Mamici din Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis spune:

Buna dimineata la toata Constanta!
Hristos a inviat!De fapt asa trebuia sa incep...da' sunt ametita din cauza vremii mizerabile,imi e somn non-stop...

Vreau sa-mi recapat energia si nu pot!!!Voi cum stati la capitolul asta?
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, aici a fost mai cald, inchisa vremea dar totusi 2-21 de grade...asa ca nu putem comenta nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by narcisa
Ma grabesc, ca trebuie sa merg la cursul de recuperare de dupa nastere.

In primul rand as vrea sa ne impartasesti din experienta ta de mamica de 2x,ce te-a facut sa ai doi copii, cum e sa-i cresti;
Iar in al doilea rand spune-ne si noua cum este la cursul de recuperare, despre ce este vorba acolo.

CriXia

Mergi la inceput

buna de dimineatza dragutzelor...
uite ca azi a iesit si soarele, sper ca vremea sa se indrepte!!
Cornelia, ce idei de masina aveti? vreo preferinta, ceva?
Layla, nu ai mai dat nici un semn, sper ca otita ta e vindecata...iti tinem pumnii!!!
Crixia voi cum mai stati cu actele de teren, gata treaba?
noi cica putem intra in apartament pe la 5 mai....inca nu zic "hop" dar daca nu se "intimpla" pina in 15 cred ca fac un pic de valuri.....ca nu vreau sa munceasca astia contra cronometru!!
pupici si o zi excelenta va doresc,
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna ziua fete frumoase,

Narcisa ce surpriza! (Noi ne "stim" de la bebelusi ian-feb 2004).
Inseamna ca ne vedem sigur la Constanta. Si eu de abia astept sa vin la mare. In ce zona ai apartamentul?
Ce mai face Vivien, tot asa de grasuna este?
Dar Patric? Tot asa de nazdravan este? (Mi-a placut poza cu el in sertar)
Am observat ca nici tu nu prea ai mai scris la bebelusi de ian-feb. Eu cu unul singur de abia ma descurc dar cu 2 nu stiu ce m-as face.

Roxana multumim de intrebare, suntem bine cu otita, astep sfarsitul luni sa mai merg la un control.
Crixia felicitari pentru dintisor!

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Layla, ce bine ca dai vesti bune de otita.....!!!! felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineata si de la noi!

Layla, cu apartamentul nostru e o poveste lunga, din tomis III, prima statie cu 102 spre institutul de marina; dar de intilnit ne intilnim sigur!!!! Noi deja avem biletele de avion pt. 22 iunie ca pe 29 Patrick face 2 ani si pina la doi ani zboara gratis, asa ca eram presati de timp altfel veneam in august ca in fiecare an.
Sa fim sanatoase pina atunci ca mai e ceva vreme!

toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004, Patrick 29.02.2002
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=269&cid=806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Layla, ma bucur ca te-ai insanatosit!
Ce mai face Marele Blond? Creste ca Fat-Frumos?

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna seara,dragele mele,
V-am citit tot timpul,dar n-am avut timp de scris.Vad ca toate sunteti bine ceea ce ma bucura nespus.
Narcisa,jos palaria in fata ta!Nu stiu daca o sa fiu in stare sa cresc 2 copii la diferenta asa mica.Poate o sa-ti cer sfaturi daca ma incumet.
Sa-ti fie sanatosi copilasii si sa te fericeasca!
Liris,ma bucur c-ai revenit si printre noi.Te gasesc postand si pe la alte subiecte pe care le urmaresc si tare mult imi place cum scrii!
Laura,daca tot te-am zgandarit,mai scrie-ne si de celelalte tari vizitate.E pacat sa nu ne impartasesti si noua minunatiile pe care le-ai vazut.Tot ce-ai scris va fi ptr.mine un viitor reper turistic.M-ai uns la suflet,asa cum a facut-o danais cu "in desertul Qatarului".
Layla,ma bucur ca tu si Marele blond sunteti bine.
Cornelia,Renault sunt pe primul loc la vanzari in Ro.Noi am achizitionat de curand un Clio Symbol Diesel full options-11.000 euro.Din ce-am auzit iti poti lua Renault si prin credit.Ce-am auzit la t.v.Pe locul 2 urmeaza Skoda,VW si Peugeot.Nu spun acum ca R.C.Symbol este cea mai buna masina,dar ptr.cei care fac drumuri lungi este super.Sa-ti spun cat consuma la 100 km?Cu 400.000 lei am facut drumul dus-intors Cta-Bucuresti si plimbat pe-acolo.Oricum,orice-ti vei lua va fi masina ta si vei fi tare mandra de ea.
Roxi,ma bucur ca esti bine.Cum ti-a iesit cozonacul de Paste?
Crixia,cumnata-mea a facut tratament cu anticonceptionale,2 feluri,3 luni unul puternic,3 luni celalalt(mai slab).A dat rezultate serioase.Microchistii s-au resorbit.Tu cum te mai simti?
Anomis,cred ca de starea asta de somnolenta sufera multa lume.Eu am sa incerc sa ma energizez cu niste vitamine.
Cred ca Oana n-a venit de la socrii.
Alina,tu ce mai faci?
Acum ca a revenit Soarele,suntem iar abonatele parcului de la gara.Fii-mea cauta melci in continuare,orice castana gasita este ptr.ea un melc.Doar seamana!
Va doresc zile bune si frumoase in continuare.
July

Mergi la inceput

neatza neatzaaa....
uitati-va ce frumos e afara...sper sa fie asa si in week end!!!
July, hai ca nu punem absenta :)))
dragutza chestia cu printesa ta cu melcii...ii plac asa tare sau a ramas "setata" pe ei?
Pasca (ca ea a fost facuta cu aluat de cozonac) a iesit super.....traiasca robotelul ca el a framintat!!
Alina, ce faci, nu mai vii pe la noi?
va pupici si va urez o zi super!!
Rox

Mergi la inceput