Tratament - despartiri?!

Tratament - despartiri?! | Autor: PaulaM

Link direct la acest mesaj

Ma intrebam si eu acum dupa ce am luat o hotarire care o fi cea mai buna metoda de a depasi perioada imediat de dupa despartire….
Oare chiar uiti?! Nu cred!!!!
Poate doar se cicatrizeaza in timp…..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

totul trece in timp, mai ales daca ai prieteni care sa te sustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

E o perioada grea si principalul e sa-ti amintesti de ce ai luat hotararea si ca hotararea aceea a fost cea mai buna pentru tine. De uitat nu uiti si exact cum spui si tu rana se cicatrizeaza, totul se estompeaza in timp. Incepe o viata noua cu incredere in tine si in fericirea ta, chiar daca acum lucrurile nu par si nu sant prea roze. Eu cand am trecut prin asa ceva, "mi-am permis" sa fiu deprimata o perioda, cand ma batea gandul sa-mi schimb decizia i-mi aminteam de durerile si dezamagirile primite...si nu mai regretam decizia de a ne desparti. Acum pot sa-mi amintesc cu placere clipele placute (pentru ca normal ca au fost si clipe placute) si totusi sa nu regret decizia. Dupa ploaie vine soare. Ne mai auzim.

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Poti incerca sa uiti inchizand sertarul cu amintiri si gasindu-ti pentru moment o ocupatie care sa te acapareze. Cand te vei simti pregatita sa pui altceva in loc iti va fi si mai usor sa lasi trecutul in urma. Trebuie sa-ti reconsideri prioritatile si sa iti redefinesti scopul in viata in functie de noua situatie. Ranile sufletesti se pot vindeca in timp iar simpla aducere aminte poate fi mai putin sau chiar complet nedureroasa. Depinde de "balsamul" aplicat pe rana. Vezi partea buna a lucrurilor: o despartire inseamna un nou inceput, punct si de la capat cu toata increderea si cu forte proaspete. Sta in puterea noastra sa fim fericiti. Vorba cantecului "I will survive!"

Ups! N-am facut legatura cu http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24091, subiectul asta era mai intai la Discutii Generale

In cazul asta, iti mai dau un sfat: sa nu mai faci compromisuri pe viitor si sa nu te multumesti cu jumatati de masura. Ai dreptul la ceva numai al tau
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Sper sa fie cea mai buna decizie. Oricum asa nu mai puteam sa continui - m-am saturat de tot!!!!!!!!
De acaparat slava Domnului sint destule sa ma acapareze: Mara, munca si facultatea (a doua din motive de plictiseala); din punctul asta de vedere chiar mi-as dori sa fie ziua mai lunga..
Numai ca va venii seara, noaptea - apropos idei de cum se face sa dormi aveti?! Ca eu nu reusesc sa adorm inainte de 3-4 dimineata pina la 7 ca la 8 trebuie sa fiu la birou...
Cred ca o sa-mi permit si eu o perioada de deprimare - scurta ca nu am cum altfel
Va pup, Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Cum sa poti adormi? In primul rand trebuie eliminate gandurile care te tin treaza, si cine poate asta? Incearca cu bai calzi/fierbinti inainte de culcare, o carte nici prea interesanta ( te tine treaza) si nici prea plictisitoare (nu-ti alunga gandurile).

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Numai ca va venii seara, noaptea - apropos idei de cum se face sa dormi aveti?! Ca eu nu reusesc sa adorm inainte de 3-4 dimineata pina la 7 ca la 8 trebuie sa fiu la birou...

Parca abia azi dimineatza ai luat hotararea. De unde stii ca n-ai sa dormi bustean???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Paula, citeste niste rugaciuni, Thea mea adoarme instantaneu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Tora, modifica numele ala rapid pana nu vede Paula cum ai botezat-o :)))))))))))) desi pana la urma nu cred sa fie vreo problema, ca e forum de copii si mijloacele de productie pot fi invocate fara false pudori :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by conchita

Tora, modifica numele ala rapid pana nu vede Paula cum ai botezat-o :)))))))))))) desi pana la urma nu cred sa fie vreo problema, ca e forum de copii si mijloacele de productie pot fi invocate fara false pudori :)))))))

...mijloacele de productie..., hai ca m-ai distrat .
Conchita, cred ca Tora n-a mai intrat prin zona.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

M-am distrat si eu de numa.
Totusi aceste cuvinte ar trebui autocenzurate
Toraaaaa, sari cu modificarea

Mada, mami de
Antonia****06.01.2001
Lukas******14.10.2003

Mergi la inceput