cum reactionati ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Alina, in primul rand "La multi ani", sa fi sanatoasa, fericita si iubita.
In al doi-lea rand, nu pot sa-ti spun decat "bravo", pentru atitudinea pe care ai abordat-o in situatia cu prietenul tau. Am vazut atatea femei care pur si simplu se umilesc si cer putina dragoste, incat am crezut ca nu mai exista femei(sau fete) ca tine. Ai toata stima mea. Fii convinsa ca daca e sa fie , va fi, daca nu...
Oricum, tu meriti tot ce e mai bun!
Numai bine!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

La multi ani, Alina! Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Superba tactica, de nota 10!!!! Ca in filme! Nu te lasa! O sa-l pui cu botul pe labe!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

quote:
Originally posted by alina_s

Sa stiti dragelor ca v-am ascultat sfaturile. Ieri m-am intilnit cu el dupa servici ca m-a sunat sa iesim la cina impreuna. Noroc ca a sunat inainte, am avut timp in pauza sa dau fuga sa ma fardez si sa ma aranjez. Iar seara aratam tinara si proaspata, parca veneam din parc, nu de la birou. Si am facut toate eforturile sa nu ma arat afectata de vorbele lui, nici n-am pomenit de ele. Dar a deschis el subiectul, mi-a cerut iertare ca s-a purtat urit si a ales si cel mai nepotrivit moment. Am avut prezenta de spirit sa spun ca si eu ma gindeam s-o lasam mai incet, sa nu ne sufocam unul pe altul, mai ales ca si eu sint prinsa cu probleme la servici si voi fi nevoita sa renunt la o parte din timpul liber ca sa mai lucrez si acasa (ceea ce era adevarat, intimplator). Am zimbit toata seara, am discutat despre diverse... mi-a parut un pic socat de 'indiferenta' pe care i-am aratat-o, dar mi se pare ca merita, dupa cit m-a ranit. Nu-mi place sa fiu rea, dar 'berbecuta' fiind nu suport sa fiu calcata pe coada si uneori ma satisface sa raspund cu aceeasi moneda. A ramas ca ma suna el (eu n-o fac nici in ruptul capului !) in weekend, poate iesim impreuna... dar tare cred ca am sa-l refuz politicos si am sa-i zic ca am de lucru (si in loc de asta am sa ma duc la gimnastica sau la masaj). Macar cit sa-l pun un pic pe jar...
Va multumesc mult pentru toate sfaturile bune, sunteti niste prietene adevarate si va pup pe toate !

Alina, eu consider ca ai procedat cum nu se poate mai bine.Continua asa, tine-l pe jar si s-ar putea sa se intoarca roata
Iti spun si eu "La multi ani" cu intarziere si sa ramai la fel de puternica in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

excelent...ai adoptat o atitudine demna de invidiat...super
si sa nu uit....la multi multi ani sanatosi si tot ceea ce iti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

BRAVO!!!! Esti o maestra! Eu nu reuseam in locul tau. O sa-ti manance din palma. barbatilor nmu le place sa fie respinsi sau t5inuti mai la distanta! Bafta si tine-ne la curent.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput