Ma iertati ca va solicit un lucru, dar nu am incotro: am mari probleme la job, s-ar putea sa plec si rugamintea mea fierbinte catre Dvs. este sa nu-mi mai apara adresa de mail de la birou in nici un loc din forum.
Am postat si doua anunturi la mica public si daca ajung mesaje la birou "m-am ars" la propriu !!!
Va rog mult, daca postez un subiect aiurea, mutati-l unde trebuie fara sa ma mai anuntati pe mail pt ca-l voi gasi eu.
VA ROG MULT SA MA AJUTATI IN ACEST DEMERS SI SA MA CREDETI CA NU MAI POT PRIMI MESAJE LA BIROU - SITUATIA ESTE CAT SE POATE DE SERIOASA !!!!
Cu multe multumiri,
Melania
melania
Jeff la profilul tau personal iti poti schimba adresa de mail.
http://community.webshots.com/user/aalinador
Am facut si eu o proba. Mesajul cu schimbarea adresei de email a venit cam dupa 15 min. Daca ai facut schimbarea verifica casuta postala, tre' sa fie mesaj ca in baza de date a DC e alta adresa de email.
Oana_B
Jeff fa-ti o adresa de e-mail pe yahoo sau hotmail si inlocuieste-o. Nu poti doar sterge adresa veche.
Uite daca vrei ti-am facut eu o adresa:
JeffDC0@hotmail.com
Parola 123456
Si favourite movii : Despre Copii
Intri pe el... iti schimbi parola singura... si restul la fel.
Bafta cu job-ul:):):)!
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
intru si eu aici cu o intrebare... si eu incerc sa-mi schimb numele de utilizator...dar se pare ca nu este posibil.... am scris si administratorului si...nimic....
ce se poate face?????
Solicitarile privind schimbari de ordin tehnic va rog sa le reluati peste 3 saptamani.
Marius (www.desprecopii.com)