Oradea !!!
Raspunsuri - Pagina 3
Mercedes spune:
Mercedes
dianaforisch- chiar te rog frumos sa-mi dai nr de telefon.
eu am inteles ca bazinul acoperit intra in renovare de acum din mai
poate totusi nu
Multumesc
dianaforisch spune:
Stii de fapt,in fiecare zi de la ora 17.00 este antrenorul acolo,eu am sa caut nr. in agenda si cum il gasesc ti-l dau ok?
lilach spune:
Buna,
am nevoie de ajutorul vostru!!!
Parintii mei merg in Oradea in luna iunie si ar dori sa inchirieze o masina pt. o saptamina. Noi singura firma pe care am gasit-o este Hertz...insa sint foarte scumpi...am gasit si un nr. de telefon de la hotelul Eden.
Poate cineva poate sa se intereseze ce fel de masini au si ce preturi...Nr. tel. este 259-479799.
Daca cumva cunoasteti si alte firme si va puteti interesa...please.
Va multumesc anticipat,
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
maria m m spune:
quote:
Originally posted by lilach
Buna,
am nevoie de ajutorul vostru!!!
Parintii mei merg in Oradea in luna iunie si ar dori sa inchirieze o masina pt. o saptamina. Noi singura firma pe care am gasit-o este Hertz...insa sint foarte scumpi...am gasit si un nr. de telefon de la hotelul Eden.
Poate cineva poate sa se intereseze ce fel de masini au si ce preturi...Nr. tel. este 259-479799.
Daca cumva cunoasteti si alte firme si va puteti interesa...please.
Va multumesc anticipat,
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Draga mea;eu am cautat pe google dar nu am gasit nimik,ce-i drept e ca am cauytat doar in prima pagina de subiecte gasite de serviciul google.Daca tu ai timp,uita-te si pe google ca poate gasesti ceva la categoria:"automobile de inchiriat in Oradea"
succes.
Daca tot ne-a adunat cativa din Oradea;de ce nu spunem si care unde sta;asa putem face o lista si ne putem surprinde unul pe altul afland ca suntem vecini
maria, de Paula si Miruna
marius spune:
Nu spargi geamurile?. Pe mine ma suprinzi pe strada ...uneori...rareori, da' sa nu dai...ca nu mai pot modera...pe aici.
Marius (www.desprecopii.com)
Mercedes spune:
Mercedes
lilach m-am interesat la o firma care inchiriaza masini se numeste SC ROWER SERV SRL bLD DECEBAL 50 Oradea
persoana cu care poti lua legatura este Marta Daniel tel 0788.422.199 nr de tel al firmei 02590 470196
pentru luna iunie au urmatoarele masini de inchiriat
woltzwagen polo cu doua respectiv patru usi tot 45 Euro/zi
woltzwagen Golf 55 euro/zi
daca te intereseaza ar fi bine sa faci rezervare cel putin cu o saptamana inainte ca mi s-a spus .... e sezonul inchirierilor
bafta
adana spune:
buna
ca de obicei aflu ultima de subiect
si eu sint din oradea si nu am mai fost de 2 ani si mi-e dor
Imi pare rau ca nu pot sa merg anul asta..poate merg la anul cu bb daca o sa fie sanatos.
Pupici la toate lumile din Oradea
Adana
adana
maria m m spune:
Buna dupamasa,oradenilor,
Ce mai faceti?Pana la urma tot iau la puricat membrii forumului ca nu-mi vine sa cred ca suntem asa putini din Oradea........cati suntem ,suntem buni.
Ce frumoasa vreme este acuma afar.....imi vine sa ies cu puiutii mei la plimbare dar,Mirunaei ii e cam lene si Paula doarme,sotul sta la tembelizor asa ca ideea mea ramane in aer.Ii spun sotului ca e vreme frumoasa afara(asteptandu-ma la o reactie) si el mi-a spus sa deschid geamul
Voi ce mai faceti????????
maria, de Paula si Miruna
marius spune:
Tocmai am venit de afara...unde desi e frumos ..bate vantul tare...dar am fost in parc 2 ore.
Marius (www.desprecopii.com)