Amanta pt o viata?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by anapharm

Am o singura intrebare, CATA INCREDERE POTI AVEA INTR-UN BARBAT CARE SI-A INSELAT NEVASTA? OARE NU CUMVA TE-AR INSELA SI PE TINE, DEVENINDU-I SOTIE?
Ana 20 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

0 % incredere. Sigur , istoria se va repeta.
Dar, fiecare e liber sa aleaga ...
Suferinta produsa celorlalti precum si consecintele relatiei le-ai ignorat de la inceput.
Multa intelepciune, iti doresc, Paula !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

Eu sunt de acord cu MAGGDA.Si eu trec printr-o situatie naspa(sotul meu are o amanta).Nu vreau sa te dezamajesc dar sa ""furi" barbatul altei femei e cel mai grav lucru.Iar el,e clar ca nu vrea sa divorteze.Iti doresc succes si mai multa frica fata de DUMNEZEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Eu sunt de parere ca in dragoste si razboi nu exista reguli.Oricat ai incerca sa nu te indragostesti de cineva doar pentru ca este casatorit, la un moment dat nu te mai poti impotrivi sentimentelor pentru ca asa este firea omului si daca sentimentele mai iti sunt si impartasite,atnci sa te tii.Eu nu stiu cum as reactiona daca as afla ca sotul meu are o amanta.dar cred ca m-as condamna pe mine pentru ca nu am stiut sa-l tin langa mine.Stiti ce gaseste un barbat atragator la amanta?Faptul ca este mereu aranjata si daca se intampla sa mai ramana peste noapte la ea, ea il trezeste nu cu mirosul de mancare ci cu un mirosul unui parfum senzual si ii serveste o cafea imbracata intr-un neglije sexy.pe mine m-a invatat soacra-mea sa ma ingrijesc mereu,sa fiu cocheta si numai asa nu o sa-mi fie teama ca o sa-l ia cineva de langa mine.
Este placut sa fii amanta in tinerete,dar gandestete ca tineretea nu dureaza o vesnicie si atunci cand o sa ai cea mai mare nevoie ca cineva sa fie langa tine,tu o sa fii singura.Soacra mea a fost toata viata ei amanta pentru ca socra-miu' nu a divortat si a dus-o cu zaharelul pana la adanci batraneti.El si acum anul nou nu il petrece cu soacra-mea ci cu nevasta lui de care nu a divortat dar nici impreuna nu au locuit.
Incercati sa cititi cartea "Who moved my chese"si poate o sa aveti ceva de invatat din ea.

Nanatigru, imi pare rau sa aud ca sotul tau te inseala,dar daca amanta este japoneza tu o poti indeparta imediat.Eu nu cred ca vreodata o romanca o sa piarda in fata unei japonezoaice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

intrebare de 10 puncte.
ati stat verodata impreuna? Puteti trai impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Buna Paula,
M-a impresionat povestea ta. Nu am citit raspunsurile pe care le-ai primit. Iti doresc multa putere sa iesi din situatia in care te aflii si sa inveti sufletul sa rada iar alaturi de el sau fara el. O viata avem si o singura tinerete. Este pacat sa le traim pe ascuns.In timp vei realiza cum iti este mai bine tie si fetitei tale. Despre el nu stiu ce sa zic. De iubit cred ca va iubeste pe amandoua din moment ce nu renunta la nici una,dar ma gandesc ca el ca barbat, ca sot daruieste mai mult tristete decat fericire. Cand una rade de bucurie ca este in centrul atentiei cealalta plange.... Parere mea este ca in timp tu si fetita ta veti suferi cel mai mult. El nu cred ca sufera. Unde se duce (la sotie, la amnta) usa i se deschide si este primit cu bratele deschise si i se daruieste iubire nelimitata, neconditionata. Este asa de greau sa comanzii inimii...
Sper ca totul sa fie bine pentru tine cat si pentru sotia lui.
Nu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Buna,
tot eu sint! Va scriu dela d-na N de acsasa. A fost o seara plina de surprize! Ne-am vazut saptamina asta, am stat impreuna 2-3ore..
Oricum era fericit ca poate se poate asa in continuare...
Dar au fost aseara la mine si nu am putut sa stau sa beau o bere cu ea fara sa-i spun. Si i-am spus....
Si-a facut bagajele;de fapt a fost dat afara din casa.
Dimineata era la mine in fata blocului....
A plecat la munca si cica se muta
Noi bem o bere.... Si desfacem firul in sapte...
P.S. Revenim cu noi informatii.. Week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

quote:
Originally posted by PaulaM

Buna,
tot eu sint! Va scriu dela d-na N de acsasa. A fost o seara plina de surprize! Ne-am vazut saptamina asta, am stat impreuna 2-3ore..
Oricum era fericit ca poate se poate asa in continuare...
Dar au fost aseara la mine si nu am putut sa stau sa beau o bere cu ea fara sa-i spun. Si i-am spus....
Si-a facut bagajele;de fapt a fost dat afara din casa.
Dimineata era la mine in fata blocului....
A plecat la munca si cica se muta
Noi bem o bere.... Si desfacem firul in sapte...
P.S. Revenim cu noi informatii.. Week-end placut

Paula, scuza-ma dar chiar ca nu mai inteleg nimik...hotaraste-te si urmeaza firul logic al povestirii!
Adica sotia lui stia de voi...apoi nu stia???
Pe bune ca nici nu ma mir ca fetele sunt neincrezatoare in povestea asta!

It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

este trist,dar nu cred ca este vreo solutie,sa-ti spun sa-lparasesti este simplu ptr. mine dar cred ca foarte greu ptr. tine.sincer cred ca ar trebuii sa-l parasiti amandoua!!!!!!!!!!!!este un om care nu prea merita nimic,a inselat asteptarile la doua femei,si mai ales ale copiilor lui,care este cel mai grav!dar tu decizi ,este viata ta!!!red][/red]

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Paula,
Urmeaza-ti inima...este sfatul meu, va fi cel mai bine pentru tine, si apoi tie sa iti pese de inima ta, ca fiecare are datoria sa se ingrijeasca de propriai persoana..daca tu te simti bine si il iubesti, nu-ti nega placerea de a fi cu el...ma gindesc ca iti vei reprosa mai tirziu.

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

De stiut stia de ceva timp…… Nu se stia ca ne-am mai vazut dupa ce s-au dat cam toate pe fata…… Si eu sint convinsa ca d-lui i-ar fi convenit situatia asta de minune…. Nu stiu cum si-a putut imagina ca am putea continua asa (in trei…).
Nu stiu ce va fi!!! Il iubesc asa cum nu am iubit in viata mea!!!! Nu cred ca imi va trece vreodata…… Si cred ca nici nu vreau….
Dar nu vreau si nu voi ajunge sa mint pentru el….. Nu pot sa-I permit in continuare sa faca ce vrea, cu mine, cel putin……
Sper ca se va clarifica situatia cit de curind pentru ca neuroni de irosit nu prea mai avem….
V-am pupat, Paula

Mergi la inceput