Tratament - despartiri?!
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
N-apasa omul bine pe o tasta si uite ce iese! tora97 nu e online acum, cine stie cand mai intra, poate modifica intre timp moderatorii.
Cristina
ralucah spune:
mai fetelor eu stiam ca exista si un oras cu numele asta...am auzit la stiri, la sport parca. pe bune.
Paula, incearca daca ai timp sa mergi la o sala de sport, sau alearga in parc, ca tot e frumos afara. Seara rasfata-te cu o baie aromata..mmm.., bea un lapte cald, inchiriaza niste casete video cu comedii, cheama-ti cate o prietena sa doarma la tine si stati la taclale pana va ia somnul.
Si daca ti se face dor de el, fa o lista cu tot ce te enerva la personajul respectiv, cumpara un joc de dartz si pune-i poza pe tinta...cam in 2 saptamani te poti inscrie si la campionatele nationale ...
Si cel mai important nu uita SA FII FEMEIE.....pana in maduva oaselor!
bidiloi spune:
, a despre ce vorbeati? Despartiri? Fetelor..mie mi-a trebuit muulti ani sa o fac dar odata luata hotarirea nu am avut regrete, nopti nedormite,...etc!Nu! si stiti de ce? Ptr. ca depinde mult motivul care te-a determinat sa iei aceasta hotarire, iar daca motivul acesta te doare atit incit simti ca te sufoci, si trebuie s-o faci...atunci fiti convinse ca te vei simti eliberata.. si gata sa iubesti din nou!Trebuie doar sa ai rabdare cu tine insati, sa ii dai timp sufletului sa-si revina, si vei realiza ca una din multele calitati ale oamenilor este uitarea...si vine cind nu te astepti!Eu sint una care afirma ca e mai usor sa uiti decit sa iei o hotarire! la toate fetele! P.S.:cit despre metode care sa te ajute sa iesi din amorteala?...iesi cu prietenele, ocupa-te de tine(coafor, cumpara ceva nou)Fa o schimbare in viata ta!(eu de ex. mi-am schimbat frizura!)Suces!
ankka13 spune:
unii spun ca cui pe cuui se scoate .Si eu subscriu .Bineinteles ca nu e chiar usor .si nu se face a doua zi dupa despartire .Ideea e sa lasi usa deschisa .Adica chiar daca-ti vine greu sa iesi ,incearca .Nu zic sa intri dintr-o relatie in alta .Dar o amicitie masculina e oricand bine venita .Mai descoperi ceva nou si nu te mai gandesti la ex.Pt somn o cana calduta de lapte cu miere de albine
Alyssa spune:
Paula draga,
Dupa cum scrii despre tine imi dau seama ca nu esti o adolescenta naiva ci esti totusi trecuta prin viata. Ai o fetita din casatoria anteriara (sa-ti traiasca), muncesti, esti studenta, ba ai mai avut si timp sa te incurci cu barbati insurati...
Banuiesc ca ai mai avut relatii pina acum si asta nu este prima "inima frinta" pe care ai avut-o... Te-ai descurcat tu pina acum si te vei descurca si de acum incolo, nu iti face probleme! Te intrebi cum vei putea dormi? Well, cum ai dormit si pina acum stiind ca el era insurat si ca strici casa omului?
Asa, de curiozitate intra si tu si citeste poveste lui Dana sa vezi ce face o "amanta" in viata unei femei...
buli spune:
oups, Alyssa, ma doare pe mine in barba, dar pe Paula!!!
nu ca n-ai avea dreptate ....
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525
PaulaM spune:
Draga Alyssa,
Multam’ de sfaturi; dar am o mica precizare: nu am dormit asa de bine pina acum si nici nu m-am simtit bine in aceasta postura… Nu am sustinut niciodata ca este correct sa ai vre-o relatie cu o persoana casatorita, dar din pacate nu alegem intotdeauna… Citeodata ne lasam condusi de sentimente si rationam doar cind deja ne aflam “in mijlocul problemei”!
V-am pupat.