Divortul - in sfarsit eliberarea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Dumnezeu sa fie alaturi de voi! Numai bine iti doresc tie si fetitei tale ! Eu zic sa fii impacata cu tine ca ai incercat tot ce ai putut acordindu-i "n" sanse de dragul tau, al lui, al fetitei.
Bafta multa pe noul drum ales si nu uita ca nu esti singura !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Iti doresc tot binele din lume!
O viata cu multe impliniri alaturi de dulceata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Draga Roxana, gasesc in cuvintele tale incurajari si pt sufletul meu distrus...
Imi place ca esti optimista si ca treci prin situatia asta cu zambetul pe buze:)) am multe de invatat de la tine

Sa va dea Dumnezeu multa liniste sufleteasca, implinire si multa fericire, pt ca o meritati si tu si fetita ta dulce

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Poze>:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Povestea+de+Craciun&mid=1214&cid=3759
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
http://www.yamafoto.com/?ref=14353
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Daca asta simti mergi mai departe. Eu vin dintr-o familie unde mama nu a avut curajul tau si crede-ma ca toata lumea a avut de suferit. Iar copiii cel mai mult.

Multa bafta!!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Se pare ca sunt in continuare naiva, sotul meu sau mai bine zis viitorul fost sot, ha...mi-a promis ca o sa faca excat cum ii spun eu..au trecut cateva zile si deja se lasa influentat de ceea ce spun altii din anturajul lui si deja cred ca o sa se lase cu scandal si cu un divort lung ...pa mine ma interesa unul fffff scurt , ptr. Maria si pentru mine dar se pare ca nu voi avea parte de asta ...dar asta e, probabil ca ar fi fost prea frumos, nu?
Danutza, pui, fruntea sus, te rog, stai tu si cumpaneste bine si imagineaza-ti ce poti face cu viata ta de acum incolo, poate o sa-l gasesti pe acel sortit tie, nu vreau sa te ranesc si mai rau decat a facut-o sotul tau, insa te rog sa crezi ca o sa vina vremea cand o sa zici : mai bine asa si acum decat altfel si mai tarziu...Danut este mic si n-o sa-i fie atat de greu...pupici multi..daca vrei sa vorbim scrie-mi pe PM
pupici la toata lumea

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilia spune:

Draga Roxana,
Nu te cunosc si nu numai eu nu te cunosc-probabil ca majoritatea fetelor care-ti scriu nu stiu nimic despre tine..despre voi..asa ca eu nu-ti spun nici "Bravo!In sfarsit" si nici nu-ti spun "Nu face prostia asta" daca inainte de a face acest pas mai vorbeste odata cu tine, mai vorbeste odata cu el, mai intocmeste odata balanta si vezi in ce parte se inclina ea...
Ce faci cu puiul tau cel drag? Va merge la sfarsit de saptamana la el si probabil nu va intelege nimic din ce i se intampla...OFF!
Sigur si viata ta conteaza nu numai a copilului dar ai mare grija daca divortati sa o faceti "frumos si civilizat" daca se poate spune asa...
Imi mai permit, fara sa te superi, sa ai grija ca copilul tau sa nu fie afectat.......
Si poate cine stie ......poate mai aveti o sansa, macar una sa mai amanati putin decizia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

e teribil ce ti se intampla...si adevarul e ca in situatia asta prieteni si sustinere e tot ce ai nevoie...
sper sa reusesti sa treci usor peste asta...si sa te aduni cat mai repede...si apoi...sa te concentrezi asupra fericirii tale...pentru ca am convingerea ... ca daca mamica e fericita, atunci si copilul e fericit...
vor veni momente grele, de disperare, de nevoi, de singuratate...dar...mereu va fi un ,dar...si dupa el...va fi bine....
bafta...rabdare...si intelepciune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manupop spune:

eu sunt cu un pas in urma roxanei adica ma gandesc sa inaintez actele.problema e ca ai mei nu ma sustin si nici nu o vor face deoarece el are o influenta f. mare asupra lor ca a ajuns maica-mea sa imi spuna ca lasa,sacrifica-te pt copil chiar daca a vazut vanatai pe spatele meu.adica la mine e f. grav si ai mei imi spun sa inghit aventura lui +bataile+jignirile.
sa zicem ca ma despart dar daca in ai mei nu am sprijin la cine sa ma duc?cum voi izbandi?
sa stau sa ma prefac ca nu se intampla nimic asa cum imi cere mama mea ? sau sa merg spre lume mai buna? sau sa stau sa imi gasesc si eu pe cineva si sa il ignor?
ROXANA,spune-mi tu ce crezi?
voi ce credeti?dar ganditi-va la situatia descrisa!

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Roxanal,noi nu ne stim personal nu cunosc bine problema ta, dar daca in sufletul tau stii ca divortul e cel mai potrivit lucru ptr. tine si fetita ta, atunci mergi inainte si fii tare.Mama mea a trecut printr-un divort cu doi copii,si a supravietuit, ba mai mult si-a descoperit jumatatea care a AJUTAT-O sa-si creasca copii.Cred in taria femeii si mai cred ca tu vei putea sa lupti si sa treci peste toate .Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Draga Roxana,
se pare ca mai suntem citeva care vom urma ca vrem ca nu vrem aceeasi cale. Sper ca pina la urma ne va fi mai bine singure cu puii nostri, asigurindu-le linistea, caldura si dragostea de care au nevoie.

Manu, sincer imi pare rau ca nu ai spijin de la ai tai. Si ai mei au tinut mult la inca sotul meu, dar din momentul in care au inteles ca eu am facut totul ca sa mentin casnicia, dar el nu mai vrea (azi m-a anuntat ca in citeva zile baga actele) au fost si sunt de partea mea. Ma incurajeaza, imi spun ca vor avea grija de mine si de fetita, ba chiar ar vrea sa se mute in Buc. numai ca sa-mi poata fi alaturi.
Si la mine nici vorba de batai, vinatai, etc. Al meu nu mai vrea si pace, dar totul civilizat.
Iti doresc ca D-zeu sa te intareasca si sa alegi cea mai buna solutie!
Numai bine!

Ralu

Mergi la inceput