Fibrom uterin?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Chiar nu mai stiu ce sa-ti spun.
Eu am observat ca la mine ciclul a venit mai traziu , iar singurul tratament a fost duphastonul, asa ca am tras concluzia asta. Pe prospectul medicamentului nu cred ca scrie despre acest simptom (ma voi uita acasa pe prospect) si nu am intrebat nici un medic despre constatarea mea.
Titisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Salutari, fetelor,
Nu am mai intrat de ceva timp cu voi si mi-ati lipsit.
Vad ca mai sunt si alte fete care trec prin ce-am trecut si eu: fibrom uterin de 7 mm (al meu), Duphaston 3 luni...dereglare hormonala, da! si la a 3-a luna mi s-a scurtat ciclul la 25 zile.Asta a fost tratament de la Filantropia, al vostru?!
Dar nici vorba de bb..
Am luat-o de la capat: am mers la Giulesti la dr. Niculescu, am facut monitorizari hormonale, analizele au iesit ok, nu crede ca acel 'mic' fibrom uterin descris intocmai de dr. la care am fost inainte ca, reproduc, 'se comporta ca un sterilet'. Ma asteapta sa fac niste perfuzii (nu face instilatii) pt. ca se pare (dupa HSG) ca am trompele putin permeabile.
Cine stie mai multe de aceste perfuzii si ce rezultate au avut, as fi recunoscatoare, ca deja nu stiu pe ce cale sa o apuc?!
va pupic pe toate,

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Salutare si succes fetelor, surorilor mele de suferinta.

Rici

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Rici, tu ce mai faci? Ai rezultate in urma embolizarii si a celuilalt tratament cu care te chinui?

Dar tie, AdinaP, ce ti-a mai ramas din fibrom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Fetelor,cate luni la rand ati luat Duphaston, mie mi-a spus 6 luni, o fi mult,o fi putin nu stiu , de aceea va intreb si pe voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Draga mea,
eu am luat 3 luni, mi-a zis ca apoi sa fac pauza 3 luni si apoi sa-mi fac eco sa vedem cum a evoluat 'magaria'....

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

quote:
Originally posted by carmenus

Rici, tu ce mai faci? Ai rezultate in urma embolizarii si a celuilalt tratament cu care te chinui?

Despre Rachel este o fericita
Citeste http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27617

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinap spune:

quote:
Originally posted by carmenus
Dar tie, AdinaP, ce ti-a mai ramas din fibrom?

-----------------------------------------------------------------

salutare fetelor,
deocamdata e prea devreme sa vad un rezultat concret dupa embolizare ( au trecut doar 1+1/2 saptamani)
peste o luna voi mai face un eco si dupa merg la control
in rest ma enerveaza niste vanatai pe piciorul stang
si in plus sunt in per naspa cand ma doare si burta
mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Am facut o eco dupa trei luni de duphaston, iar fibroamele aveau cam aceleasi dimensiuni. Mi s-a spus sa nu-l mai iau urmatoarele trei luni, si apoi mai vedem evolutia lor. Asadar, nu mai stiu la ce ajuta duphastonul asta…????
Fetelor care faceti tratament cu duphaston, la voi cum au evoluat fibroamele (daca a-ti mai facut vreo eco)???
Titisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Promisiunea e promisiune. Am fost la eco.
In acest moment sunt iara tare disperata, si simt ca incepe sa ma caracterizeze starea asta. Am fost la eco Doppler, doctorul are experienta si vechime, dar mi-a zis (normal), altceva, si bineinteles ingrozitor de tragic. El zice ca nu crede ca este fibrom formatiunea aceea, ci ovarul cu un chist gigant inauntrul lui. Asta si fiindca nu da sangerari, am lichid in sacul Douglas, si am mai avut scurgeri care nu erau boli venerice.
Pe ecograful lui fibromul avea 107/94 mm, ceea ce inseamna ca a crescut, si este spre dreapta vascularizat.
Citez: "uter in dimensiuni de 69/50 mm; prezinta la nivelul fundusului o formatiune transonica de 20/10 mm asemanatoare cu un sac ovaulator. Parauterin drapta facand corp comun cu uterul (cornul drept si peretele lateral drept) prezinta o formatiune hipoecogena rotund-ovala, bine delimitata, neomogena cu dimensiuni de 107/94 mm. In fundul sacului Douglas, colectie lichidiana 35 ml."
Si acest aspect e ca o sabie cu doua taisuri. Pe de o parte as putea duce sarcina, uterul putandu-se cat de cat dilata, dar daca e chist, si la dimensiunile lui, se poate oricand maligniza, si trebuie operatie de ovariectomie urgenta.

Ma simt tare batuta de soarta

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput