Amanta pt o viata?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hei, traiasca haremul!!!!!

oricum imi suna nashpa povestea.. ce n am inteles prea bine este partea cu "rivala"... si vorba celor dinainte, tare mi miroase a trol!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

quote:

Sunt convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Multam’ pt raspunsuri…… Multe si variate ce e drept; sa incerc sa raspund.
Da el stie ca ne vedem (eu cu sotia lui) si nu-i convine, dar eu cred ca din alte motive – nu mai prea are loc sa faca ce a facut pina acum……
Cind m-am referitor la viata dubla, am vorbit de doua vieti separate si “normale” in ambele case….
Eu am divortat cind eram gravida cu Mara in 7 luni (atunci s-a pronuntat) si tatal ei este inca in preajma. O vede, o plimba au o relatie normala. Nu poate fi vorba de o impacare, am ramas doar buni prieteni si incercam sa nu o bagam pe Mara la mijloc.
NU AM IMPRESIA CA SINTEM PRIETENE!!!!!!!! Cred ca vine des pe acolo si ma suna de citeva pe zi doar sa verifice daca mai este ceva intre noi…. Nu cred ca o intereseaza altceva. Mi-a spus ca ea e dispusa sa-l lase sa vina aici, orice doar sa nu plece de acasa de tot si sa termine actiunea de divort…
Am uitat sa va spun ca asta vara am locuit impreuna 3 luni; eu stiam ca asta vrea, ea stia ca sta la mama lui; dar asta am aflat-o mai tirziu..
Ma bate gindul sa stau de vorba cu el; dar sint sigura ca va fi degeaba – nu s-ar schimba nimic si nu cred ca as fi in stare sa o iau de la capat…..
L-am intrebat de ce si-a batut joc de viata atitor oameni; cica nu si-a batut joc – pur si simplu vrea cu mine…
Nu-l mai cred si nu mai am incredere in el; sau oricum cea care a fost a disparut cu desavirsire… As vrea sa scap….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

...ba chiar am fost nebuna dupa un popa si i.am spus la spovedanie
...

Mamica dulceeeeeee, esti bestiala! Si popa ce-a zis? A mai putut vorbi???

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

alexa, copilul e al fostuli sot, nu al amantului

Paula a scris:

As vrea sa scap….

well, curaj..din doua miscari esti afara, in lumina..aer curat..viata..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by roxanak

n-am decat un singur cuvant: telenovela, dar cum majoritatea se termina cu bine, sigur vei gasi in sufletul tau rezolvarea problemei (daca ai una cu adevarat).
mult succes si sanatate bebitei tale

Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)

La fel gandesc si eu.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 6 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Draga Paula,

nici la mine situatia nu e prea roz, in sensul ca de cca 2 ani sotul meu nu mai vrea aceasta casnicie (noi traim despartiti). Desi aveam si inca am ocazia sa fiu "amanta" singurului om care m-a iubit cu adevarat, care de mai bine de 13 ani ma iubeste, nu am acceptat nici unul asa ceva. Cu multi ani in urma, la un anumit moment drumurile noastre s-au despartit. Nu am mai stiut unul de anul 7 ani!!!! Intre timp, fiecare ne-am refacut viata, eu am si un copil. Fiecare am invatat sa ne iubim si sa ne respectam partenerii de viata si NICIODATA nu ne-am gindit sa ni-i inselam. Prima data cind ne-am revazut dupa 7 ani am decis: noi nu vrem sa fim "amanti". Daca am fi acceptat asa ceva, sigur doream mai mult si am fi distrus toate amintirile frumoase care ne-au legat. Si, in plus, ce insemna asta: sa ne cladim fericirea pe nefericirea cel putin a sotiei lui (caci al meu si asa se decisese sa ne despartim). Nu as fi putut trai linistita si fericita stiind ca, cu buna stiinta am distrus o familie (stiu ce inseamna sa-si bage "coada" o femeie in viata unui barbat, asa ca nu mi-am razbunat situatia, procedind si eu la fel de josnic). Mai bine singura si ce-o vrea bunul Dumnezeu, asa va fi!

In alta ordine de idei, nu am acceptat niciodata sa am relatii cu amantele sotului, desi le-am stiut pe unele din ele. Cu atit mai mult sa fim prietene cum mi-a propus una din ele Ce am fi avut noi de discutat??? Si, desi si ea avea copil si baga la mijloc asa zisa imprietenire a fetelor noastre, m-am intrebat si ma intreb: oare nu mai sunt copii pe lumea asta cu care fetita mea sa aibe contacte? Nu am nimic cu celalalt copil, dar nu am vrut sa avem absolut nici o relatie.

Poate sunt eu mult prea morala, nu stiu ce sa zic.

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Helbi, dar de ce mai ramai casatorita?

Mergi la inceput

Porumbita, poate multi nu inteleg, pt ca e greu sa te pui in locul celui care trebuie sa ia decizia, dar cum am explicat mai sus inca mai cred in acea mica sansa de a ne reface casnicia. Nu vreau sa-mi reprosez niciodata ca a mai existat o "portitza" si nu am folosit-o!

Poate gresesc, nu stiu, dar asta simt ca trebuie sa fac. ia daca e o greseala, sunt om si orice om e supus greselii. dar daca totusi nu e o greseala si in final raminem impreuna?

Ralu

Mergi la inceput

scuze Porumbita, la "Vreau sa fie GATA" am spus cite ceva

Ralu

Mergi la inceput