Eu inca mai sufeream ca nu mi-am luat prea multe carti cu mine si ca nu pot sa mai cumpar ce-i nou.
Acum astept prima comanda facuta la www.humanitas.ro - super site si au preturile ok (doar facuta conversia) si mai vad ce "s-a adus" si la www.carte.com.ro dar comenzile le fac pentru Ro si mi le trimit ai mei pe autocar, ca preturile pentru strainatate sunt duble.
A, si regalul din fiecare saptamana e "Dilema" - http://www.algoritma.ro/dilema .
Tot eu!
Sa nu uit - daca cineva, cumva, candva face rost de "Filantropica" a lu´Nae Caranfil (video, DVD, egal) eu sunt primul client!
Vreau filmul asta!!!!
www.poezii.ro
Puteti sä cititi, puteti sä postatzi si pentru altii ce mai aveti voi prin biblioteci.
päpä
PS:este si prozä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai câstigat!
Ela- nu cred ca exista inca Filantropica inregistrata undeva dar stiu sigur ca va fi la Pro Tv pana la sfarsitul anului.Si eu il astept cu sufletul la gura.Am vazut filmul de 3 ori si..inca mai vreau.
Irinuca
Incearca si site-ul <elibris.ro> : are carti de la toate editurile asa ca ai de unde alege. Daca cumva cartea pe care ai cerut-o s-a epuizat asteapta pina se editeaza un nou tiraj si pe urma te intreaba daca mai vrei cartea respectiva sau ai cumparat-o intre timp. Ti le aduce la usa alor tai, asa ca va trebui sa aiba banii pregatiti pentru ca nu dau rest.
Ela, multam fain
mi-am si comandat niste carti de la Humanitas pe care nu aveam timp sa le cumpar.
catalina