DrLisa , Ninja.... si cati or mai fi...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

BEBI PT GENUL ASTA DE DISCUTII EXISTA ZONA ZOSTER.
FOLOSESTE ACEL FORUM CU INCREDERE!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by papadie

BEBI PT GENUL ASTA DE DISCUTII EXISTA ZONA ZOSTER.
FOLOSESTE ACEL FORUM CU INCREDERE!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Multumesc pentru recomandare... Si, intr-adevar, la Zona Zoster vroiam sa ajung! Imi cer scuze, poate nu stiu sa ma fac inteleasa,dar era vorba despre o problema....

O zi buna tuturor!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Toate la timpul lor. Eu zic ca ar fi cazul sa ne potolim. Cine este impotriva sa posteze dupa mine. Sunt curios cine continua scandalul?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am cunoscut acest forum cand aveam cea mai mare nevoie de un sfat dezinteresat. L-am avut alaturi cand am plecat din tara cu un copil mic, si iar am avut nevoie de un sprijin. Am gasit aici prieteni reali cum nu credeam ca am sa gasesc vreodata intr-un loc strain. Aici am intotdeauna o vorba buna, chiar daca in realitate nu ne-am vazut, virtual ne cunoastem destul de bine, respect parerile multora de aici, cunoscuti si necunoscuti, si nu pierd niciodata ocazia de a le multumi Mirelei si lui Florin pentru aceasta comoara, acest loc bun intr-o lume aflata in deriva, unde poti gasi la orice ora un gand cald. Moderatorii sunt cei care actioneaza din umbra, cei care aloca acestei munci neremunerate ore si ore din timpul lor pe care altfel l-ar petrece cu copiii, sau stand pur si simplu cu burta la soare. Si lor le multumesc, fara ei ar fi mult mai greu de intretinut ceea ce avem acum.
De aceea am vrut sa trag un semnal de alarma, de aceea am vrut sa pastram un cadru civilizat, vorbele grele si jignirile nu-si au locul, sunt atatea forumuri pe internet unde ne putem (cine doreste) descarca energiile negative, haideti sa ne pastram o oaza de liniste unde sa ne si retragem atunci cand simtim ca grijile ne apasa.
Controversele, schimbul de idei, combaterea ideilor sunt binevenite, uneori foarte interesante, insa si asta se poate face intr-un cadru civilizat. Nu e nevoie sa ne acordam unul altuia tot felul de epitete ca sa ne facem intelesi. Iar daca o facem atunci consider ca este doar un semn de slabiciune.
Guestus, Ninja, Dr. Lisa si multi altii care au venit, au plecat sau au ramas, sunt momente in viata cand, oricat de tari am fi si oricat de mult ne-am bate cu pumnul in piept ca "eu fac si eu dreg", cedam si cerem ajutorul. Unde il veti cere atunci cand veti avea nevoie? Aici? si cine va va ajuta? Credeti ca nu veti avea nevoie? nu fiti asa siguri, roata se invarte si nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul. Sunt de aocrd, il putem cere parintilor, fratilor, prietenilor... dar...pe ei ii jignim? nu cred, de aceea si avem inca o portita deschisa.
Nu mai continui, am spus ce am avut de spus, daca am parut patetica sau visatoare, nu ma intereseaza.
Si cu asta, am rugamintea ca unul din aceste 2 subiecte sa fie sters iar celalat... la alegerea voastra. In orice caz, nu are rost sa continuam, ok?
O zi buna tuturor.

Un Paste Fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Pastele reprezinta o sarbatoare a intelegerii si a iertarii.
Profitam de aceasta ocazie si a ne cere scuze pentru greselile si relele pe care le-am savarsit cu fapta, cu gandul, cu stiinta sau fara voia noastra. Le promitem membrilor nostri ca ii vom lasa in pace(relativ) pana dupa sarbatori. Dar si cand vor trece sarbatorile...

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Nu v-ati plictisit sa lansati thread-uri de-astea?

Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">

Mergi la inceput

Tu plingi, mie-mi vine sa rid, e neplacut si te simt cum ma-njuri in gind...

Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

As vrea sa spun cit imi place sa lecturez ceea ce povestesc alti oameni si de fiecare data sa imi pun intrebari : oare cum as fi procedat eu in asemenea caz ? puteam gasi cea mai buna solutie ?

In aceasta primavara as fi vrut sa va imbratisez pe toti si sa va spun cit tin la voi ! Mult timp am cautat iesirea din labirint ; a fost o perioada cind am pierdut colegi, prieteni, posibilitatea sa imi continui studiile si multe altele...si nimeni sa imi spuna o vorba buna ! Ignorarea dialogului ci doar acuze ...si sfaturi lipsite de realism ...

Oamenii trebuie luati asa cum sint ! Nu e nimeni perfect, nu e nimeni scutit de necazuri...

Am vazut ca sint citeva persoane care sint trase la raspundere pentru parerile lor si se considera ca sint "favorizate" din anumite motive, ca au ceva de oferit si pentru acest lucru nu merita nici-un cuvint bun

As vrea sa o intreb pe autoarea subiectului ce anume "tratament" ar vrea sa se aplice acelor care nu ii convin ei si citorva prietene care sint mai vechi pe site si si-au facut obiceiul sa il acceseze zi de zi pt a cere si gasi sfaturi utile cind copilul are febra, oreion, otita, scarlatina; cind sotul le-a lasat si a plecat cu o alta; cind prietena cea mai buna le-a inselat asteptarile; cind sefu ` nu e baiat de "comitet" si le "persecuta" la program etc. etc.etc.?

Iar daca am fost inclusa pe "lista neagra " alaturi de Guestus si Ninja- ma simt onorata sa fiu pentru ca am avut ceva de oferit si am oferit -si atunci nu pot decit sa le compatimesc pe cele care probabil s-au inclus pe "lista alba" a celor care pot scrie si se pot adresa cum vor altuia, dar nu suporta adevarul cu nici-un chip, nu dau dreptul la replica-ce spun ele este litera de lege si nici dram de umor nu mai au !

Sarbatori fericite !

Cu respect,

Lili

Mergi la inceput

lily, respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

quote:
Originally posted by Ninja
lily, respect.

Mergi la inceput