Fete din Austria (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by alinah

Alba....
IBAN inseamna International Bank Account Number
iar
BIC inseamna Bank International Code

Practic numarul de cont este cel dat de IBAN, dar ca sa stie la ce banca sa trimita banii ai nevoie de BIC. Ai nevoie de ambele, e ca si cum spui ca vrei sa trimiti bani in contul 123456 dar nu stii banca...
Sunt niste coduri unice de-ale lor si banii ajung la fix, fara erori, direct la tinta. Dar n-am inteles, iti cer contul tau sau al vanzatorului? Pe al tau il afli de la banca...daca ei telebanking si poti poti face plati online prin banca scrie acolo exact IBAN si BIC.

Sper sa te fii ajutat cu ceva.

Draga mea,
iti multumesc pentru lamuriri

"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Merci Carolada, sper sa iasa frumos...ma chinuiesc sa fac o casuta frumoasa.

Noi am fost plecati pe ici colo, maine suntem in Wiener Neustadt, tot cu casa, detalii peste detalii.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna dimineata!
O zi frumoasa la toate.
Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna,
lunea ,cea mai urata zi din saptamana...
unde ati disparut toate?

o zi cu soare,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor din Austria.Eu sunt din Arad.
Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre Anto ca nu a mai postat la noi,la Mamici din Arad de cateva zile.Va rog daca stiti ceva sa ne scrieti.
Pupici!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Dragele mele dragi, va scriu cam īn graba, dar trebuie sa stiu pīna mīine daca īntīlnirea mai are loc sau nu - vad ca entuziasmul a scazut asa de mult ca ajunge acusi la zero...

Cum ramīne, DA sau NU ???

Un om rabdator cu o

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Nelke, eu am vorbit la Gasthaus, sa-mi pastreze separeul liber....
Babee, Alexagandi, Carolada, Nelke, Andreeacc si eu, adica Alina, am ramas pe pozitii pentru intalneala. Eu sunt pregatita de intalneala, am observat ca toata lumea o sa plece inapoi la casele lor, asa ca n-am rezervat nimic pentru cazare. Asa ca am convenit ne vedem pe la 12, asa avem timp destul de barfa! S-a venit cu ideea cu gratarelul la padure, noi nu avem gratar mobil, doar unul imens la parintii lui, care e imposibil de carat...:(
Tu, Nelke, am vazut ca e foarte probabil sa o iei si pe Toria cu tine, deci poate vine si ea.

Eu va astept!!
O s-o sun si pe Anto, sa vad ce face.

V-am pupat, sunt franta de oboseala, cred ca o trag un somnic mic...iar maine sunt iar pe drum, in Wiener Neustadt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Eu vin cu sotul si daca Tori poate sa vina trec sa o iau si pe ea.Cu gratarul era o ideie dar cred ca o lasam pe alta data,eu aduc gratar si ce mai trebuie dar cred ca pentru putinul timp pe care il petrecem impreuna nu se merita,poate alta data.
Am emotii de acum,abia astept sa ne vedem.
Merg acum sa ma intind putin ca am curatat geamurile si sunt asa de obosita de parca am ridicat pietre.
Pupici dulci

alexandra

Mergi la inceput

deci ne gasim pana la urma,intrebarea e unde?direct la gasthaus sau unde?alinah draga,da indicatii cum s ajungem la gasthaus(noi venim pe autostrada)deci asteptam indicatii .
cam atat,sper sa fie vremea frumoasa sambata,si chiar daca n o fi ,noi tot venim

carolada

Mergi la inceput

tot eu
dar loredanaiascu nu vine,alinah ca vazui ca sta in linz si parca vroia sa vina? tu te ai intalnit vreodata cu ea,ai nr.de telefon ceva?

carolada

Mergi la inceput