muzica clasica???
Raspunsuri - Pagina 5
mobriq spune:
nu e chiar muzica clasica, dar mie imi plac : Madre Deus
http://www.madredeus.net/entrada.asp# ... pe site se pot asculta fragmente
altfel CD-urile pe care le ascult zilele astea niste sonate de Vivaldi si Geminiani si Brahms, Concert pt vioara si violoncel si Mendelssohn-Bartoldy, concertul pt vioara (e un vechi favorit).
de muzica mai contemporana ce ziceti ? Philip Glass ? imi place in special un album de el si Ravi Shankar, Passages ... si el a compus si muzica de la The Hours.
Monica si Eduard
Sabina spune:
Subiectul asta a fost deschis de mine cam acum un an jumate....
Adriana, dar tu ai ascultat Rachmaninov 3 cu Volodos? E genial tipul.....Altceva decat Marta Argerich, pe care tocmai am ascultat-o cu Burlesca de Strauss, n-am auzit in viata mea asa ceva.
In rest...Din pacate nu pot sa-l sufar pe Phillip Glass.Daca vreti muzica noua buna, ascultati Simfonia a treia de T. Olah, lucrari de Aurel Stroe si de Gyorgy Ligeti.Mai e f. bine Doina Rotaru.
Sabina & Sofia Galagia
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sanca
M-am indragostit de muzica clasica dupa ce am vazut filmul "Anonimul Venetian" cu muzica de Albinoni.
Daca aveti sansa, ascultati concertele pentru oboi.
As revedea si filmul, dar din pacate aici nu stiu cum sa dau de el, nu stiu nici macar titlul corect in italiana.
Anca, daca afli cum putem gasi filmul, da-mi si mie de stire, l-am vazut acum 15 ani cred si mi-a ramas la inima.
Authority Zero
descintec spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Sanca
M-am indragostit de muzica clasica dupa ce am vazut filmul "Anonimul Venetian" cu muzica de Albinoni.
Daca aveti sansa, ascultati concertele pentru oboi.
As revedea si filmul, dar din pacate aici nu stiu cum sa dau de el, nu stiu nici macar titlul corect in italiana.
Anca, daca afli cum putem gasi filmul, da-mi si mie de stire, l-am vazut acum 15 ani cred si mi-a ramas la inima.
Authority Zero
si mie..mi s-a facut dor de el cand am citit postul Ancai..m-as topi sa-l pot revedea
D.
Sanca spune:
Fetelor drage,
am pus un nou subiect cerand ajutor sa gasim filmul "Anonimul Venetian." Trebuie sa fie cineva care sa aibe mai multe detalii.
Sanca
Sanca spune:
Filmul se numeste Preludiu facut in 1968 - Kevin Billington. Nu este in italiana cum am crezut eu.
bibuga spune:
bine v-am gasit in lumea mea.......e tare placut sa fii muzician."bello fare la musica,dolce far'niente"-ei,nu-i chiar adevarat.Pe cind altzii,copii fiind se jucau afara,noi eram "pusi' la studiuuuu,dar a meritat.Acum stam comod intr-o filarmonica si inghitem "galusti" de la cite un dirijor.
Acum nu mai lucrez,stau 2 ani acasa cu bb,dar! zilnic ii pun muzica(si clasica si alta),tata ne-a facut cd-uri,pina acum 9 la numar cu "cultura tomi".Vreau sa va spun ca nu lipseste nici Paco de lucia,al di meola,chick korea,pat metheny,frank zappa,yes,vechiul Genesis etc,,,,lista continuuuua
sa ne auzim cu bine,acum am ,sa mai spal 2 vase pe ritmuri de "old swing"
Rayuela
Rayuela spune:
Ce ma bucur ca tinem subiectul asta in viata!!
Eu nu prea mai am timp sa ascult un concert,pentru ca am o "primadona" de 2 luni care face vocalize mai ceva ca o soprana,dar sper ca in curind o sa mai ajung la vreo sala de concerte.Sint curioasa,pentru fetele care locuiesc in Romania,ce mai stiti de Dan Grigore`?oare da concerte si in strainatate?Ce as vrea sa-l mai aud,ultima experienta a fost Concertul nr 1 pe pian al lui Ceaikovski,la Ateneu,a fost NEBUNIE!!!!
VA pup
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
antoioana spune:
Fetelor,
un link super!
http://www.classicalarchives.com
Daca te inregistrezi ca free member, poti asculta 5 piese/zi + alte multe si bune!
Sanatate la mamici si soprane si tenori mici!
Numai bine.
anto
Acum ascult Rachmaninov. ;)
lorelei_19 spune:
Abia acu' v-am gasit si eu! Bine v-am gasit, iubitoare de muzica clasica. Si eu iubesc muzica clasica, iar favoritzii mei ar fi:
- Vivaldi- concertele petnru oboi ma termina, - Bach (trag tare spre preclasici) si - cum altfel? Mozart. Marele si genialul Mozart! Sau Bethoven... da ce sa mai spun de Rahmaninov????
Nu ma mai satur sa-i enumar....
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm