DrLisa , Ninja.... si cati or mai fi...
Chiar nu se poate face nimic? Mare dezamagire...
Am urmarit disputele generate de user-ul Ninja si am ramas cu impresia ca este incurajat... si nu este incurajat de un membru oarecare, ci chiar de un moderator.
User-ul DrLisa isi permite sa dea sfaturi aberante tinerelor mame sau, mai rau, viitoarelor mame....
Va rog, nu-mi spuneti sa las sarpele si sa trec mai departe... Azi las un sarpe, maine altul, pana voi constata ca am lasat prea multi serpi si au umplut gradina....Sau poate nu ma vor mai lasa ei pe mine...
Si, ma repet, chiar nu se poate face nimic?
Va rog, nu dati cu pietre, dar eu sunt tare dezamagita in ultima vreme de forum... nu mai am incredere sa creez vreun topic...
Love is all around
Raspunsuri
Elena spune:
Sunt cu totul de acord !!
Povestile sunt frumoase, dar noi nu traim intr-o lume de basm, in care serpii sisaie amenintator si dupa aia iti surid bland si te lasa sa ii asezi mumos la loc in iarba. In lumea noastra, vrem-nu-vrem, serpii chiar musca !!
Cat despre doamna-doctor-sexolog..... no comment ! oricum, eu cred ca nimeni nu ia in seama sfaturile dansei.
Elena&Laura
Marina spune:
mey bebi bebi ca parca noi nu ne-am prins cum sta treaba ? De ce torni tu gaz pe foc daca tina a deschis egzact acelasi subiect fix un rand mai jos?
Nu contest dreptatea ta dar macar putem protesta in cadru organizat? Uite ca si regulamentul are hibe...nu pot sa-i zic nika lu Doamna Dr ca da sfaturi aiurea da pot sa-ti zic tie ca deschizi un topic fix pe aceiasi tema cu al tineitache.
Si in plus Lisa o ia direct de la fete ceea ce e mult mai de apreciat decat o interventie a moderatorilor. Si Ninja la fel.
Adela spune:
quote:
Originally posted by Elena
Sunt cu totul de acord !!
Povestile sunt frumoase, dar noi nu traim intr-o lume de basm, in care serpii sisaie amenintator si dupa aia iti surid bland si te lasa sa ii asezi mumos la loc in iarba. In lumea noastra, vrem-nu-vrem, serpii chiar musca !!
Cat despre doamna-doctor-sexolog..... no comment ! oricum, eu cred ca nimeni nu ia in seama sfaturile dansei.
Elena&Laura
Subscriu!
(Elena ca tare bine le mai zici.)
Adela si Julia
papadie spune:
Pentru ca suntem in post ma abtin de la comentarii.
Un sfat: nu uitati de terapia prin ras - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23922
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
ralucami spune:
Citesc mesajele voastre si imi dau seama ca totusi "sufletul" adevarat al forumului nu a disparut! Vad ca au mai fost "rascoale" si in inima altora! Elena , sunt total de acord cu tine: In lumea noastra, vrem-nu-vrem, serpii chiar musca !! Si mama ce tare te doare cand te musca
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Adela spune:
Rascoale da.. Dupa cum o "citesc" pe tinatache (de vreo 2 anisori asa...), ea nu prea se enerveaza si nu-mi amintesc sa fi avut pe Forum nici macar un schimb de replici cu cineva. Pai daca scrie ea mesaje de genul "luati masuri" apoi treaba e serioasa.
Pacat ca nu se cultiva persoanele serioase ... si cu gand sa fii impartial iei partea la niste marlanii. si celuilalt ii spui "ignore domle daca nu-ti place de X."
In fine...
Noi sa fim sanatosi!
Adela si Julia
Guestus spune:
In general la un forum nu trebuie sa-ti placa tot ce se scrie. Multi vor ceva gen....unul scrie si restul aplauda. Nu merge.
Iar pt evita orice discutie urmariti firul evenimentelor...nu doar cititi selectia tinatache sau altele.
bebi spune:
quote:
Originally posted by Marina
[Si in plus Lisa o ia direct de la fete ceea ce e mult mai de apreciat decat o interventie a moderatorilor. Si Ninja la fel.
Marina
Poate ca e apostrofata de restul, dar nu da semne ca s-ar domoli. Si, totusi, daca un moderator ar interveni, ar fi mai credibil.... Asa, se interpreteaza ca doar cateva/ cativa nu sunt de acord, iar tacerea celorlalti inseamna aprobare.... Eu am tacut pana acum, insa chiar au depasit orice limita....
Love is all around
Adela spune:
quote:
Originally posted by Guestus
In general la un forum nu trebuie sa-ti placa tot ce se scrie. Multi vor ceva gen....unul scrie si restul aplauda. Nu merge.
Iar pt evita orice discutie urmariti firul evenimentelor...nu doar cititi selectia tinatache sau altele.
sazi ghinisor ca nu vorbeam de tine.
Adela si Julia
bebi spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Am urmarit toate postarile si n-am vazut ca tinatache sa fi fost subiectiva. Iar despre forum, normal ca nu trebuie sa-mi placa tot ce se scrie, dar cand se depaseste limita bunului simt.... consider ca nu asta se doreste.
Cat despre spiritul de turma, te las pe tine sa fii razvratit. Daca a avea bun simt inseamna a fi ingust, atunci .....fara comentarii...
Love is all around