Fetele din USA,poftiti la o barfa!(12)
Raspunsuri - Pagina 14
iubibubi spune:
Laura_T, multumesc pt. info! n-am apucat azi sa ma uit pe link sau sa-i sun, dar o s-o fac probabil maine sau luni. te bat io la cap daca ma incurc :)) ce-ti face bb? al meu inca se chinuie sa doboare virusul din burtica
Cleo, intre ai mei diferenta e de 17 ani si se iubesc tare mult. asa que... :))) tu arata-mi poza ca sa stiu cum s-o fac, blonda, bruneta... :))
Adriana, io-s un picut mai departe, in long island, langa ocean. prin queens ajung atunci cand visez savarine, mici si ciorba de perisoare :)
Corina, bine zice Lai, n-ai de ce sa le dai socoteala. spune-le despre lay off ca despre un fapt divers, un fel de anunt, fara drept de replica :)
we placut, fetelor! va pup.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Laura Takacs spune:
Iubimerita sa incerci, zic eu, la al meu numai cu ala i-a trecut. Cumpara si tu numai un tub pt inceput sa vezi daca are rezultate si la tine. Al meu bebe e 100% refacut cu Eucerin si hidrocortizon, cand ma gandesc la dobitocul ala de dr mi se urca sangele in cap (rush of blood to the head), dar despre "talente;e" medicale din America s-a mai discutat pe aici. Auzi, astia cand nu pot pune un diagnostic, se rezuma la "stomach virus", io nici nu vreau sa aud de ala. Sper sa se simta puiutul mai bine.
Corina, cei din tara o iau mult mai greu si mai dramatic decat noi aici. Cand esti tanar perspectivele sunt mai largi si mai deschise. In fond nu trebuie ei sa stie toate cate se intampla aici, e bine chiar sa stie cat mai putine.
conchita spune:
Cleop, felicitari, zilioane de felicitari pentru fecior! Hai ca mai ai un hop, cand ne-oi trimite invitatii la nunta :))
dragelor, cum se zice pe engleza la "corcoduse"? mi-am adus aminte azi de ciorbita aia acrita cu respectivele chestii de mama mea pe vremea cand ma mai puteam catara in copacii poporului din cartier, sa le adun...ce vremuri! s-or gasi pe-aici? ca le-as manca inainte sa le pun in ciorba...dar de caisele verzi ce ziceti? eu le-am uitat gustul, uof!
super-lia spune:
Conchita draga imi ploua in gura ... corcoduse... caise verzi...
mamica fericita a unui baietel!
conchita spune:
Oana, multumesc de pont. oare s-or gasi? le-a vazut cineva? :)
Lia, mama, tu nu ai voie sa citesti topicul asta, e cu pofte! :))
conchita spune:
asa, ca voiam sa va mai intreb vreo doo: unde sunt restul fetelor din trupa? de Veve ce stiti? Andrushka vad ca e ocupata cu lamaile :))
a doua: noi cand ne mai conferentiem pe YM? ca tare frumos fuse data trecuta
BoboMom spune:
Salutare tuturor! Semnez si eu condicutza si cam atat, ca sunt foarte bulversata weekendu' asta... Astept ziua de luni si sper ca atunci voi avea vesti...BUNE... Sa va simtiti cat mai bine si tineti-mi pumnii!!!
Va
Laura
mn spune:
buna fetelor,
uite reveni si eu de pe plaiuri Kansas-ene, asa ca semnai si eu condica dimineata asta. Voi ce planuri aveti astazi?
noi o sa iesim in gradina sa punem ceva rasaduri de capsuni, fragutze si alte chestii.
no, spor la ce munci veti face astazi si sa aveti o tona de fun
mircea.
Oana_B spune:
Ana, cred ca se vand la orice aprozar ca si prune, unele sunt negre si altele rosiatice. Cand am mancat prima oara din alea rosiatice m-a socat gustul asemanator cu al corcoduselor noastre, doar ca astea sunt mai mari. Nu am acum in casa, dar o sa verific neaparat.
Oana_B