Fetele din USA,poftiti la o barfa!(12)
Raspunsuri - Pagina 13
Cleomax spune:
iubi, grabeste-te daca faci fetita, daca o faci in cel mult un an, n-or sa fie decat fro 20 ani diferenta intre ei dac-as reusi sa adaug poza la profilul meu as atasa una, da' inca ma chinui
ocebine, sa stii ca am visat azi noapte ca culegeam urzici de pe maginea drumului [
da, icrele-s tarama, eu le iau de la farmer's market.
tgif
ocebine spune:
Icre proaspete eu iau de la o pescarie chinezeasca. Le spun ca vreau icre (crap sau mia stiu eu ce) si ma costa extraordinar de putin. Vreo 2-3 dolari Kg.
Le pun cu sare si tin la congelator si un an.
Va pup pe toate, weekend placut, o zbughesc din office.
PS
Nu uitati de Florii (in sfirsit prind si eu o coada de peste in post!!!!)
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg
Cleomax spune:
cum adica "in sfarsit"? n-a fost dezlegare la peste si acum vreo doua saptamani, sau am gresit eu?
michiyan spune:
Fetelor va rog sa ma ajutati daca puteti cu traducerea unor termeni.Eu amincercat google dar nu am gasit aceste denumiri:
1.rol fiscal ;2.cadastru ;3.intabulare; 4.extras de carte funciara;
5.declaratie fiscala.
Daca puteti, va rog frumos sa ma ajutati caci fratiorul meu care s-a angajat si el de curand, a primit "tema" si vreau sa-l ajut ca sa nu zica seful lui ca nu se descurca .Se pare ca acesta este un test pentru a obtine o zona buna.(este vorba de agent imobiliar).
Daca o sa aveti vreodata nevoie, eu am sa va ajut cu traduceri in Japoneza.
va multumesc si nu va suparati pentru indrazneala mea.
PASTE FERICIT TUTUROR>
Andrada spune:
Eu stiu numai:
2: cadastru=survey
traducere aproximativa:
4. extras de carte funciara=land book excerpt
5. declaratie fiscala= fiscal statement
Ce sint: rol fiscal si intabulare?
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
simonaM spune:
am venit si eu sa va salutfetelor...eu v-am invitat la mine"la cuib de vieste"...pai daca nu veniti,sotul le maninca pe toate.va pup si va doresc o seara placuta!!!!!!!don't worry....be happy.mona78
Sentoria spune:
TGIF ladies
Unica seara cand vin si eu de la munca direct acasa. In fiecare seara am scoala pana la 10:15pm. Am si eu nevoie de un sfat aici. Sotul meu tocmai a fost laid off saptamana trecuta. Nu asta este problema fiindca mai face freelance work ptr. 2 companii. Problema este ca in Iulie-August incepe scoala, pentru MBA si ne-am decis sa se duca in tara 2 saptamani fiindca nu va mai avea timp pentru urmatorii 3 ani. Vorbind cu ai mei la telefon azi, care nu stiu de lay off sau de venirea lui in tara, am fost anuntata de tata ca vine pe 16 Aprilie ca sa-si reinnoiasca permisul si sa-si faca actele de pensie. Sotul meu pleaca tocmai pe 16!!!!! Sant intr-un Catch 22. Daca aude mama de lay off iese cu maaaari , de el, de soacra mea, etc. Sa nu mai zic daca aude de vizitat parintii. Mama nu este una dintre persoanele mai intelegatoare. Nu stiu sincer cum sa o scot la capat. Sorry daca v-am plictisit dar am figured ca poate sa aiba cineva un sfat
http://community.webshots.com/user/sentoriam
lai spune:
TGIF, desi la mine weekendul presupune mai mult invatat decat in timpul saptamanii, cand trebuie sa ma mai duc la cursuri, una, alta, dar de', daca tot e sa-mi gasesc motiv de bucurie, apai ma bucur ca e vineri
Corina, prima mea reactie e ca nu ai de ce sa le dai tu socoteala parintilor tai pentru faptul ca sotul tau a fost concediat sau ca se duce in Romania, e treaba lui sau treaba voastra ca familie (voi doi), sunteti majori si vaccinati, vorba ceea, nu? adica doi adulti pe picioarele voastre, presupun, de vreme ce voi sunteti aici si parintii in Romania, voi munciti amandoi etc. deci nu cred ca ii datorezi mamei tale o explicatie. Chiar daca i-ai 'datora' una, explicatia e foarte buna, aici i se poate intampla oricui sa fie concediat, mai ales cum merge economia acum, nu e neaparat o dovada de incompetenta a angajatului ci pot fi n factori care de multe ori au mai mult de-a face cu situatia angajatorului; cat despre plecatul in Romania, si aici mi se pare ca aveti argumente foarte bune, acum are timpul necesar sa faca asta, timp pe care nu il va mai avea vreme indelungata. Acum, tu stii mai bine care e situatia in familia ta, si, daca esti convinsa ca sinceritatea ar cauza in mod inevitabil probleme majore, ai putea sa le spui adevarul pe jumatate, adica da, si-a luat concediu si a plecat in Romania, fara sa le spui de concediere, sau chiar, daca crezi ca nu au cum sa afle, le poti spune ca a plecat undeva in interes de serviciu. Insa daca pot sa afle adevarul, s-ar putea sa iasa si mai rau. Offf.. bafta multa!
Lai
Andrada spune:
Atunci sa zica ca si-a dat demisia sa poate invatza pentru MBA, vine o vizita in tzara, apoi se intoarce sa invetze ca dupa aia scoala serviciu, etc nu mai are timp.
Stii partea buna daca te-ai hotari sa spui totusi adevarul (si sa le dai asigurari ca sinteti OK, stiti voi ce faceti, etc) este ca dupa ce sotul isi va gasi alt job, ai tai vor avea mai multa inceredere in voi ca va descurcati etc.
Si noi am trecut printr-un lay-off in familie si ai dreptate cei din tara au luat-o mai greu decit noi aici....dar le-a trecut.
Cu cit le spuneti mai repede adevarul, cu atit le trece si o sa poata si el sa se bucure de vacantza.
Deci trimite-l repede sa-l bata sa scapati si sa va vedeti de ale voastre.
Toate cele bune pentru voi,
andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele