Unde gasesc aceste seminte?

Unde gasesc aceste seminte? | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Buna, as vrea sa va intreb, poate stiti voi ceva. Tocmai mi-a traznit prin cap sa ma apuc de cultivat plante aromatice pe balcon, adica menta, busuioc, rozmarin, salvie. Patrunjel si marar stiu de unde le cumpar, din piata, probabil, dar de astea mai ciudate?? Ca tot timpul sunt retete cu rozmarin si salvie, dar eu nu am vazut asa ceva de cumparat ca planta verde. Apropo, sunt din Bucuresti, deci daca stiti vreo locatie pe aici, ar fi super!! Multumesc!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Fie din piata cumperi rasaduri..sau daca vrei musai seminte gasesti la Metro, carrefour, selgros etc, sint rafturile pline. In Metro au si rasaduri din aceste plante, dar sint cam scumputze, in jur de 100.000 parca. Eu cumpar din piata rasaduri in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Stie cineva cum se cultiva levantica? Am balconul spre sud-est si nu sunt multe plante care sa reziste in plin soare... si-n plus, din cate stiu, unele plante aromatice alunga insectele sacaitoare (inclusiv tantarii).

Multumesc,
Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Exista deja un subiect in care puteti pune astfel de intrebari si puteti gasi si raspunsurile:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22729
Va rog sa continuati aici. Multumesc!

~Otilia&LaAdelita~

Mergi la inceput