Pentru soferi..radar pe stalpi

Pentru soferi..radar pe stalpi | Autor: carmenutza

Link direct la acest mesaj

Din pacate exista si asa ceva prin Capitala...

1. La iesirea din pasajul Victoria spre Stefan cel Mare, te ia cum iesi ca dopul de sampanie din pasaj.
2. La al 5-lea stalp de lumina de la Alba Iulia spre Unirea .
3. In dreptul magazinului Junior.
4. In dreptul Judecatoriei Sectorului 3 (Splai)

"Doar" atatea au fost "remarcate" momentan...
Sunt legate de dispecerat prin cablu optic.
Cica urmeaza si la iesirea din pasajul Unirea (vmax=50) si la Marasesti.

Camere video chioare:
1. Sus pe Inter (asa ca faceti stanga de pe banda din stanga, nu de pe 3 ca smecherii si nu intrati in intersectie cand nu aveti unde).
2. Sus pe Magaziunul Unirea (asa ca dimineata atentie mare la cumva bagati in intersectie)

Momentan... atat, completati si voi

Carmen si bb Maya Alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Stai ca nu-nteleg, sint camere de luat vederi pt. supravegherea traficului sau camere de "pozat" vitezomanii? Ca nu seamana intre ele! Alea de supraveghere intr-adevar te "vad" ca nu respecti regulile de circulatie din zona, dar daca ar fi ca informatia de pe camera sa fie transmisa agentului de circulatie, jumatate din masini ar trebui trase pe dreapta si amendate, ceea ce duce la balamuceala mai mare! Alea de "pozat" nu incurca traficul, camera se declanseaza automat si-ti vine "felicitarea" prin posta, cel putin asa functioneaza pe la noi aceste "instrumente de tortura"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Intersectia dintre Ion Mihalache si Turda.
V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

quote:
Initial creeata de carmenutza

De ce "din pacate" ?Sincer,daca-shi fac treaba cum trebuie,mie mi se par kiar foarte necesare.La citzi shoferi ce shi-au obtzinut permisul de conducere dind shpaga la cine trebuie pentru proba de traseu(cica la sala inca nu se poate),la citzi copii de "shmekeri" ce-shi alearga mashinile mai mult sau mai putzin fitzoase mai rau ca pe pistele de la Formula 1 shi la citzi altzi inconshtientzi ce se considera shoferi,bintuie la volan prin Bucuresti,eu una zik Doamne-Ajuta shi la cit mai multe radare!
Sa nu crezi cumva ca nu sint shofer!Ba sint shi kiar in Bucuresti mi-am obtzinut permisul de conducere shi mi-am facut primii ani de shoferie dar acuma nu ash mai conduce in Bucuresti nici cu fortza.Kiar acum 2 luni m-am intors din Romania unde am stat o luna jumate shi in toata aceasta perioada a vacantzei,am preferat sa apelez la un nepot sa ma plimbe peste tot unde am avut nevoie sau cind nu a fost disponibil,am preferat taxi decit sa ma urc la volan.
Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar asta este parerea mea!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Acesta este un mail care circula de cateva zile.
Am verificat personal, si am constatat ca 2 dintre ele, mai exact cel montat peal 5-lea stalp de lumina de la Alba Iulia spre Unirea, precum si cel din dreptul Judecatoriei Sectorului 3 (Splai) sunt de fapt relee ale unei societati de telefonie mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Asa e Liviu, dar daca asta ii face pe unii sa mearga mai atenti nu strica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de carmenutza

De ce din pacate ????

Eu as zice mai bine "din fericire" ... Ti se pare ca circulatia in Bucuresti e chiar asa de pasnica incat sa nu fie nevoie de putina disciplina?

La cat mai multe radare din partea mea !!!

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

si eu la gasesc bune, toata lumea vrea aderare la UE, dar numai atat cat sa primeasca si sa nu dea, numai d.p.l.d.v. sa fie ok.

eu, care nu sunt din bucuresti, am fost de 2 ori acolo in ultimi ani, si am spus ca nu mai vreau niciodata! fiindca pt. mine este f. aglomerat si nu sunt obisnuita, dar si circulatia este pt. gustul meu, prea dezordonata.

acum o poanta, poate pt. unii vesela, dar pt. mine a fost o spaima:
eram in buc. in coloana de nunta, la un semafor se schimba rosu in fata masinii nostre (la volan unchiul meu bucurestean), trece pe rosu, na zic...sa nu piarda coloana, ajungem intr-un stau, si se apuca omul si se urca pe trotuar si dai inainte: il intreb ce face?, cica: dai in.... sa se fereasca, nu vad ca sunt la nunta!, oricum am ajuns inaintea masinii cu mireasa, pt. fata cu trotuarul l-am facut idiot, asteptand sa se supere pe mine, dar ma ia si ma pupa si zice..asa am ajuns unde sunt!(in genere vorbea), oricum am ajuns ca toata nunta sa ne contrazicem, punctul de plecare fiind mentalitatea lui si imposibilitatea mea de a accepta asa ceva, iar cand mi-a spus: vii la noi in vacanta?, am spus un NU hotarat pe parca m-a cerut de nevasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Da, aveti dreptate...eu am dat copy, paste mesajului asa cum l-am primit....din pacate, ar trebui sa fie "din fericire"....

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Doamne ajuta la cat mai multe Poate asa se mai termina cu raliurile prin Bucuresti.

Eryka & sufletzica din burtica (32 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ba eu cred ca acel "din pacate" se justifica. din pacate, inca mai este nevoie de enshpe mii de radare in Capitala ca sa stavileasca haosul din trafic. desi cred ca sanse prea mari nu sunt. ar trebui umblat la modul in care se dau carnetele de conducere, aia e prima lectie de civilizatia strazii. dar lasa, ca nici cu pietonii nu mi-e rusine

Mergi la inceput