Moda pentru adolescenti

Baiatul meu de 12 ani are 1.65m, 44 kg si 44 marimea la pantof. Toata ziua joaca baschet, e intr-o continua alergatura. Prin urmare, are nevoie de haine comode. Nu treninguri, ca e si un pic galant de felul lui. Stiti care este moda pentru adolescenti si unde gasesc haine comode si frumoase?
Nu certati copiii cand viseaza!
Raspunsuri

angel_jp spune:
Consider ca avand varsta de 12 ani ,nu trebuie sa-i mai alegi tu hainuteleBanuiesc ca are si el o parere in privinta asta,asa ca mergi cu el sa-si aleaga singur,asa il vei multumi pe baiat si scapi si tu de griji.
Fata mea se duce singura sa-si faca cumparaturile,uneori chiar si pentru mine,ma refer la haine...articole sportive ,eu ii trimit de aici ,sunt mai ieftine si originale.

craciunitza spune:
Oh,nu-i place sa mearga la cumparaturi, il iau cu forta si tocmai ca sa scap repede as vrea sa stiu unde sa ma duc direct, punct ochit - punct lovit.

peca spune:
magazine nu stiu, dar o solutie sa "ii afli gusturile" ar fii:
iei o revista de moda/ haine adolescenti/adulti o rasfoiti impreuna sau il lasi pe el sa o rafsoiasca si sa faca un X la ceea ce il intereseaza, il place...
apoi arunci un ochi si iti faci o impresie, apoi magazinele le alegi tu si in functie de preturi, zic de preturi fiindca nu stiu daca merita sa dai bani multi pe el, si dupa o purtare sa iti vina cu ele rupte, ca a cazut, sau?

descintec spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
da, la Kenvelo e foarte bine, multumesc!
yap, k lumea..si eu de acolo imi cumpar pantalonii

D.

Idora spune:
Baiatul meu are tot 12 ani si e innebunit dupa moda.Lui ii plac hainele largi:blugii largi si cu multe buzunare, tricouri largi, sepci originale (nu din alea cu plastic la spate
), adidasi, parul dat cu gel
E innebunit mai ales dupa marca Fubu!!