Diferenta de virsta ideala?!

Diferenta de virsta ideala?! | Autor: PaulaM

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata… Si o acomodare usoara la noua ora…… eu inca dorm…..
Ma gindeam sa va propun o noua tema de discutii..
Diferenta de virsta ideala? Intre noi sint 15 ani si pina acum nu au fost probleme, legate de acest aspect cel putin. Argumente pro, contra?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

..ce vīrsta ai tu..ce vīrsta are el?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Diferenta de varsta mi se pare o aiureala..pentru ca am vazut cupluri a caror diferenta era mare..si erau ok..traiau bine mersi..si cupluri deoseama care au divortzat in 1 an!
Cred ca asta e de la caz la caz!
Eu sunt mai mare ca sotzul meu cu 7 ani!
Si suntem, casatoritzi de 3 ani..si totul e ok....

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Intre mine si sotul meu sint 26 de ani diferenta (exista si "mai rau", intre Johnny Hallyday si sotia lui Letizia sint 30 de ani ! Iar in presa "people", in mediul "jet set" am citit si despre cupluri cu 32 - 36 de ani diferenta).
Sintem impreuna de zece ani si ne intelegem mult mai bine decit s-au inteles parintii mei care aveau doar patru luni diferenta.

Diferenta de virsta e ca si criteriul de frumusete fizica, adica ceva subiectiv si relativ.
Personal prefer sa ma inteleg bine cu cel de linga mine si sa impartim treburile impreuna,
decit sa ies in oras cu un play boy cu bicepsi modelati artificial si "tablete de ciocolata" pe abdomen,
dar acasa sa fiu menajera, bona si bucatareasa.
Dar cunosc persoane pentru care sotul e pe un piedestal si ele ramin in umbra, "la frecat oale si schimbat pampersi" (dupa propriile lor afirmatii)

Iar durata de viata a cuplului depinde de gradul de intelegere dintre cei doi.
Daca e sa te desparti o vei face si de cel de virsta ta (care poate prefera sa se uite si in "gradina vecinului"), indiferent citi copii ar fi in joc,
la fel cum cel mai in virsta te poate iubi din suflet, fericit ca te-a gasit chiar si in "ceasul al doispelea" al vietii lui.Si nu virsta l-ar impiedica sa mai aiba un copil (Paul McCartney are la 31 de ani o fetita de patru luni cu actuala lui sotie, Jean Paul Belmondo a avut o fetita anul trecut sau acum doi ani la virsta de 73 de ani).

Dar in Franta de azi incep sa apar cupluri cu diferenta in sens invers, cind femei de 45 - 50 de ani se casatoresc cu barbati de 20 - 25 de ani. Aceste "cupluri noi" sint suspectate de interese absconse si sint la fel de prost acceptate ca pe vremuri faptul ca un barbat mai in virsta se casatorea cu o femeie tinara,la fel de putin acceptate de societate precum casatoriile dintre homosexuali (aici exista asa numitul PACS = pact civil de solidaritate, nu e o casatorie in sensul propriu dar le acorda drepturi sociale suplimentare).

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nu cred ca varsta e cea mai importanta intr-o relatie.. depinde de maturitatea fiecaruia in parte..
intre noi sunt 13 ani. dar am noroc ca el e o persoana activa, deschisa... cred ca er numai bine pt noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Intre noi sunt 10 ani si jumatate. Fetelor, eu am fost suuuuuper incantata ca am gasit atunci (aveam 22 si el 33) un barbat ADEVARAT !!! De fapt m-a gasit el pe mine si mi-a facut o curte nebuna o luna de zile.
Eram in anul 3 de facultate, el era deja un medic bine cunoscut, frumusel foc, cu idei multe, destept ca nimeni altul, cult si rasat, satul de "joaca" si aventuri, foarte dispus (fata de mine la acea vreme) sa-si intemeieze o familie etc.
Asadar, suntem de aproape 7 ani casatoriti si foarte fericiti: avem o scumpete de fetita de 3 ani, el arata foaaarte binela cei 40 de ani ai sai, fetele se intorc pe strada dupa el, arata chiar mai bine decat un barbat la 30 de ani, este super sexi (are cateva fire albe pe la tample), un sportiv de nota 10 - alearga 8 Km pe zi, da ati citit bine, face mult sport, innot, tenis, ski, este super amant (cum nu a fost niciodata fostul prieten cu care am stat 6 ani si era mai mare cu 1 an decat mine !!!), se imbraca cu mult gust si e innebunit sa miroasa si sa arate bine, este tare mandru de sotia lui si de fetita nu mai zic !
Am avut colegi care s-au casatorit in facultate sau dupa si care au divortat la fel de repede, nu ma intelegeti gresit dar mie mi-au placut mereu barbatii mai "copti", i-am gasit mai inteligenti si mai atragatori, si mai ales fara acele aere si viziuni de pustan.
Melania & Anna-Luciana

melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Eu nu sunt in aceasta situatie, ( intre mine si sotul meu nu sunt decat 4 ani dif), dar nu cred ca diferenta de varsta, poate fi un obstacol in calea fericirii unui cuplu.

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

felicitari Jeff!
Si eu cred in barbatul copt. Pe al meu trebuie sa-l coc eusi tare mi-e teama ca atunci cand o sa fie bine parguit o sa cada ca para malaiatza intr-o gura tanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Intre mine si sotul meu este o diferenta de 8 ani, dar la fel nu cred ca ar conta prea mult diferenta. totul este sa te intelegi bine, sa ai incredere si mai mult decat atat sa fiti prietene cu sotzii vostri.
Iar in ceea ce priveste discutiile oricand ele pot interveni, asa ca nu conteaza daca e 1 luna, 1 an sau 20.

cu drag

andreea mamica de theo si de florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Nu este importanta diferenta de varsta cat e important modul in care se comunica si cat este dispus fiecare sa se implice in institutia casatoriei.Daca ai impresia ca " nu esti singur pe drum" atunci totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Si intre noi sunt 15 ani diferentza dar eu ma simt mai bine si implinita decat cu fostul meu sotz sau cu ceilalti prieteni ai mei dintr-un punct de vedere mult mai diferit decat s-ar banui... adica sotul meu la 45 de ani este un tip super-plin de energie si foarte interesant...a alergat cu motorul (pe care il are inca in dotare si l-am probat cu brio ) in cursele de 750 cc-superbike, a cantat intr-o trupa la chitara si inca mai canta ca nebunii intr-u garaj, face diving si este instructor pentru asa ceva, face si sailing, in fine pe scurt e genul de persoana cu care eu nu m-am plictisit nicodata pana acum...si avem o fetitza de 5 luni si o casnicie fericita.

Numai bine tuturor, Lens &accesoriu Freya

Mergi la inceput