HSG+analize
Buna fetelor! Am fost la Bucuresti , la prof dr. Ancar si mi-a spus ca trebuie sa fac HSG dupa menstruatie dar nu mia spus ziua exacta. de asemenea, trebuia sa fac analize in ziua 14 si 21 si as vrea sa stiu daca a facut cineva analizele respective in Bacau. D-l prof. a spus ca daca gasesc un laborator care recolteaza sange pt asa ceva nu e problema, dar eu nu stiu de un laborator din asta . Ma poate indruma cineva? Si inca o intrebare: la spitalul PANTELIMON (chiar daca m-a chemat cu adeverinta de salariat) se platesce ceva? Daca da cat?Va multumesc. Sa ne dea Dumnezeu
Raspunsuri
tumpi spune:
Buna Gila,
HSG se face in ziua in care nu mai ai sangerari, depinde si cat de lung este ciclul la tine, eventual te duci in ziua a saptea.Chiar daca te duci la spital, dr. radiolog iti va cere 300.000(cica pt. film), ii mai dai 100.000 asintentei care merge cu tine si-l asista pe dr. ginecolog(altul decat Ancar), dr. ginecolog ii dai 300-350.000 si lui Ancar , depinde, eventual 500.000.
Bafta multa.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MRL spune:
Draga gila,
Hsg se recomanda sa se faca dupa ziua 7 pina cind incepe perioada fertila (ziua 10). Daca ai adeverinta de salariat si trimiterea de la medicul de familie nu trebuie sa platesti nimic. Eu am facut la Giulesti si nu m-a costat nimic. Nu mi-au fost ceruti bani pentru film, am dat eu din proprie initiativa dr. radilog si asistentului dupa ce au terminat treaba, nu am dat inainte (600.000 lei in total). Totul a fost OK. Suma de bani ramine la aprecierea ta.
Mult succes.
dulci
Liliana M.
tumpi spune:
la pantelimon, mai nou dr. radiolog iti cere de la obraz 300.000 ''pt. film''.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Tia spune:
in spitalele de stat orice interventie se plateste daca nu dovedesti ca platesti CAS-ul prin adeverinta de salariat. sumele date de tumpi sunt reale si reprezinta "contributia" ta - ca sa ma exprim elegant - la lipsurile unui spital de stat
gabriela_tutuianu spune:
chiar daca esti salariata trebuie sa ai la tine cam 800.000-1.000.000 lei.asta pentru a facilita "mersul normal al lucrurilor".sa nu te sperii ca nu este mult comparativ cu alte locuri unde ar trebui intr-adevar sa platesti.
bafta
GABRIELA
"niciodata nu este prea tarziu"
gila spune:
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Nu stiu cum m-as fi descurcat fara voi. Merg din nou pe data de 8.04 la Prof Ancar de care nu as fi aflat daca nu intram pe acest site.
Sanatate multa la toata lumea, succese si sa ne dea Dumnezeu ce ne dorim cel mai mult!
dodo24 spune:
Stiu ca mie mi-au facut analiza secretiei vaginale si mi-au spus ca
daca rezultatul de la clamidia este pozitiv, atunci nu pot sa fac HSG.
Deci asta pare sa fie cel mai important.
Multa bafta!
Dodo.