inseminare sau FIV?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna Dana!
Nu stiu daca la noi in tara se face aceasta operatie (de inversare a vasectomiei), dar DA, exista riscul ca ea sa nu reuseasca. Iti trimit doua site-uri unde gasesti mai multe informatii. Acest doctor din Saint Louis este, se pare, cel mai bun in domenii. Noi acolo vrem sa mergem daca aceasta va fi solutia pe care o vom alege in final. Oricum, dupa cum vei vedea, daca operatia nu reuseste din prima, se poate repeta. Iar daca intrebai de vasectomie si nu de revers (poate am inteles gresit, scuze), nu am informatii...
http://www.infertile.com/treatmnt/treats/mvr/mvr.htm#Difficulty%20Of%20Operation

http://cpmcnet.columbia.edu/dept/urology/infertility/vasectomy/vasr0000.html

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

quote:
Originally posted by Laura Garner

Buna Dana!
Nu stiu daca la noi in tara se face aceasta operatie (de inversare a vasectomiei), dar DA, exista riscul ca ea sa nu reuseasca. Iti trimit doua site-uri unde gasesti mai multe informatii. Acest doctor din Saint Louis este, se pare, cel mai bun in domenii. Noi acolo vrem sa mergem daca aceasta va fi solutia pe care o vom alege in final. Oricum, dupa cum vei vedea, daca operatia nu reuseste din prima, se poate repeta. Iar daca intrebai de vasectomie si nu de revers (poate am inteles gresit, scuze), nu am informatii...
http://www.infertile.com/treatmnt/treats/mvr/mvr.htm#Difficulty%20Of%20Operation

http://cpmcnet.columbia.edu/dept/urology/infertility/vasectomy/vasr0000.html

Laura

Buna Laura,
noi ne-am gandit la aceasta operatie de vasectomie , si binenteles ne intereseaza si urmarile. Eu am ramas insarcinata , desi luam anticonceptionale. Am zis ca nu mai risc cu anticonceptioanle si trec pe sterilet(insa dr nu mi-l recomanda). De prezervativ ne-am saturat si oricum nu intentionam sa avem un bebe prea curand(cel putin nu in urmatorii 3-4 ani. Cu dr nu am vb despre vasectomie ,am sa-l intreb cu prima ocazie. Daca stiti cumva cat costa in ro aceasta operatie si cat costa inversarea de asemenea. Multumesc !

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Buna Dana!

Nu am informatii despre aceasta operatie in Ro. Sotul meu este american, el acolo a facut-o (DIN PACATE!!). Nu mai stie nici el exact cat a fost. A facut-o acum aprox. 8 ani. De facut nu e mare lucru, se intrerup canalele si asta e! nu mai ajung la 'destinatie'. Asta se intampla, de produs ii mai produce. Operatia inversa insa este mult mai dificila si nu exista garantii. Asa ca sfatul meu este, daca mai vreti un bebe, nu o faceti. In afara de faptul ca este dificila, este si foarte costisitoare, ajunge la $ 20,000. Noi inca nu stim sigur ce vom face, trebuie sa consultam niste medici, dar am da orice sa nu fi facut-o! Cinstita sa fiu, nu prea cred ca operatia inversa se face in Ro, iar daca se face (si imi cer scuze daca gresesc), nu stiu cat de mari sunt sansele... cat de experimentati si dotati sunt doctorii... Deci, inca o data, ganditi-va bine, luati totul in calcul, iar daca sunteti convinsi ca nu mai vreti un alt bb, dati-i drumul, daca nu...
Mult succes si mai vorbim! Un pupic pt. Andy.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Multumesc Laura,
nici eu nu prea cred ca in Ro se fac aceste operatii, in orice caz ar fi enorm de scumpe cred..
oricum 20000$ pentru inversare e mult si pt un american , ce sa zic pt noi, lol
o sa ne gandim la o alta metoda, vasectomia o taiem de pe lista !
Iti doresc multa sanatate si un bebe cat mai curand!
Multumesc inca o data

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Dana. Ma bucura sa aflu ca ati taiat vasectomia de pe lista. Nu merita!!! Sper sa reusim sa avem un bebe in curand si inainte de asta sa reusim sa fim impreuna mai repede! Eu inca imi astept viza...si e foarte greu...
Multa sanatate si tie si familiei tale si sper sa mai vorbim!

Laura

Mergi la inceput