Amanta pt o viata?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Greu dedat sfaturi in general, dar in astfel de situatii, e ffff trist si greu sa iti dau un sfat.Tu decizi ce trebuie sa faci, doar tu simti cu adevarat prin ce treci acum ,viata e scurta si nu ne asteapta .Fii tare ,..si bafta multa ,eu iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Miroasssssssse a TROL! Parerea mea!

Bebe Adrian,Alina si sotul Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Paula, eu am o curiozitate..dumnealui ce spune despre relatia dintre voi doua?..stie ca va cunoasteti si ca v-ati imprietenit?

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Lorelai, ce e aia TROL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Initial creeata de PaulaM

Ne-am cunoscut acum 6 ani, era tot insurat, am fost impreuna cam 2 ani de zile. A disparut pur si simplu intr-o buna zi…… Fara cuvinte sau fara explicatii.

Ati discutat vreodata de ce a disparut? Poate voia sa dea o sansa familiei, sau?

quote:
Ne-am revazut dupa alti 2 ani, nimic nu se schimabe si din pacate nici ceea ce simteam pentru el.
Am reluat relatia cu aceiasi nebunie si inconstienta ca intotdeauna. Se mai intimplase un lucru notabil intre timp: a aparut in viata mea Mara, care avea atunci 3 saptamini.

Tatal Marei a disparut? Daca apare, va schimba situatia?

quote:
In tot acest timp mi-a spus ca sta acasa doar pentru copil….. Vroiam sa-l cred, cu toate ca era evident ca nu-i asaAcum o luna m-a sunat sotia lui; Am aflat cu stupoare ca in tot acest timp a dus o viata dubla. Ma doare sufletul inca.

Doar stiai ca duce o viata dubla, din moment ce era casatorit si locuiau impreuna, sau te referi la sex?

quote:
Ne-am vazut ieri doar noi doi; vineri in 4 – cu tot cu copii la mine acasa. Am realizat ca simt la fel, ca nu mi-a trecut deloc, ca probabil nu o sa-mi treaca niciodata……
Nu mai vreau sa-l vad! Dar l-as vrea tot timpul….. Si nu exista decit o solutie daca-l mai vreau… sa accept sa fuga din cind in cind si pe la mine… sa minta in continuare….

Inseamna ca din discutiile voastre ti-ai dat seama ca nu-si va parasi familia. Daca e asa, e mai bine sa incerci sa-l uiti. Se poate daca vrei... nimeni nu zice ca e usor, dar se poate. Sti si tu, doar ai trait fara el doi ani...

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Daca il iubesti indeajuns de tare si vrei ca nimeni sa nu sufere din povestea asta ramineti in "trei" copii vor avea amindoi un tata iar voi doua pe cel ce-l iubiti ,e greu de spus si de acceptat stiu ca multi vor da cu "oua"stricate dar am vazut cazuri si functiona ......totul este ca voi doua sa acceptati situatia si basta!

Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Daca il iubesti indeajuns de tare si vrei ca nimeni sa nu sufere din povestea asta ramineti in "trei" copii vor avea amindoi un tata iar voi doua pe cel ce-l iubiti ,e greu de spus si de acceptat stiu ca multi vor da cu "oua"stricate dar am vazut cazuri si functiona ......totul este ca voi doua sa acceptati situatia si basta!

Sant sigura ca sant cazuri si ca functioneaza, dar ma intreb de ce sa nu-ti gasesti si tu "jumatatea" ta in loc sa te multumesti cu "sfertul". Si in plus, cred ca in cazurile unde functioneaza nu prea sant implicati copii.

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Totul pare neverosimil...
Nu mi-ar place sa fiu mantaua de vreme rea sau sotie part-time, chiar daca ar merge sistemul cu nevasta si amanta...
Sfatul cel mai bun o sa il gasesti in sufletul tau, in cazul in care povestea e adevarata.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

hmmmmmmmmpaula...la cate se intampla pe lumea asta...o fi adevarat..desi mi se pare de domeniul fantasticului sa te intalnesti cu oficiala si sa deveniti prietene la catarama...sa gatiti sau ce ati mai facut...hmm...pai cand nevasta intalneste amanta care i.a amarat atatia ani din viata...pai ii trage o paruiala de.i ies fulgii daca.i o tzoapa si daca.i o doamna ..atunci nu da doua parale pe ea(mai ales ca el a facut.o acasa pe sotul iubitor)..adica ea accepta asa senina relatie in 3?sa fim seriosi..aia ori e toanta ori se preface..ori nu.i pasa dar sta pt copil cu el sau cine stie..pentru concedii in grecia sau aiurea..si sa inteleg ca Mara e fetita lui...care a aparut pe lume cand era el disparut in ceata...deja se complica chestiunea..
si pana la urma..cum ai dat tu de forumul asta,incat la primul post ne pui viata pe tava,si inca o poveste din asta cu skepsis???
ce sa zic..nu cant sus si tare ca vaaai ce tragedie sa fii indragostita de un barbat insurat..nu dau cu parul ca si eu am trecut prin asta cand eram copil de.o schioapa,dar cand se ingroasa gluma...sa fim seriosi,ori gandesti ori nu!ba chiar am fost nebuna dupa un popa si i.am spus la spovedanie
lasand gluma la o parte..eu zic sa.ti vezi de viata ta si de minunea mica si sa lasi la o parte povestile astea de iubire esuata in care sufera pe nedrept atatia oameni!!
..si inca ceva...pai in februarie ti,a adus actele de divort si acum..astepti inca sa fuga la tine din cand in cand???a recunoscut copilul?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ia.ti picioarele la spinare cat mai repede ca NU SE MERITA!!!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Brrrr ma trec fioriiiii,
Am o singura intrebare, CATA INCREDERE POTI AVEA INTR-UN BARBAT CARE SI-A INSELAT NEVASTA? OARE NU CUMVA TE-AR INSELA SI PE TINE, DEVENINDU-I SOTIE?
Nu as accepta in ruptul capului o relatie cu un barbat insurat. Uite cate batai de cap ai... Ca sa nu mai spun ca trebuie sa iti lipseasca unele perjudecati.
Concluzia mea este ca acest barbat e pasionat de aventuri si riscuri.
Atat, ma opresc... deciziile iti apartin.
Sanatate si bafta-n viata!
Ana 20 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput