Intarziere mare
Intotdeauna imi vine ciclul regulat la 28 sau 29 zile.Luna asta mi-a intarziat mai mult de o saptamana.Am o vaga senzatie de greata,dar cam atat.Sambata dimineata am facut un test Barza (primul din viata mea) care a iesit desigur negativ.Nu stiu ce sa mai cred.Stiu ca sansele sunt foarte mici,eu am probleme cu dezvoltarea foliculilor si cu ingrosarea insuficienta a endometrului,iar luna asta si-a facut si sotul meu o spermograma care a iesit nasol.Asa ca probabilitatea sa fi reusit e foarte mica.Dar atata timp cat nu mi-au venit rusii,eu inca mai sper.Oare bat campii?
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
Mai fa un test Jasmine, cine stie minunea poate s-a intamplat. Tinem pumnii
Monica
Jasmine spune:
OK,o sa mai fac un test maine dimineata.
Dar stau prost cu moralul.Ieri temperatura era 36,2,ceea ce nu prea ma incurajeaza.
Victoria spune:
Jasmine, du-te la Medsana, iti faci testul de sange beta HCG si ai rezultatul pana seara...iti tin pumnii sa fie bebe!!!!!!!!!!!!!
V.
veni, vidi, Victorie!
anis spune:
E temperatura f mica.pt un..eu zic ca e vorba de o dereglare...
Sper din tot sufletul sa nu fie asa...
AniS
Jasmine spune:
Da,Anis,stiu si eu ca nu poate fi bebe cu temperatura asa de mica.
Din pacate mi-e imposibil sa ajung la Medsana maine sau pomaine.Mi-am mai luat un test Barza.O sa-l fac maine dimineata,dar fara prea mare entuziasm.
Cred ca e doar o dereglare.
rachel owen spune:
De ce fara prea mare entuziasm? Mai poti spera inca!
Si noi mai putem spera sa ne dai o veste buna.
Ne-o dai maine sau poimaine,nu?
Serios vorbind, intarzierea e destul de mare. Nu ajungi nici sa-ti faci o analiza de sange? E mai sigura ca testul Barza. Sau ia-ti un test Blue Cross, la care cica apare rezultatul la 7 zile de la conceptie si poti sa-l faci in orice moment al zilei.
Succes!!!
Si sa nu uiti de noi...
MadalinaM spune:
Jasmine??? ce-ai facut?
doar temp mica ma descurajeaza...
dar tu ai facut ceva care sa motiveze aceasta dereglare?