statul in doi inaintea casatoriei-pro sau contra?
Raspunsuri - Pagina 6
ghiza spune:
Ce sa mai zic si eu. Sunt PRO...............desi am hotarat sa ma despart de prietenul meu de 12 ani (am locuit impreuna 4 ani). Probabil ca ar fi fost bine daca n-am fi casatorit dupa vre-o 2 ani de convietuire. Asta este.........Oricum as face acelasi lucru. Nu m-as casatrori cu cineva cu care nu am locuit.
buli spune:
PRO!
noi ne-am mutat impreuna din prima zi. a fost cam riscant, dar a meritat. de altfel eram atit de ocupati amindoi incit daca n-am fi stat impreuna ne-am fi vazut la doua saptamini si chiar nu puteam
asa ... aveam macar serile, oricit de tirziu am fi ajuns acasa.
dar sint si eu de acord ca statul asta impreuna nu trebuie sa se intinda ca pelteaua
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525
ankka13 spune:
Subscriu la parerea celor care sunt pro .E buna o testare si indicata .Dar mai e un aspect :boala lunga moarte singura.Adica nu fac parte din categoria care intind un concubinaj la nesfarsit dorind sa-l finalizeze doar daca apare vreun copilas .Eu percep aceasta perioada ca pe una de testare care pana la urma culmineaza cu casatoria .Daca nu merge asta e .Dar trebuie sa observam din timp si sa nu o lungim daca nu e cazul
debby spune:
Poate o sa ma considerati prea liberalista , dar fiecare are parerea lui , corect ?
Eu stau deja de doi ani impreuna cu prietenul meu . La inceput a fost groaznic , neintelegeri , dor de casa , etc ... Casatoria , in fond , ce e? O bucata de hartie care poate si inrautati lucrurile .Nu e aia dovada iubirii , cu ce ne ajuta ? Din partea mea in primarie nu vreau sa ajung .
La biserica deja e altceva dar oricum Dumnezeu le stie pe toate , nu ? Ne vede deja ca stam impreuna . Noi nu suntem religiosi , dar suntem credinciosi ! Ne-am casatorit deja in fata Domnului cu inima !
De ce nu ar trebui sa locuiesti cu persoana iubita???
gabrielat spune:
Eu sunt PRO PRO PRO
Am stat impreuna cu sotul meu 4 ani pana ne-am casatorit.
Nu asta a fost gandul nostru de la inceput, de fapt eram hotarati amandoi sa nu ne casatorim niciodata, acest gand si dorinta de a ne casatori a venit cu timpul. Si la urma urmei ce inseamna o bucata de hartie?
gabi