Barbatul care a vazut nasterea mai are chef de...?
Raspunsuri - Pagina 8
delphin spune:
.si eu am avut cezariana..dar de ce tragi de pe urma ei?? ce fel de probleme ai??
Re: Pai inca nu simt in zona de sub operatie, ma doare cand stranut, ma doare cand se schimba vremea, cateodata mai si pisca sau simt ca si o mica contractie musculare. Cum operatia a fost in urgenta si nu a fost facuta de doctorul meu ci de rivalul acestuia, nu mi-a indepartat muschii abdominali, i-a taiat pur si simplu.
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by anapharm
_ Pai cum sa-i rapesc eu aceasta dorinta???
_Nu pot sa fiu atat de egoista si sa-l tin la usa ca pe un caine, iar el sa patruleze ore.
Cum sa-mi alung sotul din sala de nastere???
cand il iubec atat de mult...
Wow, ce vrei sa zici cu toate astea? Ca o femeie care prefera sa-si duca durerea singura,ca se simte mai confortabil asa, e EGOISTA, isi ALUNGA sotul ca pe un CAINE, si nu-l IUBESTE ?
In fine,vorbe cam tari...
Laura si papusica din burtik (34 saptamani)
conchita spune:
Laura, haide mai, ai cerut niste pareri, anaphram si-a spus punctul ei de vedere, n-o lua personal. sunteti amandoua gravidute, nu e cazul sa va suparati acuma. tu vei fi mai linistita daca iti vei trimite sotul putin pe hol in momentele delicate, ea nu. simplu. hai, curaj, gaina ca te tai :)) sa ne povestesi "dupe" cum a fost
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by anapharm
_ Pai cum sa-i rapesc eu aceasta dorinta???
_Nu pot sa fiu atat de egoista si sa-l tin la usa ca pe un caine, iar el sa patruleze ore.
Cum sa-mi alung sotul din sala de nastere???
cand il iubec atat de mult...
Wow, ce vrei sa zici cu toate astea? Ca o femeie care prefera sa-si duca durerea singura,ca se simte mai confortabil asa, e EGOISTA, isi ALUNGA sotul ca pe un CAINE, si nu-l IUBESTE ?
In fine,vorbe cam tari...
Lauraa spune:
Ah, eu inteleg foarte bine ce a vrut sa zica.In primul rand nu a zis la adresa mea, asa e Anapharm? Ca eu inca nu am nascut si nici nu l-am scos pe sot afara inca. Am zis ca o sa-l scot atunci (si daca) nu ma voi simti confortabil. Inca nu am facut-o,doar iau in vedere posibilitatea. Poate la momentul respectiv o sa tin de el cu dintzii (la propriu :D ) sa nu plece si el va vrea si va zgaria cu unghiile podeaua in incercarea de a fugi de imaginea hemoroizilor mei . Nu se stie cum va fi ,de aia am intrebat. Deci nu eu am fost facuta (indirect) egoista ci cele care deja au refuzat ajutorul lui. Eu mai am o sansa fiu "fata buna"
Oricum eu o sa nasc cu epidurala, m-am hotarat. Si din cate am vazut pe la emisiunile astea cu näscäri, la epidurala e atmosfera mai calma...
Si o sa povestesc, tineti aproape!
conchita spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Deci nu eu am fost facuta (indirect) egoista ci cele care deja au refuzat ajutorul lui. Eu mai am o sansa fiu "fata buna"
:)) tu esti fata buna oricum si oricat te-ai stradui sa nu fii, cateodata :))) ideea era ca, din punctul de vedere al persoanei X, sa nu zicem anapharm sau alta fata care crede la fel, ar fi egoism si etc sa il lase pe hol. ce e egoism pentru mine, poate fi generozitate pentru tine, nu? deci la scara ei individuala de valori ar fi egoism si mai stiu eu ce. d'aia ziceam ca nu e bine sa luam personal ce afirma alta persoana despre ea insasi. io explic aici neinvitata ca avocat din oficiu ca nu vreau sa mai vad nici o bortosica suparata pe siteul asta, d'aia. sper sa nu mi-o iei in nume de rau
Adela P spune:
Pentru mine si pt sotul meu, nasterea copilului nostru a fost cred cel mai important moment al relatiei noastre. Ma bucur ca a avut si el sansa sa asiste la nastere. Am trait totul impreuna, a fost martor direct toate evenimentele, nasterea a fost lunga dar avadu-l cu mine a trecut totul mai usor. Multe fete vad ca-si fac probleme despre cum va fi dupa ce vede tot. Nu stiu cum e la altii dar noi nu prea avem inhibitii unul fata de celalalt, ne stim inside out(cum s-ar spune), ne iubim enorm si evemnimentul in sine si faptul ca a asistat nu a facut decat sa solidifice si mai mult ceea ce era deja o relatie solida.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
marimar spune:
quote:
Originally posted by francesca
Nici prin gind nu mi-a trecut sa asiste la nastere fetitei noastre desi el el si-ar fi dorit a stat ore intregi in sala de asteptare si tot trimetea din 5 in 5 minute o asistenta sa ma intrebe daca am nevoie de el,personal consider ca nu sant niste momente in care sotul ar trebui sa asiste
Doame iarta-ma dar cum adica nu sint niste momente in care sotul ar trebui sa asiste ?????? Pai sint CELE mai importante momente din viata voastra, nu sint NISTE momente doar, prin aceste momente treci de 1 data sau cel mult de 2-3 ori, este pacat sa nu treceti impreuna prin ele.
