Primul copil

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Baiatul cel mare semana tare mult cu mine cand era mic, acum seamana leit lui taica'sau. Sa vedem cel mic cu cine va semana ?

Sper din suflet cu mine- pai doar nu m-am chinuit degeaba de 2 ori,nu ?

Andra mamica lui Matei (7 saptamani) si Andrei (4 ani si 6 luni)

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

la inceput toata lumea zicea ca fiul meu Edgar seamana cu tati lui insa mereu in sinea mea mi-am zis ca seamana cu mine, mai ales datorita asemanarii cu pozele de cand eram eu bb...
acum am ajuns amandoi la concluzia ca seamana foarte bine cu mama mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Pibilica
Ma bucur ca s-au calmat spiritele si ca s-a reintrat pe fagasul discutiilor pasnice.De unde atīta rīvna pentru cearta? Anyway...

Eu am doi baieitei.Amīndoi au semanat cīnd erau bebelasi mici foarte mult cu taticul lor.Cel mare are sapte ani si toata lumea spune ca seamana numai cu mine.Cel mic are un an si opt luni si cred ca tot cu mine seamana mai mult .
Se zice ca de obicei fetele seamana cu mama si baietii cu tatal si cred (din observatiile mele personale )ca īn majoritatea cazurilor asa e.
Deci ai sanse mari!
Oricum baietelul tau o sa fie cel mai frumos , indiferent cu cine seamana!

Īti urez multa sanatate !
O nastere usoara si fara complicatii si un bebelas foarte sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

sebi in primul an a semanat cu mine si eram tare mandra apoi s-a trasformat din ce in ce mai mult in tati ,au ramas de la mine doar culoarea ochilor(e bine si atat,avand in vedere ca sunt un verde super)

LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Luka a semanat la inceput, dar si acum, cu socrul meu, leit!! Acum vad ca a mai luat si de la sot putin.Iar soacra-mea zice ca aduce putin cu sora mea,Loredana cand zambeste!! Dar cu mine DELOC nu seamana!!!
Sanatate la bebic, iar tie o sarcina si nastere usoara!!

Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by Andreutza
Am vazut pe canalul Discovery un reportaj, in care se spunea ca in urma cercetarilor s-a determinat ca bb-lusii seamana la inceput cam toti cu taticii. Explicatia era ca, taticii din specia umana, au nevoie de recunoasterea paternitatii pentru a-si ocroti odorul mai cu foc. In alt fel spus, au nevoie sa stie sigur ca este copilul lor, si natura a aranjat ca sa le semene macar la inceput ca sa fie ei siguri.

, interesanta explicatie!!! Eu (fetita) am semanat leit cu tata pana la inceputul clasei a IIIa, cand m-am modificat brusc si ireversibil, si am inceput sa seman cu mama. Chiar a fost foarte haios, am doua poze tip buletin (de la panoul de onoare ), sub ambele scrie clasa a IIIa, dar juri ca sunt doua persoane diferite. Mi s-a schimbat pana si oasatura si forma fetei, de la rotunda (ca tata) in oval mai lung (ca mama). Am crezut ca a fost pubertatea, dar cred ca de fapt l-am pacalit pe tata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Cristi al meu seamana perfect cu...tatal meu, adica bunicul lui si cu mine care semana cu tatal meu.De la sotul me are doar genele care sunt superbe si ...sexul .In rest nu seamana deloc cu el dar in schimb gesturile si caracterul incep sa se identifice foarte tare.Sotul meu e leu ,iar Cristi e geaman dar cu toate astea se aseamana mult la caracterul ambitios si puternic.Sper sa fie si de acum incolo asa ca e bine .

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Teodora mea seamana cel mai bine cu mama mea.Poate ca asa a vrut Cel de Sus,cand mama n-o sa mai fie sa-i pot vedea fata uitandu-ma la fetita mea.Ptr.c-o iubesc atat de mult...
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pibilica spune:

Va multumesc tare mult fetelor!!

Suteti asa de haioase... Se pare deci ca bebeii seamana in mare parte cu oricine altcineva, dar mai putin cu mamele lor.

Va promit ca dupa ce nasc, o sa va spun cu cine seamana piticul meu si, in calitate de cunoscatoare, voi participa si eu la sondaje de genul asta si, de ce nu, si la altele.

Pana atunci, va citesc cu mult interes si va doresc tot binele din lume!

27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Pibilica,

baietelul meu seamana cu tatal lui si au pana si grupa de sange la fel.ma bucur ca nu este mofturos la mancare ca mine si nici nu raceste asa usor.in rest,ei sa fie sanatosi si frumosi!

nastere usoara si numai bine,
Maria si Cosmin

Mergi la inceput