poveste cu happy-end
Raspunsuri - Pagina 2
gabid spune:
Felicitari,Diana!Sarcian usoara si un sanatos!Dumnezeu ti-a facut cel mai frumos cadou!
Gabi.
Trinity spune:
Felicitari Diana
Sa fii sanatoasa si sa decurga sarcina normal, si sa te vezi cu in brate, sanatos si frumos!
Am ajuns la concluzia ca exact atunci cand nu te astepti si cand nu te "stresezi", minunea apare. Esti al treilea caz de acest gen in ultima perioada (si Jasmine si eu am patit la fel)!
Te asteptam la "Mamici de Noiembrie-Decembrie" la fel ca si pe voi, toate aspirantele optimiste.
Sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca visul cat mai repede!
Cu drag,
Cris 5 saptamani si 6 zile
pepsica spune:
Fetelor, a inceput sa ploua cu .... Cred f. serios ca rugaciunile pe care le-au facut pretotii si noi toti/ toate cind ati intocmit voi o lista pe care m-ati pus si pe mine si pt care va multumesc .. a dat roade.. Si nu intimplator, sintem si in postul Pastelui! Cred ca pt. noi toate celelalte aceste lucruri nu fac decit sa ne intareasca si mai mult si sa speram ca poate si la noi se va intimpla minunea... ma bucur mult pt. toate, cu atit mai mult cu cit va urmaresc de un timp in care am invatat aproape povestile voastre...aveti grija de voi si fiti in continuare alaturi de noi caci avem nevoie...
Jasmine spune:
Pepsica,fii sigura ca suntem in continuare alaturi de voi.Doar n-am uitat instantaneu ce inseamnna asteptarea.
Am credinta ca toate fetele de la aspirante vor trece la mamici.
Eu cand intru pe forum,deschid intai topicul "Asteptand un ingeras",desi m-am mutat la "Mamici de nov-dec 2004".Aseara asa am facut si surprizaaaa!!!!Inca 2 vesti bune!!!!
Tineti-o tot asa si lista de la aspirante se va goli.
diana2004 spune:
Multumesc mult de urari,ma rog in continuare pt cele care inca asteapta un ingeras .Aproape ma tem sa ma bucur ,dar am convingerea ca totul va merge bine .Anis acum intelegi de ce ziceam eu ca uneori prinde bine si o pauza ...Cind ma gindeam ca fac 35 de ani cadea cerul pe mine ,ma si vedeam la menopauza .
Va tin pumnii la toate sa se intimple asa cum vreti voi si iepurasul sa vina cu daruri la toata lumea.Fetele de la IAS va citesc in continuare caci fara voi ma lasau nervii de mult.
Anis si Victoria va pup inca o data .
Trinity spune:
Asa este, pepsica~!
Nu exista data sa intru pe DC si sa nu vad ce fac aspirantele. Si eu voi fi alaturi de voi in continuare si stiu ca rand pe rand toate va veti muta la Mamici
Pupici,
Cris 5 spat si 6 zile