Amanta pt o viata?!
Raspunsuri - Pagina 4
helbi spune:
Si tot la acel subiect cineva spunea: e f. usor sa divortezi, mai greu e sa lupti sa mentii o casnicie. Asta e si parerea mea.
Ralu
roxanak spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
si pana la urma..cum ai dat tu de forumul asta,incat la primul post ne pui viata pe tava,si inca o poveste din asta cu skepsis???
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Reliana spune:
Fetelor, dragutzelor....
avem o "zona Zoster" unde se poate discuta in contradictoriu, astfel ca va rog, intelegeti si nu mai comentati inafara subiectului.
Daca nu aveti nimic de zis sau sfaturi de dat abtineti-va, nu transformati topicul in cearta.
Si in final daca nu credeti subiectul respectiv faceti-va ca nu-l vedeti, sunt o gramada de alte subiecte interesante!
Multumesc pt intelegere.
It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560
raviczki spune:
sper sa nu te opresti aici Paula, si sa ne impartasesti si noua solutia pe care o vei adopta...sau macar directia in care merg lucurile in cazul tau...
Bafta multa si intelepciune....
roxanak spune:
quote:
Originally posted by Reliana
Fetelor, dragutzelor....
avem o "zona Zoster" unde se poate discuta in contradictoriu, astfel ca va rog, intelegeti si nu mai comentati inafara subiectului.
Daca nu aveti nimic de zis sau sfaturi de dat abtineti-va, nu transformati topicul in cearta.
Si in final daca nu credeti subiectul respectiv faceti-va ca nu-l vedeti, sunt o gramada de alte subiecte interesante!
Multumesc pt intelegere.
It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560
Mii de scuze, nu a fost cu intentia de a ma certa cu cine eram pur si simplu curioasa. Pe viitor o sa-mi tin curiozitatea acasa.
lily spune:
Nici eu nu as accepta o relatie cu un barbat casatorit, caci ce va face cind va fi iar ispitit ? Poate va rezista sau poate iar va insela ...
Ce al tau e pus de-o parte !
quote:
Originally posted by anapharm
Brrrr ma trec fioriiiii,
Am o singura intrebare, CATA INCREDERE POTI AVEA INTR-UN BARBAT CARE SI-A INSELAT NEVASTA? OARE NU CUMVA TE-AR INSELA SI PE TINE, DEVENINDU-I SOTIE?
Nu as accepta in ruptul capului o relatie cu un barbat insurat. Uite cate batai de cap ai... Ca sa nu mai spun ca trebuie sa iti lipseasca unele prejudecati.
Concluzia mea este ca acest barbat e pasionat de aventuri si riscuri.
Atat, ma opresc... deciziile iti apartin.
Sanatate si bafta-n viata!
Ana 20 saptamani
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
acina spune:
Mey ce situatie .Cam nasoala.
Ce sa zic . TU ce vrei de fapt?
Sa fii cu el sau nu?
Ca pana la urma cam asta conteaza.
Anca
manupop spune:
sunt absolut de acord cu lily cu specificatia ca in plus sufera toata lumea in cazul de fata!
danis spune:
eu cred ca, intr-un fel pe care nu intotdeauna il cunoastem si intelegem, binele si raul pe care le facem se "intorc", uneori multiplicat (mai ales raul); daca povestea ta e reala, paula, sper sa ai intelepciunea de a hotari ce e mai bine pentru tine si copilul tau si curajul de a suporta consecintele deciziei; in afara de asta, chiar daca iubesti pe cineva, daca acea persoana e mai fericita fara tine, oare ai avea puterea si generozitatea sa lasi acea persoana sa fie fericita?