Divortul - in sfarsit eliberarea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Eu spun decat: face-ti pasul doar daca sunteti hotarate 100%, altfel cu cat va fi mai mare procentul de nehotarare cu atat ve-ti suferii mai mult. Multa grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinas spune:

Draga mea,
Eu iti cunosc destul de bine situatia asa ca nu-mi permit sa-ti dau sfaturi.Singurul lucru pe care vreau sa-l spun este ca iti respect decizia luata si te asigur de tot sprijinul meu indiferent de ceea ce se va intampla de acum incolo.Gandeste la minunatia de copil care il ai si fa in asa fel incat atat tie cat si ei sa va fie bine.
Dumnezeu sa te ajute sa ai puterea sa treci cu bine peste tot!!!!
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Fetelor, va multumesc, se are ca imi sunteti de ajutor prin suport, ca intotdeauna...si ca sa va spun, in principiu m-am inteles cu sotul, o sa fie ok, insa m-a lovit din alta parte, tocmai mi-am pierdut serviciu, n-am nici un leu si asta ca sa inteleg ca se poate si mai rau decat pana acum..hi,hi..deci nu tb sa ne facem probleme, exista intotdeauna mai rau..
Manu, ti-am scris pe PM, si nr. meu este 0723.517.513
pupici la toata lumea, o sa va tin la curent

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Mai Roxana, nu inteleg nimic. Cum adica te-ai inteles cu sotul? in ce privinta si de ce razi ca ti-ai pierdut job-ul? sau faceai haz de necaz? Hai ca m-ai lasat paf la faza asta....Eu ti-am trimis pe PM numarul eu de telefon, daca vrei sa vorbim, da-mi un beep si te sun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasim spune:

Buna, Roxana! Dumnezeu sa fie alturi de tine si de Maria. Am si eu o intrebare: la ce judecatorie de sector divortezi? si daca ai avocat?..nu esti obligata sa-mi raspunzi....te intreb ca vreau si eu sa divortez...si parca sunt picata din luna.....Merci.

Te pupic, eu si bebelusa mea Amba

Mergi la inceput

nasim, la judecatoria sector 6, si da, am avocat
hai ca mai vorbim, nu pot sta acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Offfff, Roxana, draga mea, imi pare rau! Un necaz nu vine niciodata singur, s-ar parea, nu? Iti doresc multa putere si sa treci cu bine de toate! Nu dispera, ca totul se rezolva!

Claudia

Mergi la inceput

ma intreb oare daca-i totul programat sau doar facem ca lucrurile sa se intample

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Roxana, nu te supara, ce meserie ai ?
Poate se leaga ceva.

Manupop, mama mea a stat la fel ca si tine cu tata 14 ani desi o batea, vorbea urit, jicniri, aventuri, in fine, multe mizerii, se certau in fiecare zi ... A suportat toate astea pt ca ea era foarte influentata de mama ei-bunica mea, careia i se parea ceva infiorator de rusinos pt familie ca fata ei sa divorteze. Si uite asa i s-au dus anii cei mai frumosi de la 26 de ani pina la 40, stind cu inima strinsa de frica, facind revelioane si craciunuri singura sau doar cu mine, sau daca tata era acasa, el intr-o camera, noi in alta. Si pina la urma a divortat cind aveam eu 14 ani, la insistentele mele (crede-ma eram super stresata de ce vedeam in jurul meu si fiind o fire mai radicala, efectiv am batut-o la cap pina s-a dus si a depus actele). Era pe vremea lu' Ceasca, atunci un divort dura 2 ani. In fine, toate au trecut, dar ideea e : ce-a obtinut mama stind atita timp langa un om rudimentar ? Nimic, absolut NIMIC decit cum spuneam i s-au dus cei mai frumosi ani ai ei, iar eu , ca si copil, am capatat tot felul de probleme psihice - nu ca sunt nebuna, dar am tendinta de a privi totul cu suspiciune, de a suspecta foarte usor de agresivitate, de a rezolva orice conflict prin cearta si nu prin negociere - toate astea lucrez la ele sa mi le corectez, dar parca era mai bine daca nu se lipeau de mine.
Intrebi ce sa faci daca ai tai nu te sustin. Nu stiu care a fost relatia ta cu parintii, dar stii vorba aia - singele apa nu se face.
Si poate chiar asta ai de invatat din tot ce ti se intimpla : sa te descurci singura. Sunt multe de vorbit. Scrie-mi pe PM, te rog.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Simona, ti-am trimis un pm

Mergi la inceput