Arsurile si mincarea

Arsurile si mincarea | Autor: Rayuela

Link direct la acest mesaj

dragele mele,ce ma sfatuiti sa maninc (si sa nu maninc)..ca sa scap sau macar sa atenuez arsurile astea nenorocite,care ma chinuie de prin luna a 7a?Mai am maxim doua saptamini pina nasc,dar sint deja cu nervii la pamint din cauza arsurilor care nu ma lasa sa dorm,orbecai noaptea si nu le pot calma cu nimic!!laptele nu-mi place,mi-e imposibil sa beau!!Alte alternative?
Multumiri anticipate
Elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bicarbonat, iaurt.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Dicarbocalm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

la sarcina eu am avut arsuri numai de craciun ca m-am umflat cu cozonac, facut prima data in viata mea de propriile-mi manusite. ma linisteam cu apa minerala carbogazoasa.

in ultima vreme mai fac din cand in cand daca mananc aiurea, cum revin la mancare de regim imi trece: adica fiert sau la aburi, la cuptor si nu prajit, fara grasimi si cu fainoase si dulciuri mai putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Iaurt cu fructe,atenueaza putin dar....pana ce nasti...trebuie sa mai suporti,ca noi toate de altfel.Curaj,nu mai e mult!

irinaP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Incearca cu suc de lamaie. Eu tin minte ,am citit mai demult, ca sucul de lamaie, in ciuda faptului ca in e acid in stare naturala, in prezenta compusilor din stomac, neutralizeaza acidul stomacal. La mine merge, poti incerca si tu.
Sarcina usoara in continuare si nastere la fel!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi!!O sa incerc metodele de care mi-ati spus..mult nu mai am,dar deja sint cu nervii la pamint din cauza asta..si ce ma ingrijoreaza cel mai tare este faptul ca,din cauza arsurilor,vomit cam in fiecare zi..sper ca nu-i fac rau lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lapte dulce, rece...dar sa stii ca nu ajuta prea mult mincarea. O sa-ti explic neortodox ce am inteles eu dintr-un articol. Cand bebe incepe sa creasca nu se mai inchide nuj ce muschi si acizii o iau inapoi, de aici arsurile. Eu, de ieri, la indicatia medicului am trecut la rennie - o tableta, doua pe zi.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

papadie mamy,pai iau si eu tablete dar degeaba..la mine deja nu-si mai fac efectul,ca bebe sta tolanit cu piciorusele exact pe stomac..de aici si vomitatul..ca parca sint iar in luna a doua!!
sarcina usoara iti doresc!!
Elena 40 de sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Rayuela, eu zic sa incerci cu iaurt (A-fil ekologisk fil med acido-philus)care se gaseste aici in magazine,te mai linisteste!!
Iti doresc nastere usoara si sper sa ne vedem cat mai curand

Mergi la inceput

Idora,te astept in GBG,poate ne vedem dupa ce vine bebe!!O sa incerc si cu fil,sa vedem..poate se intimpla vreo minune si scap de arsuri!

Mergi la inceput