Divortul - in sfarsit eliberarea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Puiutele, sa va dea Dumnezeu putere si intelepciune sa treceti peste tot raul din viata voastra cu capul sus. Si daca inca ai indoieli gandeste-te ca Dumnezeu are pentru toti un drum...care chiar daca noua ne pare pietros si periculos este de fapt drumul spre lumina. Eu va doresc din suflet sa fiti puternice si sa va bucurati impreuna de fiecare rasarit de soare.
Fie ca viata sa va rasfete de acum incolo.
Pupici.

It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Roxana, daca asta e cea mai buna cale spre liniastea ta si a fetitei, sa dea Domnul ca de acum inainte sa puteti zimbi fericite ca va aveti una pe cealalta. Mai departe, nu dispera! Si eu sunt intr-o situatie oarecum similara si cred ca nimic din ce traim nu e intimplator si ca maine va iesi soarele si pe strada noastra!

Tot binele din lume!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

iti doresc ca de acum inainte sa ai parte de multa liniste si fericire alaturi de fetita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Dragele mele, va multumesc pentru sustinere...si pot sa va linistesc, chiar daca pentru mine va fi o perioada grea, nu este nici pe departe cum au fost acesti 13 ani...o sa-mi fie ffff bine, cand se va termina
pupici la toate

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Roxana, iti doresc multa sanatate, puterea de a merge inainte si numai fericire alaturi de Mariuta ta !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

eu nu ti stiu povestea, insa o mica parte o intuiesc dinc ele scrise mai sus...
sa aveti de acum un drum in viata linistit, sa aveti parte de bucurii si mai ales de sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Orice sfarsit e un nou inceput, Roxanel!
Putere, fericire, sanatate si mult noroc in tot ceea ce faci!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Roxana, din tonul pe care vorbesti, imi dau seama ca ai luat decizia asta cu calm si nu la nervi. Sa-ti dea D-zeu puterea sa ramai echilibrata si calma in continuare pentru fetita ta. Apropo, cit ani are ?
Nici eu nu-ti cunosc povestea si nici nu-ti vreau sa te rog sa mi-o spui acum, poate inca ti-e greu sa vorbesti despre ea detasat.
Mai scrie-ne.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Draga mea, stiam povestea si ma intrebam ce mai faceti...asta e, ai incercat tot ce putea fi incercat.Pupici multi si multa liniste, o sa fie si mai bine candva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Maria are 3 ani si 3 luni, este o dulceata de fetita, normal, ca-i a mea ...si tot ceea ce pot rezuma este ca-mi pare rau ca n-am avut curajul necesar sa fac asta mai demult...si marea mea vina, cea mai mare este ca de la inceput m-am multumit cu ceva mai putin, fiindu-mi frica ca n-o sa reusesc sa gasesc ceea ce-mi doream, asa ca aviz amatoarelor, fetelor dragelor, nu va multumiti niciodata cu mai putin daca simtiti ca poate exista ceva superior, numai din frica ca n-o sa-l gasiti...eu ma simt bine, in curand o sa-i pot spune si Mariei..si o sa ne descurcam noi

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani

Mergi la inceput