statul in doi inaintea casatoriei-pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

PRO categoric. Si noi am stat impreuna un an inainte de nunta. Cred ca este vorba despre o proba pentru amandoi partenerii, despre o consolidare si o certificare a relatiei, si nu despre drepturi si obligatii si impartire de bunuri. Nu te muti cu cineva decat atunci cand esti sigur/a de ea/el. Daca credeti ca metoda are si dezavantaje mai bine nu o aplicati din start.
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu cu sotul meu nu am locuit inainte de casatorie si pot spune ca ne-am acomodat destul de greu unul cu altul, mai ales ca nici unul dintre noi nu statuse cu cineva inainte .

Este f adevarat ca altfel cunosti omul cand stai cu el in casa 24 din
24.

CONCLUZIA mea este ca este mai bine daca exista posibilitatea ca cei 2 sa stea inainte impreuna ca sa se cunoasca mai bine.

Andra mamica lui Matei (6 saptamani) si Andrei (4 ani si 6 luni)

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Eu am fost prietena cu sotul meu pentru 5 ani inainte de a ne casatori, dar nu am stat impreuna. Nu cred ca mi-as fi dorit sa ma lipsesc de placerea intalnirilor si florilor pentru un timp mai indelungat si cred ca 5 ani au fost deajuns sa ne cunoastem. Acum, nu sunt impotriva sa va mutati impreuna, dar nu e asa de dragutz ca statul separat si intalnirile. Asa cred, nu condamn pe nimeni, doar ca nu e prea avantajos sa te muti impreuna prea repede, zic eu.

ruxij

da sa sti ca parca acum dupa 2 ani de stat impreuna imi lipseste putin...
da ce am facut....
l-am trimis de acasa si l-am pus sa ma sune... m-a sunat, a venit din nou acasa, mi-a adus flori si m-a dus la restaurant....

nebuna rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Si eu sunt pro!

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadarla spune:

Contra - categoric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francesca spune:

Eu personal am trait o relatie de dragoste cu al meu sot timp de 5 ani dar au fost ani in care credeam ca este ultima zi si eram fericita pentru fiecare zi petrecuta impreuna,traiam zile ca si cind ar fi fost ultimile impreuna cu el, dar intr-o zi m-a cerut in casatorie am crezut ca visez in ciuda anilor care trecusera dar era adevarat caci nu este omul care sa faca declaratii in fiecare zi si stiu ca atunci cind declara ceva este din inima si au trecut zece ani si ceva de cand santem impreuna si inca imi tresalta inima cind intra pe usa il iubesc ca si in prima zi poate chiar mai mult!!!!!!!!!!!!!noi in general nu vorbim despre sentimentele noastre dar simtim iubirea dintre noi!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dr.Lisa spune:

Sa stii ca e cea mai buna solutie de ce? pentru ca daca locuitit o perioada vei vedea adevaratul caracter si obiceiurile placute sau neplacuta....in caz ca va intelegeti si va acomodati sunteti pregatiti pt lucruri mai mare SUCCES!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

In cazul meu "pro" a dat gres cu catziva ani in urma.Asa ca am devenit "contra".Dar sunt convinsa ca in unele cazuri se poate aplica cu succes.Bafta!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

pro!!! Avem nevoie sa ne cunoastem mai bine inainte de casatorie. EU am stat 2 ani ninainte de casatorie si cred ca am avut doar de castigat. N-am fost privita diferit de oasmenii din jur pentru ca traim intr-o capitala unde oamenii au renuntat la multe prejudecati. Eram deja independenti economic si cred ca asta ne-a ajutat foarte mult in raporturile cui parintii.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu cred ca este foarte bine sa stai inpreuna inainte de casatorie ptr, ca sa te inveti cu obiceiurile celuilalt,pe care oricat de mult la-i iubii,poate sunt inervante sau poate ca nu!!!sau poate pur si simplu nu va potriviti in pat,sau e dezordonat{a},sau invers obsedat de curatenie,etc sunt multe motive ptr, care merita sa sati inpreuna,inainte de casatorie!!!!!!!!!!!!!!1

tcris

Mergi la inceput