Barbatul care a vazut nasterea mai are chef de...?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

parerea mea e ca daca vrea sa asiste la nastere e ok,...al meu a asistat si nu pot sa spun decat ca dupa a fost extrem de atent cu mine, iar problemele gen inhibitia?...nu mai ai timp de ele draga mea...iar celelalte incomveniente de care ti-e teama se pot rezolva foarte usor cu o clisma sau un supozitor cu glicerina...
bafta multa si nastere usoara...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ca veni vorba! VI s-a facut clisma? E nasol? Mie nu mi s-afacut niciodata si habar-n-am dar aud tot felul de povesti horror despre chestia asta... Ca eu decat sa las pe pat si un ou pe langa copil,mai bine as accepta o clisma.dar cum e aia?

Scuze de intrebare,sper sa se gaseasc cineva sa raspunda...

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Ca veni vorba! VI s-a facut clisma? E nasol? Mie nu mi s-afacut niciodata si habar-n-am dar aud tot felul de povesti horror despre chestia asta... Ca eu decat sa las pe pat si un ou pe langa copil,mai bine as accepta o clisma.dar cum e aia?

Scuze de intrebare,sper sa se gaseasc cineva sa raspunda...

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Da,mie mi-au facut clisma dar nu mi-au spus decit cu f putin inaintea cezarienei si bine au facut,am avut un motiv de stress in minus!
Deci te asezi frumusel pe un pat si o tanti iti introduce in partea dorsala un furtunel cu apa calduta...iar dupa un sfert de ora,te instalezi frumusel la pt cel putin o juma de ora .Ei na,nu-i dureros dar e neplacut,bleah .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Facut clisma, crezut ca nasc copilul la buda
Dar clisma e necesara - si oricum in mom. alea nu mai conteaza neplacerea data (si) de aceasta operatiune :)
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Buna fetelor!

Si al meu a asistat la nasterea printesei noastre!si a vrut sa vada totul din prim-plan!
a fost si este foarte impresionat....dar nimic altceva.nu a fost socat de maltratarea´´pitulicei´´´,pe el la impresionat si poate socat cum se naste un om.
el e fost primul care a vazut-o....apoi eu!

numai bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

mey, si in US se face clisma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mie nu Laura!
Bafta!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

inseamna ca astia nu se protejeaza deloc...au life insurance maybe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici mie nu mi-au facut. Nici n-am avut nevoie, ca rezolvasem tot acasa, dar ei nu stiau, asa ca probabil ca nu se face. Am insa o usoara impresie ca m-au intrebat dc. vreau sa imi faca si am zis ca nu.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mey fetele, vitezele! pai cum vine asta? la sex in timpul menstruatiei erati la imbulzeala, care de care mai curajoase si acum va plangeti de "rauri de sange"! ete, ca o fi batalia de la Rovine, te pomenesti? si de ce sa fie barbatii atat de cocolositi, iar voi sa luati pe umeri toata povara? si daca lesina, foarte bine, putina aventura in viata omului nu strica, cine nu pica, nu se ridica! :) pai in momentele alea de cine ai nevoie? nu de coautor? a stiut sa arunce dragalasii la cosh, macar sa fie martor ca ies prin acelasi loc, sub forma de bebe. si cu imaginea "socanta" a pitulicei...uooof, pai ii spui marti sa duca gunoiul si pana martea aiaialta ii repeti de enshpe ori ca a uitat complet. sa dea dovada ca sunt capabili de asemenea amnezie uluitoare si cu pitulicea, deci!

Mergi la inceput