Oradea !!!
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Salutare fetelor din Oradea!
Eu sunt din Bihor,de langa Tinca,am facut liceul la Oradea(Lic.Gojdu)si acum stau in Arad de 11 ani.Imi place tare mult Oradea si am multi prieteni si rudenii.In august suntem in concediu si vom merge si la Oradea,sotul meu abia asteapta. Fratele meu sta in Oradea.
Va pup!
alina
Fora Ovidius spune:
, cei interesati sa inchirieze un autoturism peugeot 306, pentru 40-50 de euro(in functie de numarul de zile) ma pot gasi la acest numar de telefon.:0723354963. Acest anuntz e valabil numai pt oradeni seriosi.
ionicutza spune:
La piscina mergem la Hotel Ceres (fostul UNCAP)din 1Mai, este chiar linga ultima statie de autobus. Prefer sa merg aici pentru ca se schimba apa si se spala bazinul in fiecare noapte (parintii mei au casa vis-a-vis de piscina si au vazut), au grupul sanitar foarte curat si nu este foarte aglomerat. Anul asta nu am dat pe la piscina pentru ca galushca George are doar 5 luni si stam doar la buni in gradina, da' la anu' nu vom lipsi.
Ioana si galushca George
marimar spune:
Buna fetelor,
As vrea sa stiu daca cunoasteti companii care construiesc " ansambluri de locuinte" in RO. Stiu ca exista o companie din Tirgu Mures care a proiectat un cartier acolo si in Sighisoara. Preturile caselor incep cam de la 35.000 euro.
Ma intereseaza in Bucuresti, Cluj, Oradea.
As dori sa stiu preturi, website, email si nr de contact si bineinteles pareri.
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia
aniella spune:
hehe pt moment am revenit si eu ....dupa vreo 2 sapt de spitalizare...frumoasa vacanta mi am facut....era sa ma plimb cu pluta putin....noroc ca am nimerit ambulanta....mai revin io sa mai dau cate un semn de viata ca mi sunteti prea dragi...
cu prietenie
andan spune:
Na ca am dat si peste oradeni si oradence! Salutare tuturor
Primiti si simpli aspiranti la titlul de parinti? Si daca da, indraznesc cu o intrebare-rugaminte: recomandati-mi va rog un ginecolog bun (nu numai din auzite, ci si din experienta proprie, daca se poate) din Oradea, ca se pare ca prietenele si colegele mele au dat tot peste unii...mai putin buni, ca sa ma exprim elegant.
Mii de multumiri
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
marius spune:
Salut Andan! Cum adica simpli aspiranti? Aici este loc pentru toata lumea, aspirante sau nu, mamici sau tatici (subsemnatul si nu numai) ... bine ai venit ... te saluta ...un oradean.
Cat despre intrebarea pusa de tine pot sa spun ca medicul la care a mers si merge Angela (sotia mea) a fost si a ramas un om deosebit din toate punctele de vedere. Daca doresti iti pot spune cum se numeste.
andan spune:
Multumesc de primire Marius si scuze pentru intarziere. Nu stiu altii cum sunt, vorba lui Creanga, dar eu de trei zile nu am reusit sa intru pe site Ce s-a intamplat, oameni buni? Ca incepuse sa ma doara capul de atata dat cu el de toti peretii
Te rog din suflet sa-mi dai numele doctorului sotiei tale si orice alte detalii crezi ca mi-ar fi utile (adresa cabinetului, numar de telefon etc). Multumesc mult
andan spune:
Chiar nu mai e nimeni din Oradea care sa-mi poata recomanda un ginecolog? Va rog mult, oameni buni, ca saptamana viitoare ar cam trebui sa ma programez la cineva si inca nu stiu la cine.
Pupici