Mamici din Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 7
laura111 spune:
Bun venit in clubul constantencelor Narcisa !
Mai sunt fete pe forum care s-au nascut in Constanta dar acum sunt in alte parti ale lumii: Lumy-in Canada, Biankita - in Cipru, liris - in Olanda,... si poate si altele dar nu le stiu eu.
Vad ca esti proaspata mamica de fetita si mai veche mami de baietzel. sa-ti creasca mari, frumosi si sanatosi puiutzii !
E diferenta de nici 2 ani intre ei... cum te descurci ?
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
CRIXIA spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Gata cu pauzele, ca ne ingrasam cam mult! trebuie sa ne reluam activitatile, de exemplu eu sa-mi continui programul cu sala, acte pentru teren si nu in ultimul rand copil, sot, si casa.
Voi ce aveti de gand?
Roxana se pare ca ai intrat in febra pregatirilor sfarsitului de sarcina! Si bine faci, caci acum vine luna mai cu canicula, sarcina se va ingreuna si nu vei mai putea face prea multe.
Laura 111 felicitari pentru aerisirea de care ai avut parte. foarte frumoase locuri ai mai vazut!
Narcisa esti bine-venita in randul nostru! Sa fie intr-un ceas bun!
CriXia
CRIXIA spune:
Adevarat a inviat,Liris!
Multumim pentru urari! Pe unde umbli? Cam rar pe la noi! Dar oricum ne bucuram!
CriXia
narcisa spune:
Adevarat a inviat liris!
Laura, recunosc ca nu-mi este usor cu doi copii mici si n-am aici pe nimeni care sa ma ajute, parintii mei nici nu si-au vazut nepoata, dar incet incet imi revin, deja merge ceva mai bine decit imediat dupa ce am nascut. Si da Italia e o tara superba am facut si noi un concediu in partea de nord; eu sunt fermecata de Olanda, care m-a fermecat din prima clipa si am revenit in concedii in fiecare an pina sa fi avut copiii. Acum facem mai intii o pauza.
Crixia, multumim de urari si Felicitaari!!! pentru primul dintisor al fetitei tale.
Ma grabesc, ca trebuie sa merg la cursul de recuperare de dupa nastere.
toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004, Patrick 29.02.2002
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=269&cid=806
roxanaz spune:
buna Liris, ce mai faci???? vorba Crixiei, cam rarut pe la noi....dar e bine si asa!!!
Crixia inca nu am intrat in febra....dar nici nu mai am mult!!
azi am incercat o tura de shopping si din pacate tot din magazinele de "femei normale" (ce ma enerveaza termenul asta..ce, eu nu-s normala???) mi-am gasit cite ceva de imbracat!!! (heheheeh, si niste salopetutze pentru ghindu'..... ca nu m-am putut abtine!!!!)
pupici si o seara buna...
liris spune:
fetelor, cu primavara asta m-am axat pe subiecte cu tenta sexuala...
dar sa stiti ca citesc cam tot ce scrieti voi aici ca ma tine aproape de orasul meu, si de voi care sunteti niste scumpe.
asa ca , chiardaca nu ma vad , sunt
roxanaz spune:
Asa deci Liris...hai ca o sa incep sa caut pe unde postezi....ca a venit primavara si la mine!!!
( a propos, am auzit ca la voi vineri era asa urit si frig...cum mai e acum??)
Cornelia spune:
Hristos a inviat!
Laura, mi-ai facut o "pofta" de Italia.
Narcisa bine ai venit printre constantence!
Noi am stat acasa de sarbatori. Luni am fost cu Mariuta in parc. Ne-am odihnit, dar parca au trecut asa de repede zilele libere. Ieri m-am intors la birou, dar am chiulit de pe forum.
Acum suntem in cautare de masina. Adica vizitam show-room-urile si asteptam sa vedem ce bani luam de la asigurari.
Hai ca am inceput sa scriu acum o ora si m-am luat cu alte treburi. De fapt vroiam sa va salut si pe ziua de azi.
Va pup
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
liris spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Asa deci Liris...hai ca o sa incep sa caut pe unde postezi....ca a venit primavara si la mine!!!
( a propos, am auzit ca la voi vineri era asa urit si frig...cum mai e acum??)
a fost nasoala vremea in weekend .
Noi avem aici o biserica romaneasca la Schiedam . Era un ger la 12 noaptea.
O prietena de facultate a venit din Spania ptr Pasti la noi si i-au inghetat urechile pe aici...
acum insa vremea se indreapta, evident Murphy lucreaza , acum ca s-a terminat mini-vacanta si vremea nu mai e importanta... e soare si vor fi in jur de 16-18 grade , de la 6-7 vineri-simbata...
la Cta a fost frumos mi-au spus mama si soacra-mea . deci sper ca ati petrecut bine si cit mai mult la aer curat!!!