baby-sitter
buna fetelor
am si eu o problema. caut o fata care sa stea cu copilul meu de aproape 2 anishori si nu gasesc.. stiti pe cineva prin dr taberii la materna?
va rog ajutati-ma
lorenaa si bebe
Raspunsuri
lorenaa spune:
fetelooooorrrr..
am vazut ca subiectul a fost vizionat de multe ori....dar se pare ca nu stiti nimic. daca aflati ceva va rog dati-mi si mie un semn...
va puup
Freia spune:
cate ore ai nevoie... nu promit nimic, dar stiu pe cineva in zona...
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
gabione spune:
buna!
si eu stiu pe cineva in zona(Moghioros), este o persoana foarte serioasa
mai exact cate ore vrei sa stea, ce trebuie sa faca si cat ii oferi?
i-am spus de anuntul tau si vrea sa stie mai multe detalii.de cand trebuie sa inceapa?
astept raspuns
lorenaa spune:
va multumesc mult pt raspunsuri..
ok cea ce am eu nevoie este de cineva care sa vine aprox 4-5 ori pe saptamana cate 6 ore ca sa imi pot rezolva si eu cateva chestii pt ca nu o pot face cu bebe. tot ce are de facut este sa stea cu el, sa se joace, sa-i dea sa pape (eu ii fac papa) sa il schimbe , sa-l plimbe si sa stranga dupa EL si eventual ..numai daca are timp si nu o deranjeaza..sa ii calce bb-lui. deci totul este pt el.
de asemenea mai am nevoie o seara pe saptamana in weekend pt aprox 4 ore ..
salariu ar fi de 100 eur. dar in seara in care ies in orash si ramane cu bebe o platesc extra si ii platesc taxiul ca sa ajunga acasa.. cam asta este. acum va rog dati-mi si mie detalii si rasp daca sunteti interesate.
ash avea nevoie incepand de lunea care vine
multumesc..va puup
gabione spune:
draga Lori, ma intereseaza chiar pe mine aceasta oferta.
persoana de care iti spuneam este mama mea care are experienta in acest job, dar deocamdata este prinsa in alta parte si nu poate asa curand. Dar daca vrei si esti dispusa sa ne intalnim ca sa ma cunosti, as putea si as vrea sa vin eu. Stau aici in Drumul Taberei, mai exact la Drumetului, deci foarte aproape de tine/dumneavoastra.
Am 27 de ani, sunt jurnalist de profesie, dar de aproximativ o luna am ramas fara post, pentru ca mi s-a desfiintat rubrica la care scriam(Jurnalul National). Sunt o persoana sociabila, fara fite,modesta si chiar imi plac copiii. Pot sa spun ca am si experienta in domeniu(l-am crescut singura, parintii fiind plecati, pe fratele meu mai mic cu zece ani decat mine). A.. si am uitat sa-ti spun ca am disponibilitate in timp, deoarece nu sunt casatorita. Indiferent care este situatia, astept raspuns.