DrLisa , Ninja.... si cati or mai fi...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Presupun ca mie mi te-ai adresat ...

da, onoarea vine de la a oferi cuiva care nu are atita noroc in viata de a fi sanatos si in casa lui
daca darul simbolic stirneste hohote de ris...as ride cind totul s-ar termina cu bine

quote:
Originally posted by louisea

quote:
Originally posted by Ninja

lily, respect.

Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">

te simti onorata?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by lily

Presupun ca mie mi te-ai adresat ...

da, onoarea vine de la a oferi cuiva care nu are atita noroc in viata de a fi sanatos si in casa lui
daca darul simbolic stirneste hohote de ris...as ride cind totul s-ar termina cu bine

quote:
Originally posted by louisea

quote:

lily, respect.

Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">

te simti onorata?????

eu am spus-o in spirit de gluma...
dar daca iti lipseste simtul umorului, scuza-ma... mi-am sters singura mesajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by Cristina

quote:
lily, respect.

Cristina&Sanziana

Mwahahahahaha, la asta chiar nu ma asteptam de la un mod...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

quote:

quote:
Originally posted by Cristina

quote:
lily, respect.

Mwahahahahaha, la asta chiar nu ma asteptam de la un mod...

Mergi la inceput