Zicea cineva ca nu a impresionat-o sa vada o pisica fatind....dar noi sintem oameni nu pisici si ce e mai sublim decit sa dai viata unei alte vieti.
Mi se pare egoist sa nu participe amindoi parintii, sa nu fie impreuna in aceste momente. Sint clipe cind lasi la o parte estetismul si pudoarea, care nu conteaza si nu-si au locul atunci, ati plamadit impreuna un suflet de om si cind apare pe lume acest suflet e natural si normal sa fiti amindoi de fata, iar el sa te sustina si sa te imbarbateze.
Nu cred ca intr-o casnicie trebuie sa existe inhibitii, de nici un fel.
Sotul meu a fost destul de recalcitrant la inceput ( deh...ca orice barbat roman ) dar a avut timp sa se obisnuiasca pina la nastere cind mi-a fost de un real ajutor iar dupa nastere a spus cu mindrie ca a fost cel mai extraordinar moment din viata lui, sa participe activ la nasterea fiului sau !
Ia ginditi-va daca ei ar trebui sa treaca printr-o operatie sau ar fi un timp invalizi, nu ati sta linga ei, nu i-ati sterge si (pardon)la fund? Ati avea inhibitii de ordin estetic? Ma indoiesc !
14 sapt si
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by marimar
Doame iarta-ma dar cum adica nu sint niste momente in care sotul ar trebui sa asiste ?????? Pai sint CELE mai importante momente din viata voastra, nu sint NISTE momente doar, prin aceste momente treci de 1 data sau cel mult de 2-3 ori, este pacat sa nu treceti impreuna prin ele.
Zicea cineva ca nu a impresionat-o sa vada o pisica fatind....dar noi sintem oameni nu pisici si ce e mai sublim decit sa dai viata unei alte vieti.
Mi se pare egoist sa nu participe amindoi parintii, sa nu fie impreuna in aceste momente. Sint clipe cind lasi la o parte estetismul si pudoarea, care nu conteaza si nu-si au locul atunci, ati plamadit impreuna un suflet de om si cind apare pe lume acest suflet e natural si normal sa fiti amindoi de fata, iar el sa te sustina si sa te imbarbateze.
Nu cred ca intr-o casnicie trebuie sa existe inhibitii, de nici un fel.
Sotul meu a fost destul de recalcitrant la inceput ( deh...ca orice barbat roman ) dar a avut timp sa se obisnuiasca pina la nastere cind mi-a fost de un real ajutor iar dupa nastere a spus cu mindrie ca a fost cel mai extraordinar moment din viata lui, sa participe activ la nasterea fiului sau !
Ia ginditi-va daca ei ar trebui sa treaca printr-o operatie sau ar fi un timp invalizi, nu ati sta linga ei, nu i-ati sterge si (pardon)la fund? Ati avea inhibitii de ordin estetic? Ma indoiesc !
14 sapt si
Asa este!
Cristina
anapharm spune:
Laura, eu mi-am spus doar punctul de vedere vis-a-vis de situatia mea, nu am intentia sa atac pe nimeni. Fiecare burtica cu dorinta ei.
Va pupicesc pe toate si sarcina usoara in continuare
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
1Sanziana spune:
Fara discutie imi dorec ca sotul meu sa asiste la nastere.Iar el este perfect de acord cu asta.Mi se pare un pic absurda ideea ca ceea ce ar vedea la nastere ar influneta viata sexula.