cum reactionati ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Draga mea,
In primul rind LA MULTI ANI!
Si eu am avut o experienta de genul asta,dar cu happy end!
Prima mea aniversare alaturi de sotul meu! Cum a trecut de ora 12.00 noaptea,deja eram in priza,asteptam sa-mi spune ceva...dar nimic!
Ma gindeam cum e posibil,doar data mea de nastere e la incuietoarea de la Samsonite,nu se poate sa nu stie ca azi e ziua mea!
Dimineata s-a trezit...si tot nimic! M-am inegrit de suparare,dar nu i-am aratat! A plecat la magazin,m-a pupat de ramas bun,la fel ca in fiecare dimineata,dar cuvintele magivce nu ieseau din gura lui!
Cind s-a inchis usa in spatele lui,am inceput sa pling,era prima mea zi de nastere departe de casa,de mama,de tot ce cunosteam pina in ziua in care am lasat totul in urma si am plecat cu cel care urma sa-mi devina sot! Si el nici la multi ani nu-mi zice!
M-am dus la piata,pe la magazine,am facut shoping-therapy,m-am rasfatat mai mult de cit as fi facut in mod normal!
La 12.30 ma intorc acasa,pun lucrurile la locul lor,probez haine noi,lenjerii socante...si la 13.00 suna sunaria...ciudat ca la mine nu suna niciodata nimeni!
Deschid si in fata i-mi apare un IMENS buchet de flori,cu cele mai frumoase culori din lume...niciodata nu mi se daruise un asa buchet!
Baiatul ma intreaba daca eu sint EU,zic DA si-mi da florile! Vreau sa-i dau un bacsis,dar mi-a zis ca e inclus in nota de plata si ca nu poate lua!
In mijloc o cartela micuta,prea micuta,foarte micuta,dar cu cele mai frumoase cuvinte: AI CREZUT CA TE-AM UITAT? LA MULTI ANI,IUBITA MEA! Sotiorul tau,Makis!
Cred ca i-ti inchipui ce si cum m-am simtit!

Sper ca si la tine se va intimpla la fel,dai putin timp si da-ne de stire!

Theodora, Alexandros, Yannis 2 ani pe 03.Aprilie.2004
PASTE FERICIT!
http://community.webshots.com/user/theodorapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

La multi ani, sper pentru tine, sa-si fi amintit evenimentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari, sinteti cele mai dulci fete din lume !! Sper sa fie asa cum ati spus, sa vad daca se intimpla ceva in seara asta... Nu se pune problema sa fi uitat, chiar zilele trecute discutam despre ziua mea. Acum plec de la birou si o sa vad daca m-am inselat sau nu...iar daca da...ma si ma culc si miine incep o noua etapa din viata, cu fruntea sus orice ar fi.
Va pup dragelor, imi face bine sa va stiu linga mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by alina_s

Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari, sinteti cele mai dulci fete din lume !! Sper sa fie asa cum ati spus, sa vad daca se intimpla ceva in seara asta... Nu se pune problema sa fi uitat, chiar zilele trecute discutam despre ziua mea. Acum plec de la birou si o sa vad daca m-am inselat sau nu...iar daca da...ma si ma culc si miine incep o noua etapa din viata, cu fruntea sus orice ar fi.
Va pup dragelor, imi face bine sa va stiu linga mine !

Hai noroc si La Multi Ani, Alina din Etobicoke!!!
Cateva si din partea mea, mai ales ca si eu am locuit tot in Etobicoke (pe Lake Shore cu Royal York). Capul sus si o sa vezi ca iese soarele in curand si o sa fie bine!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

LA MULTI ANI SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE
nu te supara din atat lucru , barbatii sunt mai uituci de felul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

La Multi Ani si numai bine.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

La multi ani!Alina nu fii suparata!Barbatii au o problema cu datele aniversarilor!Adicale cam uita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Alina, acu zi-ne cum s-a terminat, ca sunt curioasa

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Am promis sa va spun si am s-o fac, desi de cind m-am trezit nu fac altceva decit sa pling, la fel ca si aseara.
Eram sigura ca n-a uitat, chiar cu citeva zile inainte am vorbit de faptul ca e ziua mea si ca o sa fie vreme urita si ploaie.. deci m-as fi mirat sa uite asa, de la mina pina la gura. Si n-a uitat. A venit pe la 8 seara si mi-a zis "La multi ani', mi-a dat cadoul (dar nici o floare) si mi-a zis ca nu poate sa stea, ca petrecem si-asa prea mult timp impreuna, ca ne-am apropiat prea mult si prea repede si ar fi bine "s-o luam mai incet". De ziua mea !! Am ramas muta, tot ce am fost in stare sa fac a fost sa-mi pastrez ultima farima de demnitate, sa-i multumesc cu un zimbet pentru cadou si sa-i spun "bine, noapte buna. Vorbim zilele astea, cind ai timp". Si de atunci pling... Nu putea sa-si calce pe suflet sa amine o zi sa-mi spuna toate astea, trebuia sa loveasca adinc si sa-mi calce si pe ultimul colt de suflet !!
Imi pare rau, poate n-ar fi trebuit sa va spun toate astea...Dar el a fost (si este in continuare, din pacate) sensul vietii mele in ultima vreme si nici nu stiu cum sa reactionez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

La Multi Ani!!!

Stai linistita ca nu este un capat de tara,mai uita si ei cateodata,dar te vei convinge daca a fost intentionat sau nu,sa uite de ziua ta.Si hai sa-ti spun cum a facut al meu sot,de a uitat odata ziua mea de nastere.
Cu o luna inainte de ziua mea, el tot taia de pe calendar ziua care trecea,ca sa ajunga cu taiatul pana pe 8 septembrie,atunci era ziua mea de nastere.
Ei bine cu trei zile inainte de ziua mea, au aparut niste probleme majore la firma,discutii, tipete cu angajatii,ce mai taraboi mare,pe 7 septembrie ne moare hamsterul,iar suparare mare pe el.
Ei si vine 8 septembrie si nimic......el uitase sa mai taie din ziua de 5 septembrie.
Eu tac, nu zic nimic, poate poate isi aduce aminte,pauza si liniste totala,seara nu am mai rezistat si ii spun:tovarase, parca trebuia sa rostesti ceva azi in cinstea mea!
Cand a realizat ce a facut,si ce a uitat,a spus doar imi pare rau, si s-a incuiat in baie si plangea, mai da planset din ala de ziceai ca murisem.Oricum am sarbatorit mai tarziu, cu o surpriza din partea lui la munte,fara ca eu sa stiu nimic.
Poate chiar a uitat involuntar,sau iti pregateste ceva fain pana la momentul respectiv.
Ramane sa afli de ce a uitat,si sa treceti peste problema asta,nu se merita sa va suparati,viata este scurta.
La multi ani si sa fiti sanatosi, asta conteaza, ca le rezolvati problemele pana la urma.

SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!

Mergi la inceput