cum reactionati ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Draga Alina, esti o femeie tinara, zic eu (nu stiu ce virsta ai) dar daca simti tu ca ceva nu merge....las-o puiule, si nu-ti mai amari sufletelul ala sensibil.Si asa viata aici e cam dura(as zice eu) ai nevoie de aceasta energie sa o consumi pe lucruri care merita! Asculta la mine:din exp. mea propie, nu alerga dupa un barbat care nu te vrea.Ptr. ca daca te dorea, iubea s. a. m. d., nu-ti spunea asa ceva, si mai ales de ziua ta!Eu la inceput am postat mai sus sa-ti ridic moralul ca erai darimata, dar acuma bag seama ca-i serioasa si-mi permit inca un sfat:orice sut in ... e un pas inainte!(si afla ca asa si este, sincer vorbesc)...si nu uita ca ne ai pe noi aceste fete minunate care-ti vor fi alaturi mereu!Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Ooooo!Cam prost ales momentul!Poate chiar e sincer dar tot degeaba tot prost si-a ales momentul!Nu ti-a spus ca totul e terminat intre voi nu?Calmeaza-te si ia si tu lucrurile mai usurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

quote:
Originally posted by val77

LA MULTI ANI SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE
nu te supara din atat lucru , barbatii sunt mai uituci de felul lor

da da...ce sa zic de sotul meu care nu mi-a luat flori de ziua mea(niciodata) spunand ca florile oricum se usuca .

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Dana_, daca al meu mi-ar face asa i-as zice ca de ce sa-i mai fac dulciuri ca oricum se maninca.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Alina, LA MULTI ANI!

ma repet ca am mai scris asta undeva:

daca te iubeste, vine el, poate doar s-a speriat de "prea multa apropiere"

daca nu te iubeste, ce-ti trebuie un barbat care nu te iubeste? tot prost va iesi pina la urma, doar ca vei suferi mai mult.

asa ca rabdare ... si daca-i soare afara, iesi putin sa te mingiie soarele, sa vezi ce bine e
!

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet spune:

Draga mea,

Fara indoiala ca sunt dureroase aceste momente,insa ceea ce as face eu in locul tau ar fi adoptarea unei atitudini demne in fata lui, rece dar politicoasa.Nu trebuie sa ii arati disponibilitate in nici un caz si chiar daca te doare, incearca sa te distantezi un pic de el. Astfel iti dai posibilitatea de a testa ce insemni tu pentru el.Pentru cineva care e interesat de tine, in mod cert va sesiza schimbarea ta de atitudine si va veni in fata ta sa te intrebe ce ai, de ce esti suparata, daca ai vreo problema,etc. Cel putin, cineva care tine la tine si ar face orice ca viata ta sa fie senina, ar face asta.Daca va trece indiferent peste momentele astea, chiar daca va sta alaturi de tine si nu te va parasi, nu merita dragostea ta, efortul tau, daruirea si iubirea ta. trebuie inainte de toate sa te pretuiesti tu pe tine si sa fii foarte atenta pe cine ai alaturi!
Numai bine,
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

citeam undeva ca barbatii au nevoie din cand in cand de distanta, ca nu pot altfel. Poate e o faza dintr-asta. Sau poate e altceva. Tu ce simti???
In orice caz, momentul n-a fost cel mai nimerit sa-si manifeste o criza dintr-asta.
Pupici virtuali si capul sus, o sa rada si soarele pe strada ta!
spune-ne ce-ai mai facut intre timp!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Cred ca suferi. Am trecut si eu prin astfel de moment in care o vorba sau un gest pot sa darame o lume intreaga. Acum, din pacate anii au trecut si depasind multe momente grele le vad ca o componenta a oricarei povesati de dragoste.

Nu uita sa te prefaci ca nmu te-a deranjat chiar poti sa-i spui ca si erai putin speriata de apropierea prea mare si ai fi avut nevoie de putin spatiu.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Sa stiti dragelor ca v-am ascultat sfaturile. Ieri m-am intilnit cu el dupa servici ca m-a sunat sa iesim la cina impreuna. Noroc ca a sunat inainte, am avut timp in pauza sa dau fuga sa ma fardez si sa ma aranjez. Iar seara aratam tinara si proaspata, parca veneam din parc, nu de la birou. Si am facut toate eforturile sa nu ma arat afectata de vorbele lui, nici n-am pomenit de ele. Dar a deschis el subiectul, mi-a cerut iertare ca s-a purtat urit si a ales si cel mai nepotrivit moment. Am avut prezenta de spirit sa spun ca si eu ma gindeam s-o lasam mai incet, sa nu ne sufocam unul pe altul, mai ales ca si eu sint prinsa cu probleme la servici si voi fi nevoita sa renunt la o parte din timpul liber ca sa mai lucrez si acasa (ceea ce era adevarat, intimplator). Am zimbit toata seara, am discutat despre diverse... mi-a parut un pic socat de 'indiferenta' pe care i-am aratat-o, dar mi se pare ca merita, dupa cit m-a ranit. Nu-mi place sa fiu rea, dar 'berbecuta' fiind nu suport sa fiu calcata pe coada si uneori ma satisface sa raspund cu aceeasi moneda. A ramas ca ma suna el (eu n-o fac nici in ruptul capului !) in weekend, poate iesim impreuna... dar tare cred ca am sa-l refuz politicos si am sa-i zic ca am de lucru (si in loc de asta am sa ma duc la gimnastica sau la masaj). Macar cit sa-l pun un pic pe jar...
Va multumesc mult pentru toate sfaturile bune, sunteti niste prietene adevarate si va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Alina, ma bucur pt tine! Sper sa iti mearga din plin toate, de acum inainte.

Mergi la inceput