Oradea !!!
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Eu am fost aseara la o nunta, iar azi am petrecut cu cativa musafiri...caci...se apropie ziua mea.(marti)
Asa ca am avut un weekend incarcat de evenimente placute.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
cred ca titlul subiectului ar fi fost mai potrivit
oradeni nu mai sunt? nu de alta dar suntem mai lenesi decat altii sau suntem chiar asa putini oradeni pe forum?
lilach spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns.
Felicitari celor 2 copilasi frumosi care au cistigat concursul...si bineinteles si mamelor...haha si mercedes.
Si acum, cum ramine cu intilnirea din Oradea??? nu de alta dar noi stam destul de putin si avem deja 2 intilniri programate.
Ce spuneti? Intre 14 si 20 iunie, poate alegeti o zi si ma anuntati si pe mine, inainte sa plec (plecam pe 9.06).
Numai bine tuturor oradenilor.
Scuze ca revin...voi cunoasteti o firma "Dafne" ...ce puteti sa-mi spuneti de ea??
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
marimar spune:
Fetelor din Ordea,
Bine v-am gasit !
Am si eu o intrebare: mai exista Teatrul de Papusi, mai functioneaza, se tin spectacole?
Mi-e tare dor de un spectacol si daca venim in tara, la Oradea, tare as vrea sa prind stagiunea si sa-mi duc baietelul de 4 ani la teatru.
Povestiti-mi ce spectacole se mai tin,
va pup
Mercedes spune:
Da mai exista Teatrul de papusi se numeste Arcadia si se gaseste in acelasi loc sub pasajul Vulturul Negru.
Nu stiu cand doresti sa vii in tara? eu cred ca pe timpul concediilor de vara nu exista reprezentari. Oricum ma interesez, ok?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Sunt mai multe persoane din Oradea insa nu prea plaseaza mesaje...poate compensez eu cumva, www.desprecopii.com are un punct si pe harta Romaniei in Oradea, e compensatoriu
?
Marius (www.desprecopii.com)
marimar spune:
Multumesc Mercedes
Noi ( deja) planuim sa venim in tara si in Oradea pentru vreo 2 luni in mai anul viitor, tocmai pentru a prinde si stagiunea teatrala. Cind se incheie stagiunea, 15 iunie sau mai triziu?
Mi-e un dor de innebunesc de teatrul de papusi !
Va salut, oradenilor !
lilach spune:
Buna tuturor,
a trecut ceva timp de cind am ? daca vreti sa ne intilnim in Oradea...
Se pare ca nu prea sint amatori...miine este ultima zi in care pot sa conversez cu voi...miine seara plecam.
Oricum sper sa avem un concediu placut si de asemenea si timp frumos.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Mercedes spune:
Daca doresti sa ne intalnim fixeaza tu o zi si o ora cand vei fi mai libera. Eu cel putin in cursul saptamanii sunt libera dupa orele 18.00 iar la sfarsit de saptamana oricand.
probabil vor fi mai multi amatori.
Mercedes