cresa de stat=puscarie+contagioase

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Anushka,in primul rand bun venit printre noi,la desprecopii!eu sunt din Roman si am dat un anunt pe postul local de televiziune.am primit mai multe telefoane,le-am chemat la interviu.de fapt nici nu am apucat sa vad mai multe caci prima venita am si oprit-o asa de draga ne-a fost la toti dar mai ales fetitzei care s-a lipit din prima de ea.(de obicei Ioana mea tipa cand intra un necunoscut in casa,de asta data a reactionat altfel).avem deja 4 zile de cand sta cu bona si nu am gasit niciodata copilul plans,sau murdar,sau flamand.sper sa fie bine in continuare.
va pup,
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ereso spune:

Salut !
Sunt "proaspat" pe aici si deja "sunt facut cu nervii" de ceea ce citesc. Sunt in cautare de cresa pentru baietelul meu Vlad, de 1an si 5 luni si in afara de faptul ca se pare ca nu exista crese particulare in Bucuresti (daca stiti ceva spuneti-mi) am inceput sa-mi "clatin" teoria cu cresa. Stau si ma intreb totusi daca chiar asa este peste tot ?!
Am citit cateva mesaje cu parinti multumiti. Acum nu mai stiu ce sa cred; este sau nu indicat sa-l dam la cresa ?! Mai vedem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetita mea de 2 ani si 2 luni este la cresa Tohani din cartierul Tineretului, sector 4, Bucuresti. Nu e de foarte mult timp acolo. Principala problema cu cresa este ca se transmit foarte usor bolile si multi copii sunt raciti, tusesc, etc. In rest, cresa la care merge fetita mea este curata, asistentele si ingrijitoarele sunt amabile si cu parintii si cu copiii, atmosfera e placuta. E o gradinita in miniatura.

Daca ai o bunica la dispozitie sau poti gasi o bona de incredere, prefer-o. Copilul e inca micut. Silvia mea e la grupa mica la cresa, si sunt doar cativa copii sub doi ani la ea in grupa. Exista si o usa pe care scrie "grupa sugari" dar nu functioneaza.

Crese particulare stiu ca e interzis sa se infiinteze. Sunt in schimb gradinite particulare care primesc copiii de la 2 ani. Dar nu au nici un avantaj in privinta imbolnavirilor, din cate au scris fetele la subiectul meu de mai jos.

Fa alegerea cea mai buna!
Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

quote:
Originally posted by ereso

Sunt in cautare de cresa pentru baietelul meu Vlad, de 1an si 5 luni si in afara de faptul ca se pare ca nu exista crese particulare in Bucuresti (daca stiti ceva spuneti-mi) am inceput sa-mi "clatin" teoria cu cresa. Stau si ma intreb totusi daca chiar asa este peste tot ?!

Fie-va mila de copil si gasiti-i o bona! Copiii mei sunt ingrijiti de o vecina tare buna si nu i-as da la cresa pentru nimic in lume! Cunosc doi copilasi care sunt la cresa saptamanala (e diferita de cea zilnica, dar nu cu mult) si carora le-a pierit veselia specifica varstei. Nu vreau sa supar parintii care au copiii la cresa, dar asta e parerea mea. Puteti gasi o femeie pe care sa o platiti cat costa cresa si de care sa fiti multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Copiii mei au fost amandoi la Cresa Tohani si n-au patit asa ceva. Unul a luat varsat de vant dar a fost singura boala a copilariei pe care a facut-o pana acum, si intra la scoala in toamna.
Cresa Tohani are femei sufletiste, si eu am fost foarte multumita.
Am avut mare noroc, dupa cum aflu !!!
pupici, Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mie mi se pare o diferenta neta intre cresa saptamanala unde lasi copilul luni si il iei vineri, si nu te mai vede pe parcurs, nu simte prezenta familiei, si cresa zilnica unde il duci la 8 si il iei la 4-5. Isi petrece dupa amiaza si seara in familie, il scoti in parc, ii dai sa manance, se simte in familie.

Iar dpdv al costului, cresa e 29.000 pe zi - deci vreo 6-700.000 pe luna si o bona e de la 3 milioane in sus pentru acelasi timp. Sunt familii pentru care aceasta diferenta conteaza.

In afara de costuri, ambele solutii au avantaje si dezavantaje. Depinde foarte mult de persoana pe care o gasesti ca bona.

Mergi la inceput