Primul copil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pibilica spune:

Uau! Se pare ca sperantele mele mai au o sansa!!
Incepe sa se echilibreze balanta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Despre fetita mea toata lumea zicea la inceput ca seamana cu taticul ... Asta pana m-au suparat si am gasit o poza cu mine cand aveam 1 an - ei bine - seamana leit cu mine! Dar are ochii albastii ai lui taticu' (ceea ce mi-am dorit - si cat am fost gravida ma tot gandeam - ce bine ar fi sa aiba ochii albasti ca tati are ochi asa frumosi ...).

Indiferent cu cine va semana nu va semana perfect - va avea bucatele de la fiecare si unele pe care nici nu stii de unde sa le iei.

Oricum sa-ti traiasca, nastere usoara - si in mod sigur va fi cel mai frumos copil

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Baietelul meu a semanat de la inceput cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

STOP JOC!

Gata, lucrurile au luat-o razna..., n-am nici un drept sa pun punct subiectului, nefiind moderator (se pare ca unora le place mincarea mai iute si spiritele incinse). Dar mi se pare nedrept sa judecam un om (viitoare mamica) in baza unor presupuneri sau pentru niste vorbe aruncate. Cite dintre noi n-am gresit, fetelor? Cite n-am miriit sau n-am fost incoltite la un moment dat pe acest forum...?
Lasati va rog fata in pace, indiferent de ce banuieli aveti. Daca nu aveti dreptate?
Nu stiu ce s-a intimplat, nici nu cred ca are relevanta, dar reactia voastra a fost urita. Cred ca suntem cu toatele in stare de mai multa toleranta. In fond, de ce am mai spune una despre alta ca am fi sufletiste...?

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Ai dreptate Adrianangi

Draga Pibilica,
Andy seamana cu sotul inca din primele luni. Cunoscutii chiar ma intreaba daca am contribuit( caci nu seamana deloc cu mine)

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Baietelul meu seama cu...el insusi. Serios, in afara de barbie, pe care o mosteneste de la mine si poate culoarea ochilor(caprui inchis, dar nu e sigur ca raman asa), noua nu ni se pare ca seamana cu vre-unul dintre noi doi, in mod special. Oricum ar fi, sa stii ca ai dreptate, dupa ce se naste putin iti pasa cu cine seamana. Oricum va fi cel mai frumos copil pe care l-ai vazut vreodata.
Nastere usoara.

Numai bine la toata lumea.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Si fetita mea seamana bine, bine cu taticul. De la inceput, si parca pe timp ce trece tot mai mult. Doar ochii ii are ai mei si la nas a facut o combinatie intre noi, dar in rest structura fetei, mutritele care le face, e leit taica-su.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 7 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Bianca seamana cu soacra-mea, iar Ramona e leit sotul meu.

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 11 luni) si Ramona (1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Hop si eu cu baietii mei!!!
Nr 1, Bogdan, seamana cu mine la culori, adica e blondut-saten deschis cu ochi albastrii, seamana cel mai bine pe ansamblu cu tatal meu, dintotdeauna, insa are ochii tatalui sau, ca format. Tot cu tati seamana la forma mainilor, insa picioarele le are ca mine...
Nr 2, Tudor, seamana cu tati - deh... pe el l-a chemat timp de 5 luni 'Raluca din burtica', fetele mai vechi poate-si amintesc, asa ca daca tot trebuia sa semene, ca orice fetitza care se respecta, cu tati, s-a gandit sa semene si la... sex!!! Asa ca nu seamana cu mine decat la nasuc si la labele picioarelor, saracutii amandoi au unghia degetului mare indreptata spre cer, vor vedea ei...noroc ca in adidasi e destul loc...

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

Nu stiu daca sunt potrivita sa raspund la aceasta intrebare avand in vedere ca sun insarcinata cu primul copil in sapte luni, insa la ecografie bebele meu statea exact asa cum sta sotul meu cand se relaxeaza.Cu mana dreapta sub cap. Asa ca, se pare ca BB, care este baiat,seamana cu tati inca dinainte de a se naste.

Laura si BB mic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

baietelul meu seamana leit cu mine,adica mama lui,ca si caracter,fizic dar si e foarte bolnavicios ca mine ceea ce nu am dorit deloc,asa ca da e adevarat ce se spune,baieteii cu mamele si fetitele cu tatii!

tcris

Mergi la inceput