Problema mea sta in felul urmator...
Eu am iesit in prenatal la data de 5 ianuarie 2004, iar DPN-ul meu era 20 martie 2004, dar nasterea copilasului meu se pare ca intarzie si inca destul de mult...
Stiu ca prenatalul trebuie sa fie de maxim 84 zile iar cel postnatal sau lauzie de minim 42 zile...
INTREBARE: CE se va intampla daca voi depasi cele 84 de zile de prenatal? (acest termen este pana in data de 28 martie, atunci sunt exact 84 zile) Nu voi mai primi indemnizatia care mi se cuvine, adica 85% din salarul mediu pe economie?
Si ce pot face ca sa primesc totusi acesti bani, asta in cazul in care depasesc cele 84 de zile de prenatal? Pot sa-mi iau un concediu medical? Pot avea concediu peste concediu?
Daca se poate as dori cat mai repede un raspuns!
MUltumesc anticipat!
Ma gandeam ca poate ma lamuriti totusi si pe mine...
Eu tocami am aflat ca indiferent cate zile de postnatal am efectuat banii de indemnizatie ii voi primi doar dupa cea de a 43 zi de la data nasterii si ca nu voi primi nici un leut pe diferenta de zile ramasa...Este adevarat sau nu?
Pui intrebari confuze. Liviu ti-a raspuns clar pt situatia ta. Postarea de mai sus insa ma depaseste. Vrei te rog sa reformulezi?
Marius (www.desprecopii.com)