VIATA......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ce pot sa spun? E cumplit, ma gandesc mereu la ce vi s-a intamplat si nu-mi vine sa cred. Cuvintele sunt de prisos, ce pot sa spun? CURAJ!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

curaj...putere si speranta...
ptr sufletelul tau chinuit

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Flory, adesea pierderea sarcinii este resimtita ca o indoliere,stiu cata tristete este acum in sufletul tau, dar trebuie sa ne impartasim suferinta si mai ales sa mergem mai departe fara sa dramatizam prea mult, sperand ca intr-o buna zi dorinta ni se va indeplini. Stiu ca e greu si eu sunt intr-o situatie similara, de fapt la mine e mult mai complicat. Si eu m-am gandit la varianta asta de a infia un copil, dar deocamdata vreau sa aflu cauzele si sa vad in ce masura sunt rezolvabile.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Imi pare tare rau pentru ca treci iarasi prin durerea asta. Anul trecut am avut si eu o sarcina oprita in evolutie de 10 saptamani(in octombrie) si durerea a fost cumplita. Pur si simplu la ecograf nu se mai vedea activitate cardiaca......Mi-am facut toate analizele recomandate (CMV, toxoplasmoza, listeria, clamydia, ureaplasma si mycoplasma, urocultura) si doar listeria a iesit mai ciudata (1/640) si o usoara infectie urinara. Si dr. ginecolog si infectionistul mi-au spus ca nu din cauza listeriei am pierdut sarcina (pentru ca listeria influenteaza doar in lunile mari de sarcina). Am trecut extrem de greu peste aceasta pierdere. Ginecologul mi-a spus ca poate e mai bine asa decat sa se nasca cu vreo problema.Am realizat atunci ce minune este viata ......Dar, te rog sa nu renunti ...Fa tot ce depinde de tine pentru a avea un copil(ma refer la toate analizele care ar putea indica un motiv pentru pierderea sarcinilor). Si fa-le cat mai repede, pentru a vedea situatia acum. Gandeste pozitiv si roaga-te! It doresc numai bine si multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor, multumesc de incurajari......inca , inca nu imi vine sa cred ca viata e atat de crunta....

Acum totusi ajutati-ma cu sfaturi:

1. Ce analize sa mai fac ca deja am facut de m-am saturat.....: genetice (apropo era fetita....), ureoplasma, HIV, rubeola, sifilis, toxoplasmoza, citomegalovirus, coagulare, secretie, etc. Mai merg joi sa fac analize pentru listeria, raketti si anticorpi anticardolipinici. Toate au iesit bune, sa le vedem pe cele de joi...., nu mai stiu ce altceva sa cer sa fac. Doctorita mea spune ca nu mi-a ramas decat sa incerc din nou.....dar acum imi este prea frica sa o iau de la capat, nu mai suport durerea....e prea grea viata pentru mine...
Va rog spuneti-mi ce analize a-ti mai facut voi.

2. Stie cineva unde pot face analiza pentru anticorpi anticardiolipinici? Eu am trimitere la institutul de hematologie dar astazi am sunat si mi-au spus ca nu la ei ci la Cantacuzino....A mai facut cineva analiza asta? Stiti pentru ce este?

3. Acum dupa chiuretaj am avut contact neprotejat si se pare ca a doua zi am ovulat...credeti ca se poate sa raman insarcinata...nu ma asteptam sa ovulez. La sarcina trecuta am ovulat abia in a doua luna....nu mai stiu ce sa cred....ce-i cu mine??????????????

Va pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Draga Flory imi pare nespus de rau sa aflu ca si tu treci prin asa ceva. Dupa o oarecare pauza am reintrat ieri pe forum si am dat de mesajul lui Lorelai si m-a întristat ingrozitor si nu m-am gandit decat ca, atunci cand am pierdut bb-ul, imi doream ca voi toate cele care ati ramas pe forum sa nu treceti nici una prin suferinta mea si sa citesc in toamna cu bucurie despre bb vostrii. As fi vrut sa fiu singura care trece prin asta, dar cu mare durere in suflet am descoperit ca eu am fost doar cea care a dat tonul, pt ca au mai patit apoi inca 3 supararea asta. Ieri am incurajat-o pe Lorelai si astazi iti voi spune si tie la fel. Viata poate parea cruda uneori, insa cel mai important este sa nu iti pierzi speranta. Natura are uneori legi pe care noi nu le intelegem, dar cu siguranta isi au rostul lor. Asa ca incearca sa te gandesti ca poate a fost mai bine asa, decat sa fi supravietuit sarcinii si in final sa aiba probleme sau mai rau sa il nasti si sa-l pierzi dupa aia. Atunci durerea ar fi fost mai mare si ti-ar fi fost mult mai greu sa o iei de la capat.
Sunt bucuroasa ca ai inceput sa ai un ton mai linistit, ca incepi deja sa te gandesti ce poti sa faci si sa o iei de la capat.
Si eu am avut probleme de ani de zile, doctorii nu mi-au mai garantat ca voi putea sa am copii, si de la inceputul relatiei cu sotul meu, acum 7 ani am discutat despre copii. Am fost de acord ca este normal sa infiem un copil intr-o zi, daca viata nu ne va da unul al nostru, dar nu am renuntat sa incercam sa avem unul, caci nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai cand simti cum creste in tine si cand stii ca este al tau!
Despre faza cu "suntem in Romania" nu prea sunt de acord. Dupa cum stii, Lorelai este in Canada si a pierdut 4 sarcini, Neda este in USA si a pierdut 2 sau 3, nu mai stiu exact, deci nu cred ca putem sa ne legam de dr romani ca nu ar fi buni sau nu si-ar da interesul.
Din cate am citit ieri, s-ar putea sa ovulezi la 10-11 zile dupa chiuretaj. Dr. mea mi-a spus ca trebuie sa astept sa-mi vina rushii luna urmatoare si apoi pot intra in normal. In a-6a zi de la UM am facut "sport" neprotejat fiind convinsi ca nu se intampla nimic, dar se pare ca se prinsese, spre surprinderea noastra. Asa ca nu mai stiu ce sa spun, cand apare ovulatia. Despre analize nu stiu mare lucru, dar oricum persevereaza.
Sper sa nu te fi plictisit prea tare si in incheiere iti urez "Sarbatori fericite!" si fie ca acestea sa-ti aduca linistea sufleteasca si puterea de care ai nevoie pentru a o lua de la capat.
Betilina

Mergi la inceput

Betilina merci de incurajari si in acelasi timp de informatii.
Astazi am reusit sa ajung la Cantacuzino sa imi fac analizele dar rezultatele vor veni abia pe 27 aprilie.

La voi cele care a-ti mai facut listeria si anticorpi anticardiolipinici cat a durat pana a-ti primit rezultatele?

Sa aveti SARBATORI FERICITE si va dea Dumnezeu liniste sufleteasca si sanatate.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Flory, am citit si iti pot spune ca este cumplit de dureros princ e treci dar eu iti spun ca sa nu te lasi invinsa...sigur Dumnezeu stie de ce te pune la aceste incercari, sigur stie el mai bine decit noi care trebuie sa ne zbatem cu toate fortele sa invingem raul care ne este dat sa trecem prin el...
Asa cum a scris Lucia...am plins multttttt foarte mult de tot ce trebuie sa avem parte ...dar este greu foarte greu sa vezi pruncul asa cum la vazut Lucia sa il mingii si dupa sa nu il mai poti vedea sau mingiia...este cumplit Doamne...Lucia chiar azi m-am gindit la tine si nu iti pot spune cit am plins cind m-am uitat pe forum la povestea ta...ufff..greu tare greu..dar acum esti bine si totul va fi bine...Doamne ajuta !
Flory, nu te lasa ...sigur va fi bine si pentru tine...sigur va veni si pentru tine bucuria de mult asteptata..si asa cum a scris si betilina , peste tot sunt probleme , nu numai in Romania ...si aici in State sunt foarte multe cazuri cu pierderi de bebelushi..si aici sunt multe cazuri care copii se nasc cu probleme ex: EU -..si multe altele...deci fi tare si totul va fi bine...
Sunt alaturi de tine si o sa ma rog pentru tine sa fi sanatoasa si sa ai si tu parte de ceea ce vrei mai mult pe lumea asta!!!
Te pupic si sunt alaturi de tine.
Paste fericit

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Hristos a inviat!

Fetelor, ajutati-ma......la ce foloseste aspirina inainte si in timpul sarcinii?

Este cineva care a ramas insarcinata imediat dupa un chiuretaj la mai putin de o luna? Care sunt riscurile?

Va pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flory, ai ramas iar? De aspirina nu stiu nimic.

Crinuta

Mergi la inceput