poveste cu happy-end
Fetelor, ceea ce mi s-a intimplat e o minune, chiar in ziua in care am implinit 35 de ani testul a iesit POZITIV !!! Inca nu am spus decit aici pt ca astept sa merg luni la dr.
Pe scurt , am trecut prin toate supararile prin care au trecut majoritatea fetelor de aici :luni dupa luni de dezamagire si depresie cind veneau uritii ,analizele in limite normale ,HGS normal, schimbat doctorii , stimulari , inseminare,etc.
Luna asta a fost cu totul deosebita in sensul ca nu stiu cind a fost ovulatia ,undeva intre ziua 25 si 30 .Asa ca noi am crezut ca e ciclu anovulator si am prestat anapoda si cam rar .Si am asteptat sa vina uritii ca sa pot face o noua inseminare ,am facut un test care a iesit negativ.
Si iar am asteptat ,apoi in urma cu 2 zile in ziua cind am facut 35 de ani ,am repetat testul: cind am vazut 2 linii mi-am dat seama ca D-zeu mi-a facut un cadou cu totul special.
Ce vreau eu sa spun de fapt ? Nimic nu e imposibil daca nu ne pierdem speranta.In ultima luna am citit in fiecare seara Acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana ;trebuie citit tot in fiecare seara timp de 40 de seri.
Fara voi n-as fi reusit ,ma rog sa ne ajute D-zeu la toate ,aspirante , viitoare mamici, mamici.
Raspunsuri
liliana csaki spune:
Felicitari Diana si sarcina usoara.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
anis spune:
Hahahah Diana.ai vazut ca a sarit si iepurele ala....ce deprimata erai acum cateva zile cand vorbeam noi....
Pupici multi si ai grija de tine si o sarcina super usoara!
AniS
Jasmine spune:
Ei bravo!
Felicitari!
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Se pare ca vom fi "colege" la "Mamici de nov-dec 2004".
Salmida spune:
Diana, felicitäri pt. reusitä si numai bine!!! Ce de mesaje fericite apar aici in ultimul timp ... E super!! cu
Gabela spune:
Felicitari Diana, ai maxima grija de burtica si sa-ti ajute Dumnezeu sa nasti usor, un bebe ca un ingeras!
Gabela
eli spune:
Felicitari!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 18 saptamani