Oana, nu le vazui pana acum, dar daca mi-ai spus cum se numesc, o sa caut pe net, cred :))
sunteti toate dezertate in uichend? eu am zi libera azi si mi-am propus sa nu fac NIMIC, dar absolut nimic.
Salut, eu nu-s dezertata, sotu la lucru si eu frec computerul...nush'ce am, ca am de facut cumparaturi, dar n-am chef sa ma duc.
Ziua buna fetelor!
M-am oprit si eu putzin din lucru' sa fac prezentza si sa va spun de Ziua Catarului.A fost WWWWWoooooow!Am pierdut parada care fusese cu o zi inainte,am vazut cele mai frumoase specimene de catari,mari si mici,m-am "tras in chip" cu doi calutzi in miniatura, care nu sunt mai mari decat un caine de talie mijlocie,au incercat sa ma vanda la o licitazie pe post de catar,dar a pus sotzu' piciorul in prag si a spus ca desi sunt indaratnica si o beeeeach el nu ma da,am vazut cateva case care au apartinut proprietarilor de plantazii(mi-a cazut fatza,atat de frumoase sunt),ne-am ratacit si aproape am ajuns in Kentucky cautand o comunitate Amish pe care am vizitat-o pana la urma si unde am vazut cele mai frumoase produse lucrate manual(si scumpe de nu te-ai putut apropia)....
Superb!
Si acum,cu regret,trebuie sa-mi reiau atributziile de menajera!
Pupici si uichend placut!
mihaelaH
salut fetelor:S) :S) ....mihaela...pune niste poze sa te vedem cu calutzu........?va pup pe toate si va doresc o saptamina faina!!!!!don't worry....be happy.mona78