VIATA......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Plangi, urla , tipa cat poti...dar nu renunta niciodata la ideea de a avea un bebelush.
Trebuie sa cauti cauza.....si ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste asta!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flori draga, stiu ca orice ti-am spune acum nu te ajuta cu nimic, insa, vreau sa te rog un singur lucru : NU RENUNTA LA IDEEA DE A AVEA PROPRIUL TAU COPIL!!!!!!!!!!!!!!

Este normal sa te simti asa cum te simti acum, nimeni nu te poate condamna, insa, pl nu lua decizii pripite.
Stai intai sa vezi ca spun medicii, si apoi vei sti ce ai de facut.
Cumnata unei foste colege a pierdut cel putin 10 sarcini, si intr-un final a reusit sa duca ultima sarcina pana la capat, insa stand numai in pat.
Sunt convinsa ca vei avea prorpiul tau copil.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Flory, imi pare nespus de rau pt ce s-a intamplat. Sa stii ca nu numai in Romania se intampla sa pierzi o sarcina si sa nu afli raspunsul de intrebarea: care a fost motivul?? Si mie mi s-a intamplat!
Trebuie sa ai puterea sa o iei de la capat si sa gandesti optimist ca intr-o zi vei avea bebe-ul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Draga Flory, dupa cum spunea si anis, fa ce-ti vine acum, tipa , plange, urla , uraste pe toata lumea, dar nu renunta la ideea de a face un bebelus...si eu am trecut prin exact aceeasi experienta 2 sarcini pierdute intr-un singur an, dar mi-am revenit , am gasit cauza, am tratat-o si acum astept cu nerabdare sa vad din nou 2 liniute pe test cu convingerea ca de data asta va fi bine.

Hai, capul sus, suntem niste invingatoare - trebuie sa luptam si sa reusim pana la urma!!!! Stii tu vorba aia "tot ce nu ne omoara ne face mai puternici"?

Hai puiule ca va fi bine si pentru noi astea care am tot avut ghinion!

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Nici nu stiu ce as putea sa zic sa nu te mai doara asa tare.Defapt daca stau sa ma gandesc nu pot sa-ti alin nici tie nici altor fete durerea asta...stiu pe pielea mea.Pot doar sa fiu si eu ca de altfel toate fetele cu sufletul alaturi de voi si sa amintim de voi in rugaciunile noastre.Sperantza nu trebuie insa sa moara....Sunt convinsa ca exista un dumnezeu care vede si care decide lucrurile, chiar daca uneori e mai mult sau mai putin dur cu noi.Si eu am crezut la fel la inceput cand s-a intamplat``de ce mie?``.Pentru ca...Am incercat si cred ca reusit sa cred ca totul are un scop, ca nimic nu-i copincidentza sau intamplare...ca asa a fost sa fie.Apoi , desi ma durea inima numai cand ma gandeam ( adica mai tot timpul) , dumnezeu m-a intarit, mi-a dat niste oameni minunati care m-au sprijinit si asa am putut sa o iau de la capat.
Ai credintza si mergi mai departe! Trebuie sa lupti macar la gandul ca ai putea da lumii un sufletzel curat si scump! Nu renuntza.....noi suntem alaturi de tine..

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Draga Florry ,sint alaturi de tine ,si-ti doresc din toata inima sa gasesti puterea sa treci peste aceasta suferinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

quote:
Initial creeata de florypop

Acum o saptamana am pierdut si cea de-a doua sarcina la 11 saptamani....pur si simplu i s-a oprit inimioara, in rest deocamdata nu s-au gasit alte cauze....suntem in Romania....

Este a doua sarcina pierduta intr-un singur an.

quote:
Initial creeata de Lorelai

aveam in burtica un bebe sanatos si care se dezvolta normal. am sperat mai mult sa pot scrie povestea mea la povesti de succes, peste ceva timp. ieri cerul s-a prabusit din nou si acum inca nu reusesc sa imi revin din soc. am aflat la un control de rutina ca inima bebelusului a incetat sa mai bata cindva saptamina trecuta. avea 14 saptamini iar motivele pentru care s-a intimplat sint inca necunoscute.

Sunt foarte intristata si ingrijorata in acelasi timp. Fetelor, dragelor, suntem cu sufletele alaturi de voi, asa, in mediul asta virtual.

Ma intreb ce se intampla? Nu imi mai amintesc, voi fetelor ce tratamente ati facut, poate gasim vreo cauza comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Florypop, asa este, orice copil pe lumea asta merita atentie si parinti, nu-i nimic rau in a infia un bebelus. Daca mi s-ar spune maine ca nu pot avea copii as face-o fara cea mai mica ezitare. Nu stiu daca si sotul meu ar fi la fel de dispus ca si mine, dar eu nu-mi pot imagina viata fara un copil.
Dar nu trebuie sa te resemnezi de acum, cauta forta si puterea necesara sa lupti in continuare, trebuie sa razbesti pana la urma. Cu siguranta atunci cand iti vei tine proriul bebelus in brate nu se va compara cu nimic pe lumea asta.

Multa putere sa treci peste si s-o iei de la capat. Si tie si lui Lorelai.

9 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Flory nu-mi inca nu-mi vine sa cred am si plans cand am citi astazi si despre tine si despre Lorelai................
Plangi cat poti tu de mult, tuna si fulgera pt ca cei din familie sigur te inteleg. Nu-ti mai face probleme acum ca esti uracioasa pt ca toata lumea te intelege.

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flory, cuvintele sunt de prisos . Insa nu dispera, asta nu inseamna ca nu poti avea copii sanatosi. Fa-ti analizele, stabileste daca ai luat tot ce trebuia (vitamine de ex) pe perioada cat ai fost graviduta, daca ai lipsa de ceva, nu sunt doctor si nu ma pot gandi la toate cauzele posibile. GAseste in primul rand un medic bun in care sa poti avea incredere. Faptul ca ai ramas gravida de doua ori e un lucru pozitiv, din pacate nu ai putut pastra sarcinile, trebuie sa existe o cauza. Eu am o prietena care a pierdut doua sarcini la foarte scurt timp, dar doctorul o avertizase inainte de a doua pierdere ca trebuie sa ia vitamine si sa manance mai bine (ea e mereu in cura de slabire desi e stravezie de slabuta ce e). Ea are deja un baietel de 4 ani, ceea ce dovedeste ca poate face copii sanatosi.
Cu drag,
Irina

Mergi la inceput