DrLisa , Ninja.... si cati or mai fi...
Raspunsuri - Pagina 3
lily spune:
Presupun ca mie mi te-ai adresat ...
da, onoarea vine de la a oferi cuiva care nu are atita noroc in viata de a fi sanatos si in casa lui
daca darul simbolic stirneste hohote de ris...as ride cind totul s-ar termina cu bine
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by Ninja
lily, respect.
Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">
te simti onorata?????
louisea spune:
quote:
Originally posted by lily
Presupun ca mie mi te-ai adresat ...
da, onoarea vine de la a oferi cuiva care nu are atita noroc in viata de a fi sanatos si in casa lui
daca darul simbolic stirneste hohote de ris...as ride cind totul s-ar termina cu binequote:
Originally posted by louiseaquote:
lily, respect.
Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">
te simti onorata?????
eu am spus-o in spirit de gluma...
dar daca iti lipseste simtul umorului, scuza-ma... mi-am sters singura mesajul...
Ninja spune:
quote:
Originally posted by Cristina
quote:
lily, respect.
Cristina&Sanziana
Mwahahahahaha, la asta chiar nu ma asteptam de la un mod...
Cristina spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by Cristina
quote:
lily, respect.
Mwahahahahaha, la asta chiar nu ma asteptam de la un mod...