The Ladykillers

The Ladykillers | Autor: conchita

Link direct la acest mesaj

inca o scamatorie faciala a unei celebritati, de data asta Tom Hanks. O sa ia ceva oscar pentru imagine, poate? :)
asta-i film care o sa starneasca reactii extreme (dezamagire crunta sau euforie), asa mi-a zis mie mama omida. n-am citit presa inca, habar n-am cum e cotat, nici nu stiam la ce film mergem, cica surpriza de la sotul, deci vorbesc din capul meu acum :) tot ce stiu-e un remake. cui nu gusta umorul negru si comedia absurda, ii recomand sa fie atenta la constructia filmica. n-am mai vazut demult ceva atat de clasic in concept, cu regulile simetriei respectate cuminte...un simt al imaginii deja legendar la fratii Coen, am savurat fiecare miscare de camera, recunoscand intentiile. nu spun nimic despre actiunea filmului ca nu-i politicos pana nu il vedeti, vreau totusi sa va impartasesc entuziasmul pentru o scena: Tom Hanks in picioare langa semineul unei camere victoriene, langa o negresa batrana si habotnica, recitand din E.A.Poe...iar batrana, la final, oripilata - "Who is Helen?" :) si imi mai permit o magarie de comentariu: eu cred ca defunctul sotz atarnat in tablou deasupra semineului e chiar Poe. plus pisica. plus barja care transporta gunoaiele. plus podul... :))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Eu am vazut originalul, a fost simpatic.
http://www.imdb.com/title/tt0048281/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Dar la ce film e remake?

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